Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

jacky09
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la jacky09 » 01 nov 2010, 14:29

2.HNL

Rezultati 11. kola:

Croatia Sesvete - Međimurje 1-0
Suhopolje - Vukovar '91 3-1
Gorica - Rudeš 3-1
MV Croatia - Imotski 1-0
HAŠK - Vinogradar 2-0
Mosor - Solin 0-1
Junak - Pomorac 1-1
Dugopolje - Lučko 1-1

Tablica nakon 11 kola:

1. Gorica 24
2. Lučko 23
3. Solin 19
4. Imotski 19
5. Rudeš 18
6. Dugopolje 17
7. Vinogradar 17
8. Pomorac 16
9. Croatia Sesvete 15
10. Junak 13
11. Vukovar '91 13
12. Međimurje 12
13. HAŠK 12
15. Mosor 9
16. MV Croatia 9

Lista strijelaca:

5 - Balić (Dugopolje), Bucković (Vinogradar), Fuček (Lučko), Garba (Međimurje), Ščrbec (Rudeš)

4 - Dimitrijević, Lešković (Suhopolje), Jelić (Lučko), Pek (Gorica), Radas (Vinogradar)

Parovi 12. kola (06.11. i 07.11.):

Imotski - HAŠK
Suhopolje - Gorica
Međimurje - Junak
Vukovar '91 - Pomorac
Solin - Dugopolje
Vinogradar - Mosor
Rudeš - MV Croatia
Lučko - Croatia Sesvete
...što je više lome to je volim jače...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 nov 2010, 19:38

Imate li vi trenersku licencu?
"Nemam. Ali ne plašim se nikakve kazne."

Kako onda možete da sedite na klupi i da vodite ekipu?
"Mogu! Ja sam srpski Murinjo! Slobodno tako napišite. Ni on ni ja nismo trenirali fudbal, al‘ smo zato sjajni stručnjaci."

Trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić ponudio je ostavku. Da li biste prihvatili poziv iz Ljutice Bogdana da kao trener preuzmete ekipu?
"Ne. Previše je to mali klub, ispod mojih ambicija, ne bih želeo na to da gubim vreme."

Rekli ste zvezdašima da se ne sekiraju, da ćete pobediti i Partizan?
"Naravno, pa šta je tu čudno? Naš cilj je da pobeđujemo velike. Ko će da dođe da nas gleda ako dobijamo utakmice samo protiv ostalih klubova. Neću da imenujem nikoga, neću da omalovažavam jer respektujemo sve naše rivale, ali navijači na stadion dolaze ako pobeđujemo večite rivale."

Šta se desilo u svečanoj loži nakon početka utakmice? Pominje se sukob s nekim ljudima iz Zvezdine uprave?
"Došlo je do malog koškanja jer su neki ljudi iz Zvezdine uprave pokušali da uvedu navijače bez ulaznica na stadion. Naravno da to nismo hteli da dozvolimo. Intervenisalo je obezbeđenje i sve se smirilo."

Niste želeli da smanjite cenu karata od 1.000 dinara za gostujuće navijače?

Nisam jer gospoda iz redova našeg protivnika nisu želela da dođu u Kulu nekoliko dana ranije da se o svemu dogovorimo. Da su tada došli, sve bismo se dogovorili i cene bi, naravno, bile manje."

Šta se desilo u svečanoj loži nakon početka utakmice? Pominje se sukob s nekim ljudima iz Zvezdine uprave?
"Ništa. Oni taj dug ne priznaju. Neće nam ga ni isplatiti."

Hoćete li se zbog toga obratiti nekoj višoj instanci?

"Ne. Uvek smo pomagali sirotinji, pa možemo i ovog puta" , rekao je Džomba.
slika Dokaz da glupost nema granica. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 02 nov 2010, 21:17

HAhaha kako je lud

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 nov 2010, 21:27

Fin je Dzomba cikica,dao je nekom drugoligasu devet svojih igraca na posudbu cini mi se,a taj klub je u finansijskim problemima.Valjda zeli da ojaca vojvodjanski fudbal.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 nov 2010, 14:35

Meni ova Bursa nije bas jasna,u L.Prvaka su po meni ekipa koja je do sada najmanje pokazala uz Zilinu,ne znam kako je ova ekipa uspjela osvojiti titulu ispred Galate,Fenera i Besiktasa koji imaju vrlo respektabilne sastave,a sto me jos iznenaduje,Bursa i ove godine razvaljuje po Turskoj :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 nov 2010, 16:18

@Dylan Dog

mozes li mi objasniti to znacenje tvog potpisa? mnoge ekipe su osvjale LP, a da su izvan liga petice :? :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 nov 2010, 16:20

nevjernik je napisao/la:@Dylan Dog

mozes li mi objasniti to znacenje tvog potpisa? mnoge ekipe su osvjale LP, a da su izvan liga petice :? :mrgreen:
Mislio sam na vrijeme koje je pred nama,znaci jedina ekipa koja ce u narednom periodu osvojiti L.Prvaka a da nije iz liga petice :oops:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 nov 2010, 16:34

pa dobro, napreduju bgm, napravit ce vjerovatno super-jak tim u buducnosti, mada ja licno miksli mda im je i onaj stadion preslab, nisam upucen jel oni grade novi il ?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 nov 2010, 16:42

nevjernik je napisao/la:pa dobro, napreduju bgm, napravit ce vjerovatno super-jak tim u buducnosti, mada ja licno miksli mda im je i onaj stadion preslab, nisam upucen jel oni grade novi il ?
Gradi se novi,zavrsetak se planira do kraja 2011,trebao bi imati kapacit od 60 hiljada,a ovako ce izgledati kada se zavrsi
slika
slika
slika
Tim je vec sada sjajan,novca ima,i Zenit moze postajati samo jaci ;)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 nov 2010, 16:52

zagotivio sam ih od kad su isprasili prvo one iz leverkuzena, pa one iz minhena :D

meni je Denisov prejak igrac 8-) pa onda Bystrov, Kerzhakov, Bukharov, Rosina, Danny-prejako

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 06 nov 2010, 16:56

Da Bursa ima budžet Bešiktaša, Galate ili Fenera vidio bi, nego im je budžet troduplo manji ali ljudi igraju srcem
Došli su na Tursku scenu u pravo vrijeme ;-)
Kada je velika trojka napravila mnoge izmjene u ekipama i nisu se uigrali, ove godine će opet Bursa biti prvak ;-)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 nov 2010, 17:01

nevjernik je napisao/la:zagotivio sam ih od kad su isprasili prvo one iz leverkuzena, pa one iz minhena :D

meni je Denisov prejak igrac 8-) pa onda Bystrov, Kerzhakov, Bukharov, Rosina, Danny-prejako
Pa nije dzaba Denisov na mome avataru :P ,Rosina i Bukharov iako su odlicni fudbaleri trenutno nemaju mjesta u prvih 11,a meni je uz Denisova najdrazi Lombaerts,prejak stoper,ma Zenit ima odlican sastav,najaca snaga tima je sirina u rosteru,vidjelo se to ponajbolje protiv Hajduka gdje su sa skoro pa rezervnim sastavom potpuno nadigrali Splicane u gostima,jos uvijek to naravno nije tim koji moze ocekivati da izbaci Chelsea,Real i ostale velikane u dvomecu,ali od Zenita se mogu ocekivati velike stvari u buducnosti.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 nov 2010, 17:06

Rizah je napisao/la:Da Bursa ima budžet Bešiktaša, Galate ili Fenera vidio bi, nego im je budžet troduplo manji ali ljudi igraju srcem
Došli su na Tursku scenu u pravo vrijeme ;-)
Kada je velika trojka napravila mnoge izmjene u ekipama i nisu se uigrali, ove godine će opet Bursa biti prvak ;-)
Pa dobro,ali od ekipe koja je aktuelni prvak Turske i gura sjajno i u tekucoj sezoni ocekujes da makar nekome daju gol u L.Prvaka,sto im jos nije uspjelo u prva 4 kola :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 nov 2010, 17:56

Celtic-Aberdeen 9:0,to se oni furaju na PSV I Fejnoord :oops:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 nov 2010, 21:44

Eupen kojeg u Belgiji svi "trpaju" evo ima vodstvo u Liegeu 1:2 :o , protiv velikog Standarda a sam finish utakmice ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 nov 2010, 23:23

Nadam se da ove sezone Celtic prekida dominaciju Rangersa i da će osvojiti prvenstvo.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 nov 2010, 14:44

:lol: :lol: :lol: Ovo ima samo kod nas :lol: :lol: :lol:

Utakmica u Smederevu bila prekinuta na 5 minuta zbog prozivanja Tadica. :lol: :lol: :lol: :o :oops: :oops:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 nov 2010, 19:03

Zavrseno je i 11.kolo JSL u kome je postignuto 22 gola,neocekivano dosta,i da li ovih poslednjih nekoliko kola predstavlja napredak u nasem fudbalu.

Smederevo-Rad 0:0
Gledao sam od 30.minute ovu tekmu u kombinaciji sa BSK-Partizan,i pored rezultat 0:0 imalo se ipak sta videti.U jednoj odlicnoj fudbalskoj atmosferi ekipe nosene svojim navijacima sa jedne Despoti(nekih 80-ak),na drugoj UF(100-150)te lepom vremenu moglo se odigrati i dosta vise.Rad dosta bolji,potvrdjuje da su hit prvenstva,igraju najbolji fudbalu u ligi bez dileme,danas nekoliko lepih prilika,i dve kolosalne,prva kada je Partiznov otpadak Jovanovic izasao sam na golmana i kada je trebao da sutira,dodao je loptu golmanu.Druga prilika je kada je takodje Jovanovic centrirao a mislim Luka ostao sam na petercu ali nije postigao gol,imao je Rad jos svojih momenata,pogodjena i precka ali nisu uspeli dati gol.
Spartak-Indjija 5:2
Fudbalsku lepoticu odigrali su Spartak i Indjija u Subotici.Vec u 2.minutu najbolji igrac domacina Ubiparip pogadja za 1:0,a onda Nemanja Nikolic povecava rezultat na 2:0,u 13.minutu vec je 3:0 strelac Ubiparip,a u 18.Miric pogadja za 4:0.Zatim Covilo smanjuje na 4:1,ali Nikolic svojim drugim golom vraca na 4 razlike ova put 5:1.BIlo je ovo najbolje poluvreme JSL ove sezone.U nastavku susreta laganija igra gde je Covilo samo postigao gol za 5:2.
Vosa-Borac 4:0
Konacno jedna odlicna partija Vose na Karadjordju,dugo su to cekali navijaci ovoga tima.U 13.minutu penal za domace,na prvi pogled prestrog mada kasnije sam video da je postojao,Ignjatijevic je faulirao Abua,a Merebashvili pogadja za 1:0.U 30.minutu 2:0,Bilbija je sutirao Milojevic odbija loptu na koju natrcava Bilbija ali ga ponovo rusi tragicar Ignjatijevic za novi penal i crveni karton,ovaj put strelac Abu Oumarou.
Posle toga jedan mirni period utakmice gde nema puno prilika i onda pogodak,Medojevic je odigrao sjajan pas za Branu Ilica koji rutinski matira Milojevica.I za kraj kada su svi cekali kraj Brana Ilic salje odlican pas za Mitosevica koji pogadja za 4:0.
Jagodina-Hajduk 3:0
Prelep rezultat. :mrgreen: Curani su nas osvetili,a Dzombu poslali u ponor.
Treneru Jagodine bio je ovo debi pred domacom publikom i bio je i vise nego uspesan.Jagodina vec u 15.minutu ima lepu priliku kada Maksimovic sutira pored gola.U 21.minutu prvi pogodak,slobodan udarac za Jagodinu izvodi novkovic a golman Bracizbija loptu u korner,nakon kornera Zivkovic pogadja mrezu Hajduka.
U 24.minutu novi korner i novi gol Zivkovica ovaj put levom nogom.Do kraja poluvremena lagana igra,Hajduk pokusavao ali nisu uspeli dati gol.
Na pocetku dtugog dela prilika za Hajduk,kovacevic sutira ali Bondzulic na mestu i lafano hvata loptu.
U 55.minutu lepa prilika za Curane,Novkovic izveo korner,Ilic sutirao ali Brac fenomenalno brani.
I kada je Hajduk krenuo napred Beljic je uzeo loptu,posalio se sa odbranom Hajduka i postavio konacan rezultat 3:0.Zadnja prilika na tekmi bio je pokusaj Ognjenovica ali tik uz stativu.
Javor-Sloboda PS
Pred veoma malim brojem gledalaca svega 600,od toga 200-ak Freedom Figtersa domaci rad je pobedio goste iz Uzica.Na pocetku utakmice tek nekoliko blazih udaraca od kojih se izdvaja pokusaj Eliomara koji ulazi sa desne strane i sutira ali NIkolic brani.Onda ponovo nekolikoslabih suteva i tek pred kraj uzbudjenja,Arsenijevic sa nekih 7-8 metara glavom prebacuje gol Javora a zatim i sa 30-ak sutira pravo u Kahrimana,a na drugoj strani ponovo Eliomar i ponovo mu brani Nikolic,nakon toga prelepa sansa Djokic sa 5 metara promasuje zicer za odlazak na odmor 0:0.
Onda opet nema preteranih prilika do neke 70.minute kada Arsenijevic izlazi 1 vs 1 sa Kahrimanov ali mu ovaj skolski brani lepu priliku.I onda u 93.minutu gol.korner za Javor gde Rendulic fenomenalno skace i zakucava loptu u mrezu za tesku ali i vrednu pobedu.
CUkaricki-Metalac 1:2
Cuka sa Hajdukom i dalje tone li tone,no ovaj put su i mene povukli u ponor sa svojom utakmicom 3+. :evil:
Metalac je promenio trenera i dize se polako sto su potvrdeli i na Banovom Brdu.Dosta malo gledalaca na tribinama po obicaju,los fudbal su ono najosnovnije.Cuka je krenula boje zapretili su nekoliko puta ali nista,najkonkretni je bio Raskovic.Zatim na drugoj strani preti Nenadic ali nema golova.Posle toga Stojimirovic pogadja precku.U 60.minutu gol Adamovic je solirao te i na kraju matirao Scekica za slavlje gostiju.
U 70.minutu Otasevic na asistenciju Nenadica lepo pogadja za 0:2.i za kraj Stojimirovic pada u 16,a sudija pokazuje na penal,siguran je bio Visnjic za 1:2.
CZV-OFK Beograd 1:0
Na temi CZV
BSK-Partizan 0:3
Na temi Partizana.

Tabela:
1 " 11 9 1 1 23 6 28
2 Црвена $ 11 8 1 2 14 5 25
3 $ 11 7 3 1 14 5 24
4 $ 11 6 4 1 14 2 22
5 & ? $ 11 4 5 2 13 9 17
6 $ " Севојно 11 4 5 2 8 8 17
7 & $ 11 4 3 4 10 10 15
8 $ 11 4 3 4 10 10 15
9 Јавор 11 3 5 3 8 7 14
10 $ 11 2 7 2 12 10 13
11 & 11 2 6 3 6 12 12
12 " 11 2 4 5 10 14 10
13 & 11 2 4 5 6 14 10
14 $ 11 1 2 8 7 17 5
15 ? 11 1 2 8 5 16 5
16 " & 11 0 3 8 2 17 3

Sledece kolo:
Indjija-Metalac
Sloboda-Cukaricki
Partizan-Javor
Hajduk-BSK
OFK-Jagodina
Rad-CZV
Borac-Smederevo
Spartak-Vosa

Za vikend sledece kolo,najzaniljivije tekme se igraju na Banjici i u Subotici gde ocekujem dobar fudbal i neizvesnost.
Pre toga sredinom sedmice se igraju utakmice kupa Srbije.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 07 nov 2010, 21:47

Šta radi Porto protiv Benfice. :shock: :mrgreen:

3-0 nakon 28 minuta. :P

Falcao, Belluschi i Hulk su WC igrači. Kakva dva pogotka je postigao Falcao. :mrgreen:

Velika je šteta pa jedan ovakav tim ne igra u LP.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 nov 2010, 21:50

Vala, igrama koje su pružali prošle sezone, nisu ni zaslužili CL. Nego, ja sam očekivao da će zbog tog neuspjeha rasformirati ekipu i prodati sve što valja, no oni to nisu učinili. Mislim da će ove sezone suvereno vratiti titulu na Dragao; jedino ih neka suspenzija može spriječiti u tome.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.