RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
I ako dodju na 10-15 minutu nema puno efekta jer bruku raje zaglavi na magistrali u guzvi i kasne na utakmicu. Ali eto valjda ce sve biti kako treba.
-
- Kontakt:
drakensang je napisao/la:Ma sve ce to bit dobro izorganizirano, ali i mene zanima na koji nacin ce proci 150 200 Manijaka ili Ultrasa kraj najvece tribine na stadionu .. Ne znam, gubimo puno vise nwgo sto bi montaznom gubilifudbalfudbal je napisao/la:Budu li ultrasi na dedari, rahmet im dusi
Ti si lud ako mislis da ultrasi mogu doci na centralku i otici bez ijedne modrice, pa da se razumijemo nismo mi divljaci ali cim podju njihove pjesme u tipa...
Ti si naša ljubav jedina!
Ne znam kako misle uvesti gostujuce navijace na centralnu a da ne bude incidenata.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Vodi Velež ovog famosa 7-8 nula, ne vjerujem da je bila i 70min kad sam otišao....
nema potpisa
-
- Kontakt:
Masallah rezultata i to jos sa juniorima i igracima na probiFSB je napisao/la:FK Famos Hrasnica - FK Velež Mostar 0:7
Strijelci: Mandžuka, Osmić x3, Dudić, Samardžić x2
Mostar u srcu, Velež do groba
Kad je utakmica sa Slobodom bilo je receno 7 jula..sad dobio info da je sutra u 18 na glavnom jel moze neko provjeriti...pozdrav od RA-KONJIC
hvala..dolazimo sutra KONJIC ŽIVI ZA VELEŽFSB je napisao/la:Sutra je.FORZZA je napisao/la:Kad je utakmica sa Slobodom bilo je receno 7 jula..sad dobio info da je sutra u 18 na glavnom jel moze neko provjeriti...pozdrav od RA-KONJIC
Pozdrav za RA Konjic.

City TV je izgleda neče prenosit. Makar ako je vjerovat tvprofil.com.
ima onaj drugi kanal "Erolsport" ,ako ne bude City prenosila oni sigurno prenose ,uvijek su bili uz Rodjene ,svaka im castHaroni je napisao/la:City TV je izgleda neče prenosit. Makar ako je vjerovat tvprofil.com.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Znaci ne prenosi niko veceras?
-
- Kontakt:
UG Mostarski Rodjeni stranica na fb mozda prenosila ono uzivo na fbMMA075 je napisao/la:Znaci ne prenosi niko veceras?
-
- Kontakt:
Opet Slobodi ode Smajić
A onaj juce prica o husinskim rudarima kako ce lomiti Rodene

A onaj juce prica o husinskim rudarima kako ce lomiti Rodene

Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Pozz jel može malo info o golmanu vašem rahimicu..kako čujem trebao bi kod nas na posudbu..lijep pozdrav
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Haram ti bilo za ovo 7.juli.FSB je napisao/la:Pripremna utakmica
FK Velež Mostar - FK Sloboda Tuzla
7. juli, Stadion Rođeni
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.