2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Vec ispisano vise strana nego proslu predsezonu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Daj nam javi malo šta piše kredibilan izvor RDAmbition,nisi dugoEpidaurus je napisao/la:Vidim purgercic pokusava da ispadne duhovit nekim foricama i doskocicama, a nije ni svjestan kakav si autogol zabija. Ja sam za Kuzmu pisao da moze uci u ROY konverzaciju te godine AKO digne brojke na 20-8 i time poveca efikasnost (cemu se u tom dijelu sezone strasnim igrama polako priblizavao) al purgercic izgleda ne shvata znacenje veznika ako. Nazalot ne mogu pomoci da ispravis te hendikepe, takve stvari se u djetinstvu nauciti trebaju.
Walton je najmanji problem Lakersa prosle i pretprosle godine bio. Objasnio sam dovoljno puta zasto i ne da mi se opet. KKB ga hejta iz ko zna kojeg razloga i vrti istu pricu u krug bez da realno sagleda situaciju. Nisam pisao da je Walton novi Pop, Pat ili Phil al posao koji je uradio u Lakersima obzirom na sve okolnosti je bio okej.

Kolosalno pušenje brajo moj.Nikakve forice i doskocice nisu uz to potrebne na današnji dan.Epidaurus je napisao/la:Ako ne potpisu Kawhija bit ce to onda jedno kolosalno pusenje.
- akisarajevo92
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:sve se ovo izdesava niko nije slova napisao o Raptorsima

Basically the raptors are like that amazing one night stand that you never get to see again.. Shame
Don't believe the hype.
Navijati za Utah Jazz iduce sezone 

Justin je napisao/la:Al Russu drugi put da prijatelj zabije noz u ledja.
Prvi je pobjegao a ovaj je pao u trade, nije bas isto
- djoleprijedor
- Kontakt:
Manje-više si i nabrojao učesnike PO na Zapadu 2019/20,eventualno da Sparse(prije svega),pa onda možda Trejblejzerse zamjene u prvom redu Dalas,a onda ekstra talentovani Sakramento i NO.TonySosa je napisao/la:Lakers
Clippers
Dubs
Rockets
Juta
Denver
Portland
Spurs
Praktično svi mogu preko 50 pobjeda.
Tandere,Grizlije ,Timbervulvse i Sanse ne vidim ni u borbi za PO.
Mens sana in corpore sano.
Trazio je trade PGlumani je napisao/la:Justin je napisao/la:Al Russu drugi put da prijatelj zabije noz u ledja.
Prvi je pobjegao a ovaj je pao u trade, nije bas isto
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa svakako da je kolosalno pusenje jer si propustio stvorit apsolutnog favorita za prsten zbog cekanja Leonarda. Po mom misljenju velika je razlika izmedju toga i ovog statusa jednog od 8-9 kontendera sa podjednakim sansama. Al dobro opet ne shvatas pa opet mijenjas plocu, sta ti ja tu mogu.
Gledaj retarda, tražio trejd da napusti Westbrooka i sad bi on da narativ bude dobar za Westbrooka. Jbeni mentalni patuljak.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovo je laz jbt
Nemoguce da nisu htjeli pristat. Prica
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 06 jul 2019, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trade za Georgea ne treba gledati kao da su dali sve to za samo njega vec sve to za njega i Leonarda.
Tacnije Galo ce uskoro biti **** svakako. I protiv Warriorsa ih je samo sabotirao. Koliko god da su dali malo je, imali bi SGA i pickove, Gallinari bi svakako u jednom trenutko bio negdje drugo.
Tacnije Galo ce uskoro biti **** svakako. I protiv Warriorsa ih je samo sabotirao. Koliko god da su dali malo je, imali bi SGA i pickove, Gallinari bi svakako u jednom trenutko bio negdje drugo.
@cutch,
Pa I cp3 navodno traži svaki 3 mjesec, pa eno ga u Houstonu..
The Thunder were willing to send a package of Russell Westbrook and Paul George to the Raptors but Toronto didn’t want to give up Pascal Siakam, per Woj
Pricamo o “zabijanju noza u ledja”lumani je napisao/la:@cutch,
Bacio je “unfinished business” pricu nakon jednog poziva Kawhia i uputio trade request.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa neće niko Westbrooka, bolji je Lowry ko druga opcija.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kad malo razmislim, ogroman payroll bi to bio na 3 igraca.JHam je napisao/la:The Thunder were willing to send a package of Russell Westbrook and Paul George to the Raptors but Toronto didn’t want to give up Pascal Siakam, per Woj
Ali opet, zadrzao bi Kawhia i imao PG/Russa = contender. Cisto sumnjam da zbog fakin Siakama su oni to odbili. Mozda je takodjer trazen niz buducih pikova, FVV, Anunoby i sl.
Toronto je bio all-in na Kawhia, dublja je ta prica sigurno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Barbarossa
- Kontakt:
danas bi babuka bio u GOAT konverzacije da je makar imao Isiaha kao drugu opciju , a ne njegaTonySosa je napisao/la:Pa neće niko Westbrooka, bolji je Lowry ko druga opcija.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Clutch je napisao/la:Pricamo o “zabijanju noza u ledja”lumani je napisao/la:@cutch,
Bacio je “unfinished business” pricu nakon jednog poziva Kawhia i uputio trade request.
Trade je trade.. Da nisu bili zadovoljni sa onim što su dobili za njega ostao bi u OKC.
pa eto, tako nekakoakisarajevo92 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:sve se ovo izdesava niko nije slova napisao o Raptorsima![]()
Basically the raptors are like that amazing one night stand that you never get to see again.. Shame
negdje u magli mi je i da su titulu uzeli

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne razumijemo se. Nvmlumani je napisao/la:Clutch je napisao/la:Pricamo o “zabijanju noza u ledja”lumani je napisao/la:@cutch,
Trade je trade.. Da nisu bili zadovoljni sa onim što su dobili za njega ostao bi u OKC.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.