Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ma ne moze sa ovim servisom nista osim izgubiti 3 0 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I ovaj "glavonja" Francuski je oznacit kao neka prijetnja Rafi 

LEO10 je napisao/la:I ovaj "glavonja" Francuski je oznacit kao neka prijetnja Rafi
haha bas ....mada i Rafa je odlican bgm
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sacekat da zavrse ovaj dvojica pa da se babuka gledadelinjo je napisao/la:LEO10 je napisao/la:I ovaj "glavonja" Francuski je oznacit kao neka prijetnja Rafi

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ma da ..mozda to bude jedini zanimljiv mec danasBosniaBoston je napisao/la:Sacekat da zavrse ovaj dvojica pa da se babuka gledadelinjo je napisao/la:LEO10 je napisao/la:I ovaj "glavonja" Francuski je oznacit kao neka prijetnja Rafi

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Druže, bolje ti prati baseball ili cricket, nije tenis za tebe Bgm...Effenberg je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Ispade i Medvedev
Znači jedini lik u cijelom preostalom žrijebu do finala koji može i zna igrat s Novakom je Agut...
Cuj Agut. In Agut Batistuta we trust!
Pa momak je u pravu 100%, Nole nije dobio Bautistu od 2015 godine na brzoj podlozi... Znači 3 meča su igrali na tvrdoj podlozi od 2015 godine i sva 3 je dobio Bautista, pazi sva 3 ili da ti još jednom podvučem 3-0 za Aguta! Ne odgovara mu lik nikako zadnjih par godina na brzoj podlozi i to je to...
Smiješan si jedino sebi sa ovakvim postovima, a nije to ni smiješno, to je žalosno kakva si neznalica a pametuješ!

ma Agut je fin igrac,nezgodan bas ali mislim da nije bas kalibar da na GS srusi trojku 
Conga brate nije ovo za tebe

Conga brate nije ovo za tebe

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakav je ovo retard. Kakvi su ovo autovi????????
Rafa dere ovog teniskog cirkusanta i neznalicu.

i ja sam nedavno jebаvao, tako sa čuda se događaju i moguće jejestamaji je napisao/la:kolika je vjerovatnoća da neko van big 3 osvoji ovaj wimbledon? vjerovatno nula!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Bas los Jo danas, i servis i forhend nista ne radi
Rafa fakat dobar, nivo sličan proslogodisnjem, agresivan plus je servis bolji za nijansu čini mi se, ovaj nivo je dovoljan vjerovatno za sve osim Novaka, s Rogerom bi bilo 50 50 definitivno pa ko koga, al djaba je kad nema ko sklonit Nolu s druge strane žrijeba
Rafa fakat dobar, nivo sličan proslogodisnjem, agresivan plus je servis bolji za nijansu čini mi se, ovaj nivo je dovoljan vjerovatno za sve osim Novaka, s Rogerom bi bilo 50 50 definitivno pa ko koga, al djaba je kad nema ko sklonit Nolu s druge strane žrijeba

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Teniskog cirkusanta, kojeg je Federer prije 10-ak dana na istoj toj travi dobio bukvalno na jednu lopticu, meč koji je isto tako mogao dobiti i ovaj isti "cirkusant", kao što ti kažeš... Nije Tsonga kriv što je Rafa jbna mašina i ako ovako bude igrao, neka se i Roger i Nole pripreme na poraz...gigun je napisao/la:Rafa dere ovog teniskog cirkusanta i neznalicu.![]()
Druže, po čemu je to Nole favorit u eventualnom finalu protiv Rafe? Rafa prikazuje bolju igru od njega i ovakva igra, sa ovakvim servisom kao danas bi bila i više nego dovoljna da se pobijedi Nole u finalu... Pa prošle godine ga je Rafa imao u džepu, a Rafa je igrao min 10% lošije nego sad, a Nole je igrao bolje nego ove godine. Ne slažem se ni najmanje da je Nole favorit proiv ovakvog Rafe!bodi123 je napisao/la:Bas los Jo danas, i servis i forhend nista ne radi
A Rafa u finalu??? Pa recite nek jave babuki da ne igra ovo...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Stručnjak je čovjek, vidi se na čehri, ja se već prebacio na Baseball, i tebi bi bilo bolje.delinjo je napisao/la:A Rafa u finalu??? Pa recite nek jave babuki da ne igra ovo...
Kakva komedija Tsonge danas, ne može frajer ništa pogoditi. Uljuljkati će Rafana.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nadam se da razumiješ dovoljno ono što pročitaš, a ako ne razumiješ, neću ti zamjeriti...delinjo je napisao/la:A Rafa u finalu??? Pa recite nek jave babuki da ne igra ovo...
Piše lijepo u eventualnom finalu, eventualnom druže!
S-Y-L-A-R je napisao/la:Stručnjak je čovjek, vidi se na čehri, ja se već prebacio na Baseball, i tebi bi bilo bolje.delinjo je napisao/la:A Rafa u finalu??? Pa recite nek jave babuki da ne igra ovo...
Kakva komedija Tsonge danas, ne može frajer ništa pogoditi. Uljuljkati će Rafana.
Kontam da ne pratim kada je covjek u finalu evo cak i Novaka dobio u finalu haha... Tsongu bi danas i nas dvojica sredili

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Piše ti fino u eventualnom! Jer niko ne garantuje da će Novak doći do tamo.delinjo je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Stručnjak je čovjek, vidi se na čehri, ja se već prebacio na Baseball, i tebi bi bilo bolje.delinjo je napisao/la:A Rafa u finalu??? Pa recite nek jave babuki da ne igra ovo...
Kontam da ne pratim kada je covjek u finalu evo cak i Novaka dobio u finalu haha... Tsongu bi danas i nas dvojica sredili

41.21.1.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Stručnjak je čovjek, vidi se na čehri, ja se već prebacio na Baseball, i tebi bi bilo bolje.delinjo je napisao/la:A Rafa u finalu??? Pa recite nek jave babuki da ne igra ovo...
Za tebe sam trostručnjak druže, možda nikad nisi ni uzeo teniski reket u ruke, a kamoli odigrao kakav rekreativni meč... A da ne pričamo o tome da si možda gledao neke igrače i uživo na turnirima!? Ako ti treba koja slika bas sa travnatih teniskih turnira, da ti pošalje stručnjak, samo reci...

Može brate, uvijek mi je bila želja vidjeti kako izgleda teniski reket. Ali u PP ako nije problem, da ne nabijaš komplekse i ostalima. 

41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.