Cp je bolji igrač al jbg godine pa strah od povredealemsa je napisao/la:@raul
Facts
Dat cemo vam cp za wb, posteno je toSarmelino je napisao/la:Blow it up Presti
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Mozda ove godine bude bolji kad prodje kroz training camp, prosle je propustio 24 tekme i imao sitne povrede, nikad nije ufatio formu.dark44 je napisao/la:Cp je bolji igrač al jbg godine pa strah od povredealemsa je napisao/la:@raul
Facts
Dat cemo vam cp za wb, posteno je toSarmelino je napisao/la:Blow it up Presti
Vidjet cemo, za nadat se

Russ u Knickse,bet
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ali fakat koji "hejt" na Lakerse
, koji komplexi , da su Lakersi ovo uradili , bilo bi namjepšteno , mora im se dati veto , liga štima lakersima i sl.....
George je baš ispao ljigavac
, znaci imao sve prilike svijeta i onda snimi film i sad uradi ovo
,
u redu Kawhi potez šmekerski , "sjebao" rivale i čekao zadnji minut , ne možes mu nista zamjeritiizlobirao da ce doci ako mu dovedu George-a ovi to uspjli i nema se sta prigovoriti , trazio najbolje za sebe , George je najbolji igrac na svijetu koji ne trazi da bude u centru paznje sto je ocito trazio , gdje pored Lebrona pa i Davisa ne bi mogao biti .
Kako su se stvari odvijali nismo mogli uticati Russella nismo mogli imati , jedino propust : Redick , Curry, druga opcija je bio Butler ali ne znam koji bi bio fit .
Mada mislim da smo mogli dovesto Brogdona , Green-a i McGee ali eto rizikovalo se , ne krivm ih moralo se cekati .
Mada da se Moglo dovesti Brogdon - T.Ross i McGee i ostalo minimalci nije se trebalo cekati , ali da je babi mu*a bila bi dedo...
Ali ovakvi hinjski potezi se cesto osvete , ne vjerum da ce ostvariti puni potencijal , karma je cudo.

George je baš ispao ljigavac

u redu Kawhi potez šmekerski , "sjebao" rivale i čekao zadnji minut , ne možes mu nista zamjeritiizlobirao da ce doci ako mu dovedu George-a ovi to uspjli i nema se sta prigovoriti , trazio najbolje za sebe , George je najbolji igrac na svijetu koji ne trazi da bude u centru paznje sto je ocito trazio , gdje pored Lebrona pa i Davisa ne bi mogao biti .
Kako su se stvari odvijali nismo mogli uticati Russella nismo mogli imati , jedino propust : Redick , Curry, druga opcija je bio Butler ali ne znam koji bi bio fit .
Mada mislim da smo mogli dovesto Brogdona , Green-a i McGee ali eto rizikovalo se , ne krivm ih moralo se cekati .
Mada da se Moglo dovesti Brogdon - T.Ross i McGee i ostalo minimalci nije se trebalo cekati , ali da je babi mu*a bila bi dedo...
Ali ovakvi hinjski potezi se cesto osvete , ne vjerum da ce ostvariti puni potencijal , karma je cudo.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ako će se ikome karma svetiti to su Lakersi koji su prvo uništili sezonu Pelicansima, a onda povlačili svaki mogući trik da odbiju sve druge timove za Davisa. Da ne govorim da su pokušavali isto sa PG-em i Kawhijem prije toga.Kobe Bryant je napisao/la:Ali ovakvi hinjski potezi se cesto osvete , ne vjerum da ce ostvariti puni potencijal , karma je cudo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hinjski je to sto ste vi vise titula osvojili radi sudija(1988,2001,2010 mi prve padnu na pamet) a ne to sto igrac hoce da bude trejdovan u najjacu ekipu lige.Sada vas sve stize,zadnjih 8 godina je sve doslo na naplatuKobe Bryant je napisao/la:Ali fakat koji "hejt" na Lakerse, koji komplexi , da su Lakersi ovo uradili , bilo bi namjepšteno , mora im se dati veto , liga štima lakersima i sl.....
George je baš ispao ljigavac, znaci imao sve prilike svijeta i onda snimi film i sad uradi ovo
,

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jest,bas su nam svima Lakersi nabili komplekse u ovoj deceniji, Dengovi i Mozgovi strah i trepet
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Tebi ovaj paket za Davisa nije dobar ? znaci to je isto kao Clippersi za Geroga + Harell i Shamet da su dali ....IlCapitano je napisao/la:Ako će se ikome karma svetiti to su Lakersi koji su prvo uništili sezonu Pelicansima, a onda povlačili svaki mogući trik da odbiju sve druge timove za Davisa. Da ne govorim da su pokušavali isto sa PG-em i Kawhijem prije toga.Kobe Bryant je napisao/la:Ali ovakvi hinjski potezi se cesto osvete , ne vjerum da ce ostvariti puni potencijal , karma je cudo.
hmm kawhi je prvo zvao Kd-a u klipe 

- Vainglorious
- Kontakt:
A koji bi to bio cirkus da rocketsi krenu po WB. Indijanstina na kvadrat. Jos ako nekako trejd zavrse a da i CP3 ostane. Definitivno bi to vrijedilo vidjeti.
Moguca 2 scenarija:
1) pobiju se za loptu vec 3 tekmu sezone i wess prozivi scenario kroz koji je prosao melo. Samo bez otpustanja.
2) Harden trazi trejd do pocetka novembra.

Moguca 2 scenarija:
1) pobiju se za loptu vec 3 tekmu sezone i wess prozivi scenario kroz koji je prosao melo. Samo bez otpustanja.

Ide Russ vama. Wiggins tank commander i 3 unprotected pickaVainglorious je napisao/la:A koji bi to bio cirkus da rocketsi krenu po WB. Indijanstina na kvadrat. Jos ako nekako trejd zavrse a da i CP3 ostane. Definitivno bi to vrijedilo vidjeti.
Moguca 2 scenarija:

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ili Russ dogodine u Lakerse konačno 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Meni je zao sto nismo uhvatili Kembu, vise nego zbog Kawhija. Nisam ga nesto posebno ni prizeljkivao, mislim da su lbj i davis sasvim dovoljni.
Svaka cast Kawhiju za odluku. Pokazao je da moze sam uzeti titulu, zasto onda da dolazi na gotovo u super team. Ovako ima super ekipicu, zajedno sa PG-om.
Show se vratio u LA i to je nesto sto me raduje. Ocekujem spektakularne dvoboje, a mislim da Clippersi ipak imaju bolji tim. Nije pitanje njih dvojice, nego Beverley, Lou i Montrezi. Prosle sezone su nam pokazali da itekako znaju igrati kosarku, a kad im na to dodas jos dva all stara sta onda tek ocekivati?
Za nadati se samo da povrede zaobidju AD-a i LBJ-a, jer u slucaju povrede jednog, ne pise se dobro Lakersima..
Svaka cast Kawhiju za odluku. Pokazao je da moze sam uzeti titulu, zasto onda da dolazi na gotovo u super team. Ovako ima super ekipicu, zajedno sa PG-om.
Show se vratio u LA i to je nesto sto me raduje. Ocekujem spektakularne dvoboje, a mislim da Clippersi ipak imaju bolji tim. Nije pitanje njih dvojice, nego Beverley, Lou i Montrezi. Prosle sezone su nam pokazali da itekako znaju igrati kosarku, a kad im na to dodas jos dva all stara sta onda tek ocekivati?
Za nadati se samo da povrede zaobidju AD-a i LBJ-a, jer u slucaju povrede jednog, ne pise se dobro Lakersima..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
A zao mi nesto indijanca
Zasto svi dodaju 2 all-stara a odbacuju gala koji je odigro ekstra sezonu i alexandera koji je takodje odigro dobru sezonu i jos bolji plejof ?kokuz je napisao/la:Meni je zao sto nismo uhvatili Kembu, vise nego zbog Kawhija. Nisam ga nesto posebno ni prizeljkivao, mislim da su lbj i davis sasvim dovoljni.
23
Galo + SGA > Kawhi + PG
Big, BIG fax!
Big, BIG fax!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- IlCapitano
- Kontakt:
Nisam rekao da nije dobar, samo komentarišem način na koji ste došli do toga svega.Kobe Bryant je napisao/la:Tebi ovaj paket za Davisa nije dobar ? znaci to je isto kao Clippersi za Geroga + Harell i Shamet da su dali ....IlCapitano je napisao/la:Ako će se ikome karma svetiti to su Lakersi koji su prvo uništili sezonu Pelicansima, a onda povlačili svaki mogući trik da odbiju sve druge timove za Davisa. Da ne govorim da su pokušavali isto sa PG-em i Kawhijem prije toga.Kobe Bryant je napisao/la:Ali ovakvi hinjski potezi se cesto osvete , ne vjerum da ce ostvariti puni potencijal , karma je cudo.
Paket Clippersa je bolji od ovog što ste vi dali za Davisa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pretjerivanje isto kao i kad ovi kazu clipersi prosle godine dobra ekipa plus sad 2 all-stara.Clipersi bez gala i aleksandera bi bili jako losa ekipa.S-Y-L-A-R je napisao/la:Galo + SGA > Kawhi + PG
Big, BIG fax!
23
- branimir85
- Kontakt:
Kawhi kao spasitelj lige
bit ce opet wild wild west.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Klipersi bez gala i aleksandra idalje u PO
BIGGEST FACT
BIGGEST FACT
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.