2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Vainglorious
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Nemam sta za napisati ali ne mogu da odolim...
BIG, BIG FACT!
BIG, BIG FACT!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja cu samo jedno ime napisati-Jerry West!! Taj covjek kojeg superstara pikira,on i dolazi.Prvo Shaq,pa trejd Gasola,pa Durant i evo sada Kawhi.
A sinoc kontam da napisem,nesto mi je previse tiho i lako da se on eliminise i danas vidim ovo.
OKC ispada iz PO slike,LAL upadaju i mislim da je to to za PO na Zapdu i ove godine.
A sinoc kontam da napisem,nesto mi je previse tiho i lako da se on eliminise i danas vidim ovo.
OKC ispada iz PO slike,LAL upadaju i mislim da je to to za PO na Zapdu i ove godine.
- Vainglorious
- Kontakt:
Wigginsa organski ne mogu, preporodicu se kad ga se rijesimo. Al i takvog bih ga radije u ekipi od wessa. 1 za 1 ne bih dao.Sarmelino je napisao/la:Ide Russ vama. Wiggins tank commander i 3 unprotected pickaVainglorious je napisao/la:A koji bi to bio cirkus da rocketsi krenu po WB. Indijanstina na kvadrat. Jos ako nekako trejd zavrse a da i CP3 ostane. Definitivno bi to vrijedilo vidjeti.
Moguca 2 scenarija:
1) pobiju se za loptu vec 3 tekmu sezone i wess prozivi scenario kroz koji je prosao melo. Samo bez otpustanja.
2) Harden trazi trejd do pocetka novembra.
BIG, BIG FACT!
Za lejkerse je po upitan ako ne dodje kawhi.Drzim vas za rijec.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja cu samo jedno ime napisati-Jerry West!! Taj covjek kojeg superstara pikira,on i dolazi.Prvo Shaq,pa trejd Gasola,pa Durant i evo sada Kawhi.
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Uskoro dolazi nova knjiga pod nazivom “Velike cinjenice” od autora Nish Patela koja govori o tome kako Lakersi mogu imati Klaya,Davisa,Irvinga i Jamesa u ekipi.Knjigu je vec narucilo preko 1000 musterija.Izat ce i verzija knjige za americko trziste pod nazivom “BIG FACTS”
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Frajer lupa neke gluposti posljednjih par sedmica, i na to sve skontaš da zbog njega djelimično Oklahoma pustila Hardena.Kawhi can’t pass up a 5-year, $190M deal with the Raptors – Kendrick Perkins

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pa na tu dobru ekipu, zamijenili njih dvojicu Kawhijem i PG-em. O tome je rijec.GOAT je napisao/la:Pretjerivanje isto kao i kad ovi kazu clipersi prosle godine dobra ekipa plus sad 2 all-stara.Clipersi bez gala i aleksandera bi bili jako losa ekipa.S-Y-L-A-R je napisao/la:Galo + SGA > Kawhi + PG
Big, BIG fax!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ovaj je dobar.
LeBron just got Space Jammed by No. 2.
TonySosa je napisao/la:Ovaj je dobar.
LeBron just got Space Jammed by No. 2.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Da odamo pocast i 4 miliona koje je Davis bacio niz vodu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislim da ih moze trazit nazad.Nisam siguran doduseMElloo je napisao/la:Da odamo pocast i 4 miliona koje je Davis bacio niz vodu
#Punoljetstvo
- majestic24
- Kontakt:
yebote koje kolektivno svrsavanje na dolazak ove dvojice u cliperse. Na osnovu cega su oni no1 favoriti iduce sezone?
Nemaju playa,nemaju centra,nemaju sirinu na klupi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dobio ih je za Space Jam vjerojatno.MElloo je napisao/la:Da odamo pocast i 4 miliona koje je Davis bacio niz vodu

Short, Loaded Contracts, Player Options, & Trade Demands = Player Movement
L. James: CLE-MIA-CLE-LAL
C. Paul: NOP-LAC-HOU
K. Durant: OKC-GSW-BKN
K. Irving: CLE-BOS-BKN
K. Leonard: SAS-TOR-LAC
P. George: IND-OKC-LAC
J. Butler: CHI-MIN-PHI-MIA
Zadnja nada da se sruse lejkersi.A mi u tisini dovedemo odlicnog pleja.majestic24 je napisao/la:yebote koje kolektivno svrsavanje na dolazak ove dvojice u cliperse. Na osnovu cega su oni no1 favoriti iduce sezone?
perimetarska odbrana +
unutrasnja odbrana +
plejmejking +
ulaz i zavrsnica +
I sve to za samo 3 mil.
23
A Lakersi imaju sve? I ako nemaju, ko je onda favorit no1?majestic24 je napisao/la:yebote koje kolektivno svrsavanje na dolazak ove dvojice u cliperse. Na osnovu cega su oni no1 favoriti iduce sezone?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Toronto je i dalje jak, očekujem ispadanje u drugoj rundi.
Top 3 2019 Salaries#Clippers
P. George, $33M
K. Leonard, $32.7M
P. Beverley, $12.3M#Lakers
L. James, $37.4M
A. Davis, $27M
D. Green, $14.6M#Nets
K. Durant, $38.2M
K. Irving, $32.7M
S. Dinwiddie, $10.6M#Raptors
K. Lowry, $35M
M. Gasol, $25.5M
S. Ibaka, $23.2M
GOAT je napisao/la:Zadnja nada da se sruse lejkersi.A mi u tisini dovedemo odlicnog pleja.majestic24 je napisao/la:yebote koje kolektivno svrsavanje na dolazak ove dvojice u cliperse. Na osnovu cega su oni no1 favoriti iduce sezone?
perimetarska odbrana +
unutrasnja odbrana +
plejmejking +
ulaz i zavrsnica +
I sve to za samo 3 mil.
Zabavna si pojava moram priznati.Quinn Cook, by some @The_BBall_Index stats:
Can shoot well. A- Perimeter Shooting
F Perimeter Defense
F Interior Defense
F Playmaking
D+ Finishing
Has never had a positive OPIPM or DPIPM, and they’ve dropped every single season.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nemaju playa? Nemaju širinu? Jel se zayebaješ?majestic24 je napisao/la:yebote koje kolektivno svrsavanje na dolazak ove dvojice u cliperse. Na osnovu cega su oni no1 favoriti iduce sezone?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.