Bar budite orginalni i ne prijavljujte moderaciji

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Premijer liga izuzev Sarajeva i mozda Zrinjskog ove godine je u par deka. Nista bolji ni losiji od nas nece biti ni Zeljo ni Siroki ni Radnik ni Tz City. Svjedoci smo i sami prosle godine ekipa na jesen odlicno odigrala kad je bilo para dok je sve stimalo. Na proljece skroz druga prica, price o dugovanjima o kasnjenu plata itd itd.HElo je napisao/la:Za sta je solidan ? Za jos jednu borbu za opstanak.intercontinental je napisao/la:Ne vidim zasto pojedini ismijavaju danasnju pobjedu protiv drugoligasa. Pa vecina europskih klubova prve utakmice igraju protiv nizeligasa i pobjedjuju ubjedljivim rezultatima zbog dizanja morala ekipi.
Ne kazem da je situacija idealna ali daleko je bolje u odnosu na sami početak priprema, igracki kadar i vise nego solidan za 110. ligu svijeta.
Mrtav konj ne znam jel poslalo ili nijeMakabiTuzla je napisao/la:Pocela je prodaja clanskih online na zvanicnoj stranici, pa da vas vidimo. Seksor je vec kupio.
Ne gledaj ti nas već vas tamo, imate vi pametnija posla.MakabiTuzla je napisao/la:Pocela je prodaja clanskih online na zvanicnoj stranici, pa da vas vidimo. Seksor je vec kupio.
Nema tu neke mudrolijebhpremierliga12 je napisao/la:Ipak Umbro za dresove, nadam se da ce biti neki dobar dizajn, svidjaju mi se domaci dresovi u Zeljeznicara, nadam se da cemo mi dobiti isto tako dobar dizajn :
Sve zavisi, nemas ni ovih dresova sto Zeljeznicar ima u ponudi na Umbro, pa su uzeti taj dizajn. Ne sumnjam da cemo i mi imati isto, a vala imali smo dobre dizajne i na ovim dresovima, moglo se i birati koji ces :klasik je napisao/la:Nema tu neke mudrolijebhpremierliga12 je napisao/la:Ipak Umbro za dresove, nadam se da ce biti neki dobar dizajn, svidjaju mi se domaci dresovi u Zeljeznicara, nadam se da cemo mi dobiti isto tako dobar dizajn :
nema to prvo, uvijek gledamo da neko drugi prvi nesto krene ...MMA075 je napisao/la:Sto se tice clanskih, prvo svi iz uprave i skupstine trebaju da kupe, pa i igraci.
Dajte dobar primjer i dobru reklamu.
Javne ustanove isto po 50 minimalno.
Mi navijaci cemo uzet svakako ko i do sad, ovo sam mislio na podmoranje svi clanovi skupstine obavezno zlatnu.Sariel1987 je napisao/la:nema to prvo, uvijek gledamo da neko drugi prvi nesto krene ...MMA075 je napisao/la:Sto se tice clanskih, prvo svi iz uprave i skupstine trebaju da kupe, pa i igraci.
Dajte dobar primjer i dobru reklamu.
Javne ustanove isto po 50 minimalno.
budi primjer brate ti, kreni od sebe, svao od sebe najpostenije..
njihovo je da rade transparetnntno da vrate vjeru u klub, a onda mozes od raje ocekivat da ce ista kupovat u nekom vecem obimu.
a onda i da kupe iste
Duže a užeSariel1987 je napisao/la:klasik "ubada" sa dresovima dzaba je.![]()
taj neki fazon uske pruge do kraja bez nekih prelamanja, slazem se na retro da vuce, iz koje je to godine najljepsi dresovi po meni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.