NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Slazem se sa Ultras....ovo je drugi put...i istina je da nam nije bilo dozvoljeno da nastupamo......
Ipak mislim da zvuci pretenciozno.....borba za Evropu ali sto rece Ultras nepredvidivi smo......
bitno je da igramo dobro i rezultati dolaze
Ipak mislim da zvuci pretenciozno.....borba za Evropu ali sto rece Ultras nepredvidivi smo......
bitno je da igramo dobro i rezultati dolaze
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Nadam se da si u pravu,mada ste mi sumnjivi nesto....imate previse bodova,a zna se da ste u takvim situacijama skloni prodajama,a oni imaju najvise para tako da vam ne vjerujem nistaultras je napisao/la:Borac na Piroti pada

samo polako,zivi bili pa vidjeli.Neprilagodjen je napisao/la:Nadam se da si u pravu,mada ste mi sumnjivi nesto....imate previse bodova,a zna se da ste u takvim situacijama skloni prodajama,a oni imaju najvise para tako da vam ne vjerujem nistaultras je napisao/la:Borac na Piroti pada
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
Kad ste poslednji put izgubili kući, da li se zna.
Neprilagođeni sjeti se Prijedora prošle godine.
Daj bože da imamo novca da kupimo i da svi znaju da je kupljeno da vidiš kako je nama bilo prošle godine.
Daj bože da imamo novca da kupimo i da svi znaju da je kupljeno da vidiš kako je nama bilo prošle godine.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Nemam pojma o cemu pises.fighter je napisao/la:Neprilagođeni sjeti se Prijedora prošle godine.
Neki sumnjaju u pobjedu Travnika protiv Borca 
Pa kada Selimović izjavi svoju poznatu izjavu prije domaćinske utakmice: "Bodovi ostaju na Piroti", tada sam uvjeren da će Travnik dobit...

Pa kada Selimović izjavi svoju poznatu izjavu prije domaćinske utakmice: "Bodovi ostaju na Piroti", tada sam uvjeren da će Travnik dobit...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
i dobit ce........nemamo problema sa financijama.....a konacno je doslo vrijeme da i Travnik pokaze nesto vise od pukog opstajanja u ligi...............ipak Pirota je neporazena....hmm vec dugo dugo
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
-
Vi nemate problema sa finansijamatrle501 je napisao/la:i dobit ce........nemamo problema sa financijama.....a konacno je doslo vrijeme da i Travnik pokaze nesto vise od pukog opstajanja u ligi...............ipak Pirota je neporazena....hmm vec dugo dugo

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
bekrija1990 je napisao/la:Vi nemate problema sa finansijamatrle501 je napisao/la:i dobit ce........nemamo problema sa financijama.....a konacno je doslo vrijeme da i Travnik pokaze nesto vise od pukog opstajanja u ligi...............ipak Pirota je neporazena....hmm vec dugo dugokako je pao Sapina, ostaje vam samo da prodajete utakmice. Sto Borac niste nagazili po koljenima ko sto ste Zelju...misevi prodani
![]()
TM87
prodane duššššše..MRŠ IZ LIGE SELJACI..
Fuj, fuj
Prodajete Dodikovcima bas kao sto ste prodavali po Svicarskoj,jadno da jadnije ne moze....ali doci ce i vama kraj u PL.
Dok glumite mesare u utakmicama sa Zeljom, Sarajevom, Celikom i sl.klubovima, do tada prodajate za sicu dusmanima

Prodajete Dodikovcima bas kao sto ste prodavali po Svicarskoj,jadno da jadnije ne moze....ali doci ce i vama kraj u PL.
Dok glumite mesare u utakmicama sa Zeljom, Sarajevom, Celikom i sl.klubovima, do tada prodajate za sicu dusmanima

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Šta Travnik radi u ligi nakon onog suđenja u Njemačkoj gdje je do u detalje opisano kako su namiještali utakmice?! Valjda se čeka presuda neka, šta li. Naš savez se nije ni počešao. I da, mogli su makar bod uzeti na svom terenu protiv Borca, ali eto...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Megamon
- Kontakt:
Ma ne moze Munib da se rastane od Vlasickog sira,valjda nahraniti ona kriva usta.
Fuj jadnici
Fuj jadnici

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Evo jedno pitanje samo i necu vise.
Jeste to svi vi bili na stadionu pa znate stanje?
Je li to slucajno ima negde neki skriveni prenos,sto nam niste onda dali?
Kako mozete takve stvari pricati a ne gledate utakmicu,kako znate da Borac nije stvanro bio bolji,kao i protiv vecine ekipa do sada,je li to Travnik Manchester pa da ga Borac ne moze uzeti na Piroti bez namestanja?
Ne kazem ja da je Travnik cvecka od ekipe,skoro je pa dokazano da su namestali tekme,ali zar mozete tako da donosite zakljucke a verovatno niste ni pogledali tekmu.
Kako mozete takve stvari pricati a ne gledate utakmicu,kako znate da Borac nije stvanro bio bolji,kao i protiv vecine ekipa do sada,je li to Travnik Manchester pa da ga Borac ne moze uzeti na Piroti bez namestanja?
Ne kazem ja da je Travnik cvecka od ekipe,skoro je pa dokazano da su namestali tekme,ali zar mozete tako da donosite zakljucke a verovatno niste ni pogledali tekmu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hajde ba ne brani svoje i nemoj nam ti pametovati o stanju u nasoj ligi...Devil je napisao/la:Evo jedno pitanje samo i necu vise.
@madafaka
devil je bolje upoznat sa nasom ligom nego 80% ostalih forumasa...
devil je bolje upoznat sa nasom ligom nego 80% ostalih forumasa...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
A sta vi serete sad, prodali ljudi, pa sta, pogotovo ti Megamon tamo tvrdis da ima red, da Borac mora uzeti titulu, a sad kao gade ti se sto namjestaju, k'o da sarajevo nikad nije namjestilo, i na kraju krajeva da su zeljo i sarajevo i siroki toliko jaci od borca, trebali bi osvojiti titulu bez obzira na namjestanja
Za zivot cijeli!
Samo mi reci koje svoje?Madafaka je napisao/la:Hajde ba ne brani svoje i nemoj nam ti pametovati o stanju u nasoj ligi...Devil je napisao/la:Evo jedno pitanje samo i necu vise.

Ne branim ja nikoga ovde nego me nervira kako mnogi ovde pricaju a ne gledaju tekmu,i dalje zivite u onom proslom svetu kada domacin nije mogao da izgubi utakmicu ovde,pa cim neko dobije utakmicu koju vama ne odgovara odmah namesteno.
Opet kazem ne kazem ja da nije namesteno,ne mogu to ni da kazem kada nisam gledao tekmu,ali reporter na radiu kaze da je Travnik imao svoje prilike i da ih nije uspeo iskoristeti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.