FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AtlaZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AtlaZ » 06 jul 2019, 20:54

GOAT je napisao/la:
AtlaZ je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Bas se vidi da su lobotomci, svrsavali na dovodjenje igraca u eri Misketa, sad svrsavaju na dovodjenje igraca u fks i zrinjski. Hajte u hercegovinu il na kobilju glavu pa navijajte za njih i pljujte po Zelji :guz:
Zasto spominjes njih? Zar nije ovdje covjek prije neki dan zamolio sviju da se vise ne spominju te rijeci, da se ide naprijed, da se prestane sa svadjama.. Fuj... Nezna se koji gore vi ili oni, ko slijepe ovce se vezete za guzove jednog covjeka.
Ne znam ni ja sto je jos uvjek ta tema aktualna.Navijaci su rekli svoje u decembru i to je sva sustina price.Vecina nije bila zadovoljna,ljudi su odstupili i to je to.Idemo dalje!
Jer ne zele mir, ne zele slogu. Jednostavno. Ovdje ima par nickova (jer neznam jesu bas svi pojedine osobe) koji nonstop cim se situacija malo slegne pocinju spominjati te tkz lobotomce, medju njima je Zeljo vodeci. A neznaju da su sami isti lobotomci cim ih se toliko sjecaju. Stvarno bespotrebno u pm. Ima i tamo na drugom forumu pacijenata takodjer.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 jul 2019, 21:02

Transfer1312 je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:
Transfer1312 je napisao/la:Jeleskovic bio kod nas kad smo osvajali duple krune , u Zrinjskom do prosle sezone bio osvojio 2 titule , i na kraju i sa FKS osvoji titulu. Daleko najbolji u BIH niko pa.ni Seferovic mu nije blizu...
Nije s nama osvojio duplu,Hidić je tad bio.
Pa nije on vodio treninge ni u nas , ni u Zrinjskom ni u FKS. On daje programe Hidicu i ovima svakodnevne zadatke , kao sto sad imas i Hidica i Covica...
Naravno da je vodio,ne samo u pripremnom periodu.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 06 jul 2019, 21:32

:bih:
💩💩

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 jul 2019, 21:33

Ma najebem se ja na kamaru svima onima koji ružno ovakvog insana pogledaju a kamol šta drugo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 jul 2019, 22:05

Ih šta ih je,posebno iz naših redova!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 06 jul 2019, 22:39

AtlaZ je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Bas se vidi da su lobotomci, svrsavali na dovodjenje igraca u eri Misketa, sad svrsavaju na dovodjenje igraca u fks i zrinjski. Hajte u hercegovinu il na kobilju glavu pa navijajte za njih i pljujte po Zelji :guz:
Zasto spominjes njih? Zar nije ovdje covjek prije neki dan zamolio sviju da se vise ne spominju te rijeci, da se ide naprijed, da se prestane sa svadjama.. Fuj... Nezna se koji gore vi ili oni, ko slijepe ovce se vezete za guzove jednog covjeka.
A sto tamo ne odes i ne napises isto ovo za njih? Ma ja, ne pises tamo šatro :plac:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 jul 2019, 22:55

UBIPITAR je napisao/la:
Transfer1312 je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:
Nije s nama osvojio duplu,Hidić je tad bio.
Pa nije on vodio treninge ni u nas , ni u Zrinjskom ni u FKS. On daje programe Hidicu i ovima svakodnevne zadatke , kao sto sad imas i Hidica i Covica...
Naravno da je vodio,ne samo u pripremnom periodu.
Jeleskovic je bio 2009/2010 kad smo bili prvaci. Anel Hidic zavrsavao studije. Kao diplomirani trener je poceo kod nas 2011/2012.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 06 jul 2019, 22:57

Kad ce stoper, ispast cemp iz lige ako ne dodje :kafa:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 07 jul 2019, 01:14

Prije godinu dana Krčmarević je dao ostavku jer nismo imali tim da se bori za titulu i bio je u pravu. Međutim po mom mišljenju mi sada imamo još slabiji tim. Tad su tu bili Čurjićić, Šaban, Blagojević, Vranješ, Arežina, Bakrač, Rodin ... a sad su tu E Zec, Firić, Stanić, Sipović, Mujezinović, Bojo, Alispahić, Sadiković... Za titulu očito je snage nemamo igrački. Jedino što je vrlo bitno je da je Amar tu a on nam garantuje izlazak u Europu i to je to.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 07 jul 2019, 02:47

Goosman je napisao/la:

:bih:
I ako je imao neke mrlje u karijeri koje ce nestati kad i on nestane sa zemlje, iskreno velika legenda i veliki covjek. Kad je zaplako kad je Sarajevo gorilo i kad je Ibisevic dao gol Argentini, najezio sam se. Legenda je Ivica!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 07 jul 2019, 06:06

Kakve mrlje sta lupas ti ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 jul 2019, 08:51

Fin dan danas heh

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 07 jul 2019, 09:32

Transfer1312 je napisao/la:Jeleskovic bio kod nas kad smo osvajali duple krune , u Zrinjskom do prosle sezone bio osvojio 2 titule , i na kraju i sa FKS osvoji titulu. Daleko najbolji u BIH niko pa.ni Seferovic mu nije blizu...
Znam i jednog i drugog momka. Prvog, jos od vremena dok je branio za Napredak, a drugi mi je bio komsija na A.P. Obojica su maximalno posveceni poslu i nadogradnji znanja. Uvijek neke knjige sa njima. Znam iskreno za njih dvojicu kao vrhunske trenere. Seferovic se vratio iz Kine, sad je u Olimpicu.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 07 jul 2019, 09:42

desnibocni je napisao/la:
Znam i jednog i drugog momka. Prvog, jos od vremena dok je branio za Napredak, a drugi mi je bio komsija na A.P. Obojica su maximalno posveceni poslu i nadogradnji znanja. Uvijek neke knjige sa njima. Znam iskreno za njih dvojicu kao vrhunske trenere. Seferovic se vratio iz Kine, sad je u Olimpicu.
U Celiku je Seferovic
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 07 jul 2019, 10:03

prisonbreak je napisao/la:
desnibocni je napisao/la:
U Celiku je Seferovic
Nisam upratio da je presao. Hvala za informaciju :salut:
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 07 jul 2019, 11:55

Svakako je s dosta nasih igraca radio dok je bila pauza tako da....

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 07 jul 2019, 13:48

Bezideja je napisao/la:Svakako je s dosta nasih igraca radio dok je bila pauza tako da....
Baš.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 07 jul 2019, 16:06

Evo izgleda Zakarić ide ubrzo u Konyu, Želji 120.000E

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 jul 2019, 16:14

Dakle najveca pojacanja su prodaje Rodina Zubana i evo Zakarica.Au jos da Dzeko iznenadi pa da bude dernek.Kojih 11 ce bit.Kojevski Pavic Stanic Sipovic Bogicevic Bojo Zec Sinan Krpic MujezinovicZec mladzi.Klupa Hajdar Veseli Zaim Sehic Dado Stevanovic.Uz Osima srecu bez povreda moze 4 mjesto ali gutavo.Ko zna vidjecemo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 jul 2019, 16:55

Eh, eto i keša ima sad. Dajte popunite te rupe :pray:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Burberry46, edinedin, TefalTava i 74 gosta.