NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la dubrava » 06 nov 2010, 15:21

Madafaka je napisao/la:
Devil je napisao/la:Evo jedno pitanje samo i necu vise.
Jeste to svi vi bili na stadionu pa znate stanje?
Je li to slucajno ima negde neki skriveni prenos,sto nam niste onda dali?

Kako mozete takve stvari pricati a ne gledate utakmicu,kako znate da Borac nije stvanro bio bolji,kao i protiv vecine ekipa do sada,je li to Travnik Manchester pa da ga Borac ne moze uzeti na Piroti bez namestanja?

Ne kazem ja da je Travnik cvecka od ekipe,skoro je pa dokazano da su namestali tekme,ali zar mozete tako da donosite zakljucke a verovatno niste ni pogledali tekmu.
Hajde ba ne brani svoje i nemoj nam ti pametovati o stanju u nasoj ligi...
Borac nije njegov već Zvezda. I ne brani nikakve svoje već objetkivno komentira. Slažem se s njim. Uvijek su neke teorije zavjere, namještanja, simulacije, suci itd itd kad nekom ne paše nečija pobjeda/poraz. Sigurno jest da je travnik namazana ekipa, ali ne može se napamet lupetat i optuživati nekoga za štimanje..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 nov 2010, 15:22

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:A sta vi serete sad, prodali ljudi, pa sta, pogotovo ti Megamon tamo tvrdis da ima red, da Borac mora uzeti titulu, a sad kao gade ti se sto namjestaju, k'o da sarajevo nikad nije namjestilo, i na kraju krajeva da su zeljo i sarajevo i siroki toliko jaci od borca, trebali bi osvojiti titulu bez obzira na namjestanja
Kako mogu sraati i pisati u isto vrijeme?Jedino da imam u hali prikljucak na internet.Sta vise dao si mi dobru ideju.Hvala ti puno.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 nov 2010, 15:23

Devil je napisao/la:Evo jedno pitanje samo i necu vise.
Jeste to svi vi bili na stadionu pa znate stanje?
Je li to slucajno ima negde neki skriveni prenos,sto nam niste onda dali?

Kako mozete takve stvari pricati a ne gledate utakmicu,kako znate da Borac nije stvanro bio bolji,kao i protiv vecine ekipa do sada,je li to Travnik Manchester pa da ga Borac ne moze uzeti na Piroti bez namestanja?

Ne kazem ja da je Travnik cvecka od ekipe,skoro je pa dokazano da su namestali tekme,ali zar mozete tako da donosite zakljucke a verovatno niste ni pogledali tekmu.
Nije do Borca, do Travnika je. Zašto. Sad ću objasniti. Bio sam na par utakmica u Travniku kada je Željo igrao. Svaki start ide u koljeno, minimalno. Lome ljudi noge, bukvalno a sudije to tolerišu. Zadnja utakmica. Ubiše ljudi, Varupa i ostali PAPCI. Sudija za pogibeljne startove daje žute kartone. Poluvrijeme 2:1 za Travnik. Sve u redu. Počinje drugo poluvrijeme. Opet pogibljeni startovi. Isključen igrač Travnika. Kontam, dobro je. Nek nastave da mlate ostaće ih 3 na terenu :mrgreen: Ali, od tada je sudija dosudio za Želju dva ili tri faula. Naš napad, kontakt, faul u napadu i tako bukvalno cijelo drugo poluvrijeme. Bolje da sudija nije isključio igrača Travnika. Od isključenja je sudio kao da je košarka al sve u korist domaćina. Nemoguće je igrati. Na kraju, par igrača povrijeđeno, razbijena glava našem štoperu, izgubili.
Utakmica prije ove. Travnik mlati, kad je naš igrač odgovorio dobio je crveni karton. Jedva smo izvukli bod ;)
SELJAČKA POSLA. O tome je riječ. Sumnjam da se gore navedeno dešavalo kada su igrali sa Borcem. Pobavljam, nije do Borca, do Travnika je ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

drug

Post Postao/la drug » 06 nov 2010, 15:23

Devil nije nigdje rekao da su njegovi. Čovjek navija za CZ.

**** ga, ne mozes biti 100% siguran da je Travnik pustio dok ne vidis, ali meni odavno, sve sto ima veze s FK Travnik (ne navijači, ne grad već klub), pravo smrdi. Od neke "turneje" pa do deranja guzova širokom i danas glat poraza protiv Borca. Jesu banjalučani jaki, ali... vidjet cemo.

Što se Želje tiče, ma ko yebe ostale, igramo za sebe, negdje će nam se sreća opet osmijehnut i počet ćemo iskorištavat svoje prilike.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 nov 2010, 15:24

Megamon je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:A sta vi serete sad, prodali ljudi, pa sta, pogotovo ti Megamon tamo tvrdis da ima red, da Borac mora uzeti titulu, a sad kao gade ti se sto namjestaju, k'o da sarajevo nikad nije namjestilo, i na kraju krajeva da su zeljo i sarajevo i siroki toliko jaci od borca, trebali bi osvojiti titulu bez obzira na namjestanja
Kako mogu sraati i pisati u isto vrijeme?Jedino da imam u hali prikljucak na internet.Sta vise dao si mi dobru ideju.Hvala ti puno.
glup si, cao :*
Za zivot cijeli!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 06 nov 2010, 15:25

evo i ovog iz zagreba, ima li vas jos? znam ja za koga navija devil, ali opet kazem da su ovo "njegovi" :lol: :lol:

da Bog da ispali iz lige **** prodana... dodju vam sarajevo, zeljo, celik i na njima se izivljavate, lomite noge, a prodajete tekme listici i borcu :evil:
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 06 nov 2010, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 06 nov 2010, 15:26

drug je napisao/la:Devil nije nigdje rekao da su njegovi. Čovjek navija za CZ.

**** ga, ne mozes biti 100% siguran da je Travnik pustio dok ne vidis, ali meni odavno, sve sto ima veze s FK Travnik (ne navijači, ne grad već klub), pravo smrdi. Od neke "turneje" pa do deranja guzova širokom i danas glat poraza protiv Borca. Jesu banjalučani jaki, ali... vidjet cemo.

Što se Želje tiče, ma ko yebe ostale, igramo za sebe, negdje će nam se sreća opet osmijehnut i počet ćemo iskorištavat svoje prilike.
a de mi samo recite bil bila prodana utakmica kad bi zeljo pobjedio u travniku

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 nov 2010, 15:26

Pustite Devila momak je normala, Željo je trebao isto tako pobjediti u Travniku a ne sad kenjati po Travniku.
Trebao je i u derbiju uzeti 3 boda i u Lukavici. Ko nam je kriv što naši igraci fulaju mrtve zicere.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 nov 2010, 15:28

mrzim_ulizice je napisao/la:

to i mene upravo zanima, niko od nas nije gledao utakmicu, a svi tvrde da je prodana, pa koji vam je qrac vise cccccc
Za zivot cijeli!

drug

Post Postao/la drug » 06 nov 2010, 15:28

mrzim_ulizice je napisao/la:

Ma ne kazem da je prodana samo ako dobiju kad nama ne odgovara... Sve ti je fino objasnio @nikad izvini o njihovom pristupu protiv nas u ranijim tekmama. Očekivali smo svi pobjedu travnika danas čime bi se priblizili borcu. U tome je stvar. Malo čudno da ih ovako hladnu uzmu. Po kvalitetu to sigruno zasluzuju, ali oni jedino i igraju kući, na strani većinom skinu gaće i prije nego tekma počne tako da me iznanadjuje ovo danas.

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 06 nov 2010, 15:29

pustili ili ne supci su jer bas sto kazu svi Celiku, Selji i Sarajevu lome noge aa s ovim lagano sve pi.ke travnicke
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 nov 2010, 15:30

Mandrak je napisao/la:Željo je trebao isto tako pobjediti u Travniku
Ne znam jesi li bio u Travniku. Mi pobijediti nismo mogli. Možda jesmo i da ostanemo bez 3-4 igrača do kraja sezone. Bio sam, gledao sam(ne jednom), znam o čemu pričam. Onako kako je Travnik odigrao i kako je sudija odsudio ne bi ih Barselona dobila ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 06 nov 2010, 15:31

Ovo je kao u sah-u isplaniran potez u pravo vrijeme, na kraju ce se ovo ispostavit kao ključna "2" Borca u borbi za titulu, jer mi sutra gubimo dole 90% i to je velikih 6, 7 bodova s obzirom na nas raspored na proljece
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 nov 2010, 15:33

I još Fajić zabi, pa će ga k'o Dudića prodati sa titulom najboljeg strijelca lige. Dobro i Borcu, dobro i Travniku.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 nov 2010, 15:35

nikad_izvini je napisao/la:
Ne znam jesi li bio u Travniku. Mi pobijediti nismo mogli. Možda jesmo i da ostanemo bez 3-4 igrača do kraja sezone. Bio sam, gledao sam(ne jednom), znam o čemu pričam. Onako kako je Travnik odigrao i kako je sudija odsudio ne bi ih Barselona dobila ;)
Iskreno nisam bio, ali evo ti si uvijek bio relan pa sam reci jesam li u pravu.
Jeli Zeba fulao mrtvi zicer u Tuzli?? Jeli isto tako promašio prazan gol u derbiji?? Jeli Rovcanin promašio mrtvi zicer u Lukavici i to kod rezultata 0-0??
I **** ga onda, previše bodova sami prospemo....s druge strane Borac zabije te prilike i donosi bodove.
Ja ne kažem ništa, možda je fakat dogovoreno danas u Travniku. ništa me nebi cudilo - nije to ništa novo travnicanima ;) ...ali i mi smo imali šanse da donesemo više bodova sa gostovanja.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 nov 2010, 15:36

EnZo_85 je napisao/la:Ovo je kao u sah-u isplaniran potez u pravo vrijeme, na kraju ce se ovo ispostavit kao ključna "2" Borca u borbi za titulu, jer mi sutra gubimo dole 90% i to je velikih 6, 7 bodova s obzirom na nas raspored na proljece
Pa vas niko nije ni računao u borbi za titulu. :mrgreen: Bilo kako bilo, Željo za 7 dana prilazi Borcu na dva boda. O rasporedu na proljeće da ne govorim. Dupla kruna.

A još smo i omogućili Banjalučanima da se isključivo posvete prvenstvu 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 nov 2010, 15:40

Željovac je napisao/la:
EnZo_85 je napisao/la:Ovo je kao u sah-u isplaniran potez u pravo vrijeme, na kraju ce se ovo ispostavit kao ključna "2" Borca u borbi za titulu, jer mi sutra gubimo dole 90% i to je velikih 6, 7 bodova s obzirom na nas raspored na proljece
Pa vas niko nije ni računao u borbi za titulu. :mrgreen: Bilo kako bilo, Željo za 7 dana prilazi Borcu na dva boda. O rasporedu na proljeće da ne govorim. Dupla kruna.

A još smo i omogućili Banjalučanima da se isključivo posvete prvenstvu 8-)
sutra smanjiti na 5 bodova,i onda brate ici na tekmu sa borcem,koju ne smijemo izgubiti.po meni uzeti im bod,bilo bi zadovoljavajuce,ali s obzirom da ce oni nicim izazvani pobijediti u trebinju,bilo bi perfektno doboti ih u banja luci,bar mi znamo igrati tamo .zadnje dvije tekme ,nerijeseno.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 06 nov 2010, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 nov 2010, 15:40

Mandrak je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
Iskreno nisam bio, ali evo ti si uvijek bio relan pa sam reci jesam li u pravu.
Jeli Zeba fulao mrtvi zicer u Tuzli?? Jeli isto tako promašio prazan gol u derbiji?? Jeli Rovcanin promašio mrtvi zicer u Lukavici i to kod rezultata 0-0??
I **** ga onda, previše bodova sami prospemo....s druge strane Borac zabije te prilike i donosi bodove.
Ja ne kažem ništa, možda je fakat dogovoreno danas u Travniku. ništa me nebi cudilo - nije to ništa novo travnicanima ;) ...ali i mi smo imali šanse da donesemo više bodova sa gostovanja.
Sve se slažem, Zebini promašaji u Tuzli i na derbiju(oba puta kod rezultata 0:0), u Lukavici smo isto MORALI uzeti bod. Ništa ne sporim. Čak ne sporim pobjedu Borca u Travniku.
Nerviraju me SELJAČINE koje nama lome noge a onda odigraju normalno protiv Borca. Zbog toga sam replicirao. Meni je bitno da budemo iznad njanja, ostalo me ne zanima, barem ove sezone :mrgreen: Ne bih se bunio da uzmemo kup. Štaviše, sad bih potpisao da uzmemo kup i budemo 10 na kraju lige :mrgreen:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 nov 2010, 15:41

Nebi covjeku bilo krivo ko sto rece nikad izvini da ta ekipa uz leotar koje standradno igraju itako iz godien u godinu kuci lomi a u gostima djecu salju ,al nebitno to njihova taktika al kako samo igraju krvnicki protiv nas,zelje ,celika a tamo sa listicom i banjalucanima posluju jer nemoze me niko uvjerit da je ovo cista pobjeda bila ,sta ce sad pricat ovi iz borca ona uprava i trener kak o su pi ckasto kukali sarajevsak kuhinja ovo ono sta je sad onda :lol:
Da se razumijemo i borac i sarajevo i zeljo i listica svi bi uzeli ovu ekipu da se posteno igra al s obzirom kako se igra kod nas tj. kako igraju pojedine ekipe i to se zna javna tajna onda te bas nervira,da ih hoce uefa suspendirat dozivotno volio bi pravo :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 06 nov 2010, 15:44

sta reci o ekipi koja cak i pripremne utakmice prodaje?!
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.