Pomoć
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Re: Pomoć
Admin odavno nikom ne želi mijenjati nickove, tako da se uzalud nadaš. Šta fali tvom nicku, lijepo zvuči. Torcida sa MejtašatH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Admine,mjenjaj mi nick,molim te.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
može li se "arhiva" učiniti "vidljivom" za nas članove jer bih želio ponekad da pogledam teme neke npr one utakmice protiv Belgije itd.....
I ja bih to rado vidio.Unica_Liverpool_ je napisao/la:može li se "arhiva" učiniti "vidljivom" za nas članove jer bih želio ponekad da pogledam teme neke npr one utakmice protiv Belgije itd.....
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj da vidiš to! Ja otvorio temu odmah poslije utakmice sa Armenijom,,, negdje 5-6 mjeseci prijeB0SANAC je napisao/la:I ja bih to rado vidio.Unica_Liverpool_ je napisao/la:može li se "arhiva" učiniti "vidljivom" za nas članove jer bih želio ponekad da pogledam teme neke npr one utakmice protiv Belgije itd.....
- NoName
- Kontakt:
Kako promjeniti nick? Molim admina da mi promjeni nick u Dominacija ili +Paja!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
NoName je napisao/la:Kako promjeniti nick? Molim admina da mi promjeni nick u Dominacija ili +Paja!
Ja želim da promjenim nick u čast najvećeg ARSENA WENGERA
Zamolio bi administraciju da mi odobri ovaj potez
Zamolio bi administraciju da mi odobri ovaj potez
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Unica_Liverpool_ je napisao/la:može li se "arhiva" učiniti "vidljivom" za nas članove jer bih želio ponekad da pogledam teme neke npr one utakmice protiv Belgije itd.....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Poslat ćemo ovaj prijedlog administratoru. Ne bi to bilo loše.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pa da.. To ja govorio prije par mjeseci, nažalost niko nije slušao.
Valjda će sad odobritim jer je lijepo da se prisjetimo onog uzbuđenja npr pred Belgiju pred Tursku itd.
Valjda će sad odobritim jer je lijepo da se prisjetimo onog uzbuđenja npr pred Belgiju pred Tursku itd.
-
necko_gradacac
- Kontakt:
zdravo, zaboravio sam koji mi je pasvord....
od januara sam registrovan na sportsport.ba i nebih volio da promjenim nick zbog pasvorda, volio bih kad bi mi neko mogao od administratora reci koji mi je pass ... naravno ako nije problem .... HVALA!!!
od januara sam registrovan na sportsport.ba i nebih volio da promjenim nick zbog pasvorda, volio bih kad bi mi neko mogao od administratora reci koji mi je pass ... naravno ako nije problem .... HVALA!!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Pa idi samo kada se logujes promeni pass,i onda ces dobiti link na mail da stavis novi.necko_gradacac je napisao/la:zdravo, zaboravio sam koji mi je pasvord....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
necko_gradacac
- Kontakt:
problem je sto neznam vise ni koji mi je e-mail, jer sam ih mjenjao zbog posla i nemam pojma koji je ni pasvord ni e-mail...Devil je napisao/la:Pa idi samo kada se logujes promeni pass,i onda ces dobiti link na mail da stavis novi.necko_gradacac je napisao/la:zdravo, zaboravio sam koji mi je pasvord....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- moustapha
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
a prethodni nick ti je garant bio "admin"necko_gradacac je napisao/la:problem je sto neznam vise ni koji mi je e-mail, jer sam ih mjenjao zbog posla i nemam pojma koji je ni pasvord ni e-mail...Devil je napisao/la:Pa idi samo kada se logujes promeni pass,i onda ces dobiti link na mail da stavis novi.necko_gradacac je napisao/la:zdravo, zaboravio sam koji mi je pasvord....
a bolan mustafa, da se može prijaviti onda bi mogao promjeniti i password
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- moustapha
- Kontakt:
Ma to sam kontao, ali nije naveo o kojem se nicku radi.NoName je napisao/la:
a bolan mustafa, da se može prijaviti onda bi mogao promjeniti i password
Ipak, da bi promjenio password i kad se logira mora znati trenutni. Moze biti da ga je snimio pa se tako logira.
Naravno, isao sam sa pretpostavkom da se ne radi o iskusnijem korisniku, kojem bi jednostavno rekao da nadje svoj password tamo gdje je snimljen u browseru.
#divovi
-
necko_gradacac
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
jel mi neko moze dati link neke dobre stranice za skidanje svih drivera.
Trazio sam citav dan i nemogu naci drivere za nVidine graficke i zvucne karte.
Trazio sam citav dan i nemogu naci drivere za nVidine graficke i zvucne karte.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.