Jer ne zele mir, ne zele slogu. Jednostavno. Ovdje ima par nickova (jer neznam jesu bas svi pojedine osobe) koji nonstop cim se situacija malo slegne pocinju spominjati te tkz lobotomce, medju njima je Zeljo vodeci. A neznaju da su sami isti lobotomci cim ih se toliko sjecaju. Stvarno bespotrebno u pm. Ima i tamo na drugom forumu pacijenata takodjer.GOAT je napisao/la:Ne znam ni ja sto je jos uvjek ta tema aktualna.Navijaci su rekli svoje u decembru i to je sva sustina price.Vecina nije bila zadovoljna,ljudi su odstupili i to je to.Idemo dalje!AtlaZ je napisao/la:Zasto spominjes njih? Zar nije ovdje covjek prije neki dan zamolio sviju da se vise ne spominju te rijeci, da se ide naprijed, da se prestane sa svadjama.. Fuj... Nezna se koji gore vi ili oni, ko slijepe ovce se vezete za guzove jednog covjeka.Zeljo92 je napisao/la:Bas se vidi da su lobotomci, svrsavali na dovodjenje igraca u eri Misketa, sad svrsavaju na dovodjenje igraca u fks i zrinjski. Hajte u hercegovinu il na kobilju glavu pa navijajte za njih i pljujte po Zelji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naravno da je vodio,ne samo u pripremnom periodu.Transfer1312 je napisao/la:Pa nije on vodio treninge ni u nas , ni u Zrinjskom ni u FKS. On daje programe Hidicu i ovima svakodnevne zadatke , kao sto sad imas i Hidica i Covica...UBIPITAR je napisao/la:Nije s nama osvojio duplu,Hidić je tad bio.Transfer1312 je napisao/la:Jeleskovic bio kod nas kad smo osvajali duple krune , u Zrinjskom do prosle sezone bio osvojio 2 titule , i na kraju i sa FKS osvoji titulu. Daleko najbolji u BIH niko pa.ni Seferovic mu nije blizu...
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Ma najebem se ja na kamaru svima onima koji ružno ovakvog insana pogledaju a kamol šta drugo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ih šta ih je,posebno iz naših redova!
MIGRANTI iz METROPOLE!
A sto tamo ne odes i ne napises isto ovo za njih? Ma ja, ne pises tamo šatroAtlaZ je napisao/la:Zasto spominjes njih? Zar nije ovdje covjek prije neki dan zamolio sviju da se vise ne spominju te rijeci, da se ide naprijed, da se prestane sa svadjama.. Fuj... Nezna se koji gore vi ili oni, ko slijepe ovce se vezete za guzove jednog covjeka.Zeljo92 je napisao/la:Bas se vidi da su lobotomci, svrsavali na dovodjenje igraca u eri Misketa, sad svrsavaju na dovodjenje igraca u fks i zrinjski. Hajte u hercegovinu il na kobilju glavu pa navijajte za njih i pljujte po Zelji

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Jeleskovic je bio 2009/2010 kad smo bili prvaci. Anel Hidic zavrsavao studije. Kao diplomirani trener je poceo kod nas 2011/2012.UBIPITAR je napisao/la:Naravno da je vodio,ne samo u pripremnom periodu.Transfer1312 je napisao/la:Pa nije on vodio treninge ni u nas , ni u Zrinjskom ni u FKS. On daje programe Hidicu i ovima svakodnevne zadatke , kao sto sad imas i Hidica i Covica...UBIPITAR je napisao/la:
Nije s nama osvojio duplu,Hidić je tad bio.
Kad ce stoper, ispast cemp iz lige ako ne dodje 

Prije godinu dana Krčmarević je dao ostavku jer nismo imali tim da se bori za titulu i bio je u pravu. Međutim po mom mišljenju mi sada imamo još slabiji tim. Tad su tu bili Čurjićić, Šaban, Blagojević, Vranješ, Arežina, Bakrač, Rodin ... a sad su tu E Zec, Firić, Stanić, Sipović, Mujezinović, Bojo, Alispahić, Sadiković... Za titulu očito je snage nemamo igrački. Jedino što je vrlo bitno je da je Amar tu a on nam garantuje izlazak u Europu i to je to.
I ako je imao neke mrlje u karijeri koje ce nestati kad i on nestane sa zemlje, iskreno velika legenda i veliki covjek. Kad je zaplako kad je Sarajevo gorilo i kad je Ibisevic dao gol Argentini, najezio sam se. Legenda je Ivica!Goosman je napisao/la:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- desnibocni
- Kontakt:
Znam i jednog i drugog momka. Prvog, jos od vremena dok je branio za Napredak, a drugi mi je bio komsija na A.P. Obojica su maximalno posveceni poslu i nadogradnji znanja. Uvijek neke knjige sa njima. Znam iskreno za njih dvojicu kao vrhunske trenere. Seferovic se vratio iz Kine, sad je u Olimpicu.Transfer1312 je napisao/la:Jeleskovic bio kod nas kad smo osvajali duple krune , u Zrinjskom do prosle sezone bio osvojio 2 titule , i na kraju i sa FKS osvoji titulu. Daleko najbolji u BIH niko pa.ni Seferovic mu nije blizu...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- prisonbreak
- Kontakt:
U Celiku je Seferovicdesnibocni je napisao/la:Znam i jednog i drugog momka. Prvog, jos od vremena dok je branio za Napredak, a drugi mi je bio komsija na A.P. Obojica su maximalno posveceni poslu i nadogradnji znanja. Uvijek neke knjige sa njima. Znam iskreno za njih dvojicu kao vrhunske trenere. Seferovic se vratio iz Kine, sad je u Olimpicu.Transfer1312 je napisao/la:Jeleskovic bio kod nas kad smo osvajali duple krune , u Zrinjskom do prosle sezone bio osvojio 2 titule , i na kraju i sa FKS osvoji titulu. Daleko najbolji u BIH niko pa.ni Seferovic mu nije blizu...
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- desnibocni
- Kontakt:
Nisam upratio da je presao. Hvala za informacijuprisonbreak je napisao/la:U Celiku je Seferovicdesnibocni je napisao/la:Znam i jednog i drugog momka. Prvog, jos od vremena dok je branio za Napredak, a drugi mi je bio komsija na A.P. Obojica su maximalno posveceni poslu i nadogradnji znanja. Uvijek neke knjige sa njima. Znam iskreno za njih dvojicu kao vrhunske trenere. Seferovic se vratio iz Kine, sad je u Olimpicu.Transfer1312 je napisao/la:Jeleskovic bio kod nas kad smo osvajali duple krune , u Zrinjskom do prosle sezone bio osvojio 2 titule , i na kraju i sa FKS osvoji titulu. Daleko najbolji u BIH niko pa.ni Seferovic mu nije blizu...

...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Svakako je s dosta nasih igraca radio dok je bila pauza tako da....
Baš.Bezideja je napisao/la:Svakako je s dosta nasih igraca radio dok je bila pauza tako da....
Evo izgleda Zakarić ide ubrzo u Konyu, Želji 120.000E
Dakle najveca pojacanja su prodaje Rodina Zubana i evo Zakarica.Au jos da Dzeko iznenadi pa da bude dernek.Kojih 11 ce bit.Kojevski Pavic Stanic Sipovic Bogicevic Bojo Zec Sinan Krpic MujezinovicZec mladzi.Klupa Hajdar Veseli Zaim Sehic Dado Stevanovic.Uz Osima srecu bez povreda moze 4 mjesto ali gutavo.Ko zna vidjecemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.