2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
sve se ovo izdesava niko nije slova napisao o Raptorsima 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Chris "Kawhi is a sure laker" Broussard
Cris "I know kawhi camp" Carter
Stephen A "the clippers have no chance" Smith
Jalen "I'm 99% sure" rose

pazite ovo, kawhi u spursima i trazi trade, sva prica ide u smjeru da zeli u lakerse, spursi ga ni u ludilu ne zele poslat tamo, salju ga u rapse, on tamo osvaja titulu i u free agencyju kad moze otic u lakerse i pridruzit se lebronu i davisu, on potpise za clipperse
pitam se sta pop sad misli, ono u fazonu: "dafuq, ovo je previse i za jednog kawhija"
pitam se sta pop sad misli, ono u fazonu: "dafuq, ovo je previse i za jednog kawhija"
Donnie Darko je napisao/la:Kuzma?GOAT je napisao/la:A ko ti je reko da ce Green igrat prvu?Imamo boljeg igraca na toj poziciji,cao.Clutch je napisao/la:Zaboravio sam da je Green bio i benchiran u zavrsnicama protiv Milvokija. Generalno, nakon serije sa Philom minutaza mu je bila oko 25min po utakmici u nastavku playoffa.
Ko misli da bacam hejt nek misli, al fakat spominjem to zbog uloge koja se od njega ocekuje u Lakersima.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Fakat su im ovi novinari talašika teška, Skip Bayless najnormalniji od njih.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- majestic24
- Kontakt:
ove sezone pokusati dobiti pickoe za ibaku gasola i lowryja jer imaju ugovore koje isticu i iduce sezone krenuti u rebuliding . solary cap im je pun samo 10 m idue sezone i imaju 3 igraca pod ugovorommiki_92 je napisao/la:sve se ovo izdesava niko nije slova napisao o Raptorsima
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Woj dokazao dominaciju nad kur.copusackoj uniji novinara
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kuzma?[/quote]Clutch je napisao/la: A ko ti je reko da ce Green igrat prvu?Imamo boljeg igraca na toj poziciji,cao.

KCP idioti,KCP!

23
Donnie Darko je napisao/la:Kuzma?GOAT je napisao/la:A ko ti je reko da ce Green igrat prvu?Imamo boljeg igraca na toj poziciji,cao.Clutch je napisao/la:Zaboravio sam da je Green bio i benchiran u zavrsnicama protiv Milvokija. Generalno, nakon serije sa Philom minutaza mu je bila oko 25min po utakmici u nastavku playoffa.
Ko misli da bacam hejt nek misli, al fakat spominjem to zbog uloge koja se od njega ocekuje u Lakersima.

GOAT je napisao/la:Kuzma?Clutch je napisao/la: A ko ti je reko da ce Green igrat prvu?Imamo boljeg igraca na toj poziciji,cao.

KCP idioti,KCP!

Onda ces se duboko razocarat.
Al evo i da si upravu, on moze cuvati bekove. Krila ne.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bilo je jasno da zeli u LA. Zato je i sa senilnim starcem zaratio.miki_92 je napisao/la:sve se ovo izdesava niko nije slova napisao o Raptorsima

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jedina pomoć Lakersima protiv Klipa je Zaza Pachulia.
P.S.
Gdje je i šta radi Stephen A. Smith?
P.S.
Gdje je i šta radi Stephen A. Smith?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Lebron ako sad donese titulu lejkersima postaje miljenik navijaca lejkersa i dobiva veliki skok na G.O.A.T listi.
BIG BIG FACT
BIG BIG FACT
23
miki_92 je napisao/la:sve se ovo izdesava niko nije slova napisao o Raptorsima
uptao sam ja,jutros,mogu li raptorsi sad koga dovesti
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nestao nam je alem novinar.Kawhi u Lakerse,KD i Kyrie u Knickse,Jimmy u Rocketse
#Punoljetstvo
Ali kakav deal Oklahoma dobila u pm
Rijesili se Playoff Pa (aka chocker i ubleha) i osigurali buducnost.
Da su pametni rijesiti se jos indijanca i da idu i totalni rebuilding. Ko zna, mozda postanu i simpaticni...

Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 06 jul 2019, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
GOAT je napisao/la: KCP idioti,KCP!
GOAT je napisao/la:C - Cousins,Mcgee
PF - Davis,Kuzma
SF - Lebron,Korver
SG - Green, KCP
PG - Rondo,Caruso
sg,pf zavrseni ajmo daljee!
Ispravi onda postove ako ništa.GOAT je napisao/la:C - Cousins,Mcgee
PF - Davis,Kuzma
SF - Lebron,Korver
SG - Green, KCP
PG - Rondo,Caruso
Ne vade lejkersi sta je ovo???Jos 10 m prostora ajmooo!!!
Donnie Darko je napisao/la:GOAT je napisao/la: KCP idioti,KCP!GOAT je napisao/la:C - Cousins,Mcgee
PF - Davis,Kuzma
SF - Lebron,Korver
SG - Green, KCP
PG - Rondo,Caruso
sg,pf zavrseni ajmo daljee!Ispravi onda postove ako ništa.GOAT je napisao/la:C - Cousins,Mcgee
PF - Davis,Kuzma
SF - Lebron,Korver
SG - Green, KCP
PG - Rondo,Caruso
Ne vade lejkersi sta je ovo???Jos 10 m prostora ajmooo!!!
ne moze stici,piše novu knjigu
Kakav? Bezbroj pikova koji bi mogli vrijediti ništa i cirkus koji im je PG priredio nakon godinu. Presti out?AtlaZ je napisao/la:Ali kakav deal Oklahoma dobila u pmRijesili se Playoff Pa (aka chocker i ubleha) i osigurali buducnost.
Da su pametni rijesiti se jos indijanca i da idu i totalni rebuilding. Ko zna, mozda postanu i simpaticni...
Pa dobro, ali oni su sa Playoff Pem ispali u prvoj rundi i sigurno bi ih cekala ista sudbina ove godine, tako da kad gledas sa tog aspekta itekako su dobro prosli. Dobili sutere, covjece! eehOikamid je napisao/la:Kakav? Bezbroj pikova koji bi mogli vrijediti ništa i cirkus koji im je PG priredio nakon godinu. Presti out?AtlaZ je napisao/la:Ali kakav deal Oklahoma dobila u pmRijesili se Playoff Pa (aka chocker i ubleha) i osigurali buducnost.

Btw, imaju i sansu da dealaju u buducnosti sa pickovima i da dobiju solidne igrace etc. U glavnom imaju bolju buducnost od danas nego sto je bila jucer.
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 06 jul 2019, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.