Mi smo Željini, Željo je naš!Osim13 je napisao/la:Još malo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mi smo Željini, Željo je naš!Osim13 je napisao/la:Još malo
mislim da je Ipe zaduzen za članskeH-beg je napisao/la:Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
Ja sam tako obavio, kad ispunis treba koji dan da se jave. Ali jave se i sve bude regulisano kako treba.H-beg je napisao/la:Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
Turbo karnaOsim13 je napisao/la:E jbg, od Pavića se dosta više očekivalo.
Ok, hvala.Tristan10 je napisao/la:Ja sam tako obavio, kad ispunis treba koji dan da se jave. Ali jave se i sve bude regulisano kako treba.H-beg je napisao/la:Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
Sredit ce to Babuka aBd. U babuku vjerujemo!LjoZee je napisao/la:Po izvjestaju skroz lose tacnije standardno kako je bilo i prosle sezone. Odbrana 0 velika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.