KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Interesantna stvar je da se nakon poraza pojavi brdo komentara uglavnom "pljuvacke" prirode a da nakon pobjede dva-tri covjeka cestitaju i raduju se. Postavlja se pitanje: zasto mnogi jedva docekaju tudji pad da se mogu nasladjivati? A necemo ni spominjati ljubomoru, zavistu, nacionalizam, mrznju. Valjda je to vec postala normala! Sram vas bilo!
pa mozda je ovaj poraz dobar da se vecina navijaca i igraca spuste na zemlju..davno sam govorio da nam treba centar i plej sjecam se dobro da je to i bosnas govirio a vecina vas je reklo koji ce nam K kad smo igrali sa istim sastavom u NLB. mene ovo nije iznenadilo jer i u Sirkom je trebao biti zijan iako su oni igrai bez 2 najbolja igraca tako sam siguran da ce biti jos teskih gostvoanja cak sta vise mozda necemo sve tekme uzeti ni kod kuce. W nije los trener ali mi jednostavno nemamo toliko odbrih igraca tako da je nebi ovdje krvio W ako ne uzmemo titulu. ova uprava nek se ubije da ne zivi ako ne mogu naci 40mija USD za 2 pojacanja ili uzeti kredit za 2 pojacanja. ako se Sime kod sirokiokog oporavi nama nije ni drugo mjesto sigurno sa ovom ekipom, nedaj boze da se Djordjevic povrijedi onda nas nebi bilo ni u prvih 4.
P.S. ars mi izgleda isto ko Franjo u njegova najbolja doba
P.S. ars mi izgleda isto ko Franjo u njegova najbolja doba

Zadnja izmjena: Pasa101, dana/u 11 apr 2009, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Za njegove godine komentari su mu zabrinjavajuci ,i ovi nadimci :Djikan ,Janje ,i ostalo ,nema smisla Bosnin je igrac pa kako god se zvao ,a sto ga ars ne voli to je njegov i samo njegov razlog.
Suljagic za samo pet minuta igre sa Hercegovcem napravi 5 licnih ,ali on i dalje kritikuje BG kompleksasa ..
To je nesto sto lezi u covjeku njegovih godina ,a sto izaziva zavist i podrugljivim vrijedjanjem : kompleksas ,djikan , ovan ,itd prazni svoja osjecanja prema nekima .
Da nije smjesno bilo bi zalosno za godine na slici ...
Mnogi od igraca nisu ni za lige 13 ,ali W nije mogao da bira kada je dosao ,a momci posle strajka su dobili samo OBECANJA ...Pa sta vi mislite dali je IVANOVIC dosao da igra za lijepe rijeci ? Borili se protiv Partizana a pali na Borcu ..ZASTO? Odgovori nam ti stari PAMETNJAKOVICU ....Sigurno je kriv W ili Ovcina ..
Suljagic za samo pet minuta igre sa Hercegovcem napravi 5 licnih ,ali on i dalje kritikuje BG kompleksasa ..
To je nesto sto lezi u covjeku njegovih godina ,a sto izaziva zavist i podrugljivim vrijedjanjem : kompleksas ,djikan , ovan ,itd prazni svoja osjecanja prema nekima .
Da nije smjesno bilo bi zalosno za godine na slici ...

Mnogi od igraca nisu ni za lige 13 ,ali W nije mogao da bira kada je dosao ,a momci posle strajka su dobili samo OBECANJA ...Pa sta vi mislite dali je IVANOVIC dosao da igra za lijepe rijeci ? Borili se protiv Partizana a pali na Borcu ..ZASTO? Odgovori nam ti stari PAMETNJAKOVICU ....Sigurno je kriv W ili Ovcina ..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ajde da je nama drago..ali "bosnasima"bosanac je napisao/la:Interesantna stvar je da se nakon poraza pojavi brdo komentara uglavnom "pljuvacke" prirode a da nakon pobjede dva-tri covjeka cestitaju i raduju se. Postavlja se pitanje: zasto mnogi jedva docekaju tudji pad da se mogu nasladjivati? A necemo ni spominjati ljubomoru, zavistu, nacionalizam, mrznju. Valjda je to vec postala normala! Sram vas bilo!

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
To je taj KONTRASKI EFEKAT kod pojedinaca ,,,slazem se sa tobom , neki kao da su jedva docekalibosanac je napisao/la:Interesantna stvar je da se nakon poraza pojavi brdo komentara uglavnom "pljuvacke" prirode a da nakon pobjede dva-tri covjeka cestitaju i raduju se. Postavlja se pitanje: zasto mnogi jedva docekaju tudji pad da se mogu nasladjivati? A necemo ni spominjati ljubomoru, zavistu, nacionalizam, mrznju. Valjda je to vec postala normala! Sram vas bilo!
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
I porazi su sastavni dio sporta.Nisu izgubili finale već jednu običnu utakmicu koja možda na kraju ne bude ništa značila.U košarci je bitan pristup i pretpostavljam da od početka to nije bilo na nivou jer kvalitet je na strani Bosne.
jeli treba da cestitamo kad pobjede jedva leotar ili herceovacKevin je napisao/la:ajde da je nama drago..ali "bosnasima"bosanac je napisao/la:Interesantna stvar je da se nakon poraza pojavi brdo komentara uglavnom "pljuvacke" prirode a da nakon pobjede dva-tri covjeka cestitaju i raduju se. Postavlja se pitanje: zasto mnogi jedva docekaju tudji pad da se mogu nasladjivati? A necemo ni spominjati ljubomoru, zavistu, nacionalizam, mrznju. Valjda je to vec postala normala! Sram vas bilo!
- lolo d pitar
- Kontakt:
evo na forumu bosninom ima jedan komentar momka koji je bio na utakmici,sudije na nasoj strani,jako smo lose igrali,ovcina i ivanovic jedni raspolozeni
Dragi kevine pa vi vec jednom dobiste po usima od tih bosnasa i to u skutoriji.Kevin je napisao/la:ajde da je nama drago..ali "bosnasima"bosanac je napisao/la:Interesantna stvar je da se nakon poraza pojavi brdo komentara uglavnom "pljuvacke" prirode a da nakon pobjede dva-tri covjeka cestitaju i raduju se. Postavlja se pitanje: zasto mnogi jedva docekaju tudji pad da se mogu nasladjivati? A necemo ni spominjati ljubomoru, zavistu, nacionalizam, mrznju. Valjda je to vec postala normala! Sram vas bilo!
Prema tome ipak malo respekta ako nista drugo cekajte drugu priliku i stanite u red da opet po usima dobijete

Lesinari sad imaju sansu da se goste ali vi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ovo je stvarno za nepovjerovati, toliko pljuvanja, blacenja, i uzasa po forumu, 1 poraz ne znaci nista, bolje da je dosao sada nego u Aleksandrovcu, mene vise brine to sto smo u Sirokom imali vise srece nego pameti i nista nismo izvukli iz toga (podsjeca me na mracno doba MB), tekme se na srecu nece vjecno dobijati,
ova stvar sa slikom je toliko uzasna i ogavna, @arsa licno ne znam, a volio bih da ga upoznam i da prodiskutujemo, a stavljanje slike na forum je stvarno dno dna, zgrozen sam, nivo djece iz osnovne skole,
@ars ima mahana ko i svako drugi, ipak nisam ocekivao da ce blatiti VV i Ovcinu, spominjanje Suljagica kao kosarkasa je smijesno, momak treba na posudbu, nije ovo za njega. Boljeg centra od Ovcine nemamo, Zimu ubise povrede i psiha (slicno kao kod Bavcica), imam osjecaj da ce cijelu karijeru oscilirati.
i za kraj, vrijedjanje, Sirokog, Aleksandrovca i ostalih mjesta u nasoj drzavi mi je ispod svakog nivoa, podsjetit cu da je Siroki poslijeratna kosarkaska insitucija, nije instant ekipa kao Brotnjo npr, Igosi iako ih ne simpatisemo zbog Dodika (kojeg kao kosarkaskog radnika moramo postovati, da nam je on u savezu ne bi imali finansijskih problema), ulazu u kosarku i bit ce ozbiljan rival.
Dat cu samo 1 primjer za Hoffenheim, selo sa par hiljada ljudi a ljudi deru. Ni Siroki ni Aleksandrovac nisu "sela", usput nek neko pogleda definiciju sela, pa onda prosipa pamet po forumu.
Jucerasnji poraz je pokazatelj da liga napreduje i to treba da raduje, nema nepobjedivih, postoji 5,6 kvalitetnih ekipa (Bosna, Igosi, SIroki, Zrinjski, Sloboda, Borac), i po meni imamo najneizvjesnije prvenstvo poslije rata.
Moja predvidjanja su da je KK Bosna u maloj prednosti, nad Sirokim i Igosima koji ce se boriti za to drugo mjesto, od ostalih svako moze iznenaditi.
Smirite malo strasti i pokusajte normalno diskutovati.
ova stvar sa slikom je toliko uzasna i ogavna, @arsa licno ne znam, a volio bih da ga upoznam i da prodiskutujemo, a stavljanje slike na forum je stvarno dno dna, zgrozen sam, nivo djece iz osnovne skole,
@ars ima mahana ko i svako drugi, ipak nisam ocekivao da ce blatiti VV i Ovcinu, spominjanje Suljagica kao kosarkasa je smijesno, momak treba na posudbu, nije ovo za njega. Boljeg centra od Ovcine nemamo, Zimu ubise povrede i psiha (slicno kao kod Bavcica), imam osjecaj da ce cijelu karijeru oscilirati.
i za kraj, vrijedjanje, Sirokog, Aleksandrovca i ostalih mjesta u nasoj drzavi mi je ispod svakog nivoa, podsjetit cu da je Siroki poslijeratna kosarkaska insitucija, nije instant ekipa kao Brotnjo npr, Igosi iako ih ne simpatisemo zbog Dodika (kojeg kao kosarkaskog radnika moramo postovati, da nam je on u savezu ne bi imali finansijskih problema), ulazu u kosarku i bit ce ozbiljan rival.
Dat cu samo 1 primjer za Hoffenheim, selo sa par hiljada ljudi a ljudi deru. Ni Siroki ni Aleksandrovac nisu "sela", usput nek neko pogleda definiciju sela, pa onda prosipa pamet po forumu.
Jucerasnji poraz je pokazatelj da liga napreduje i to treba da raduje, nema nepobjedivih, postoji 5,6 kvalitetnih ekipa (Bosna, Igosi, SIroki, Zrinjski, Sloboda, Borac), i po meni imamo najneizvjesnije prvenstvo poslije rata.
Moja predvidjanja su da je KK Bosna u maloj prednosti, nad Sirokim i Igosima koji ce se boriti za to drugo mjesto, od ostalih svako moze iznenaditi.
Smirite malo strasti i pokusajte normalno diskutovati.
Cuva Bog Zelju svog!
Naravno Mirrza i ne treba se svadzati no medjutim moram ti da u dvije vrlo bitne stvari ne da nisi u pravu nego si otisao u totalno suprotnu stranu bez kompasa.
Prva stvar poredis Njemackog magnata iz hoffenhaima koji totalno cisto dosao do tog novca jer bi ga Svabe uhapsili za jedan euro da je sta ublatio-a dodik jos malo pa mora na sudzenje zbog milionske pronevjere naravno sve od ledza sirotinje.I s tim pokradenim novcem on ti je primjer kao,,sportski radnik,,mene bi nakon tvog komentara bilo ono bas sramota ljudi i gradzana
BIH-a
Druga stvar rece i ostade ziv.Aleksandrovac je selo tojest m.z i pred bogom i pred narodom.Mijesto jedva da broji 2000 stanovnika i vazda je bila Laktasko selo.Mozda ti village bolje pase.
Nemoj zamijeriti nisam mislio biti ostar ali sam te morao ispraviti zbog ove dvije zablude koje ti navede.
Prva stvar poredis Njemackog magnata iz hoffenhaima koji totalno cisto dosao do tog novca jer bi ga Svabe uhapsili za jedan euro da je sta ublatio-a dodik jos malo pa mora na sudzenje zbog milionske pronevjere naravno sve od ledza sirotinje.I s tim pokradenim novcem on ti je primjer kao,,sportski radnik,,mene bi nakon tvog komentara bilo ono bas sramota ljudi i gradzana

Druga stvar rece i ostade ziv.Aleksandrovac je selo tojest m.z i pred bogom i pred narodom.Mijesto jedva da broji 2000 stanovnika i vazda je bila Laktasko selo.Mozda ti village bolje pase.
Nemoj zamijeriti nisam mislio biti ostar ali sam te morao ispraviti zbog ove dvije zablude koje ti navede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da! Trebao bi da cestitas i tada. Bosna je Bosna bez obzira igrala sa Partizanom, Albom, Hercegovcem, ili Leotarom. Kontas?!Pasa101 je napisao/la:jeli treba da cestitamo kad pobjede jedva leotar ili herceovacKevin je napisao/la:ajde da je nama drago..ali "bosnasima"bosanac je napisao/la:Interesantna stvar je da se nakon poraza pojavi brdo komentara uglavnom "pljuvacke" prirode a da nakon pobjede dva-tri covjeka cestitaju i raduju se. Postavlja se pitanje: zasto mnogi jedva docekaju tudji pad da se mogu nasladjivati? A necemo ni spominjati ljubomoru, zavistu, nacionalizam, mrznju. Valjda je to vec postala normala! Sram vas bilo!
a cudna tipa..ispusili ste vi i to dva puta u sri sarajeva..kakve veze to ima?harishp je napisao/la:Dragi kevine pa vi vec jednom dobiste po usima od tih bosnasa i to u skutoriji.Kevin je napisao/la:ajde da je nama drago..ali "bosnasima"bosanac je napisao/la:Interesantna stvar je da se nakon poraza pojavi brdo komentara uglavnom "pljuvacke" prirode a da nakon pobjede dva-tri covjeka cestitaju i raduju se. Postavlja se pitanje: zasto mnogi jedva docekaju tudji pad da se mogu nasladjivati? A necemo ni spominjati ljubomoru, zavistu, nacionalizam, mrznju. Valjda je to vec postala normala! Sram vas bilo!
Prema tome ipak malo respekta ako nista drugo cekajte drugu priliku i stanite u red da opet po usima dobijete![]()
Lesinari sad imaju sansu da se goste ali vi
normalno da mi je drago da ste izgubili,tako su šanse širokog veće..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pa ljudi ne spominjite vise igokeu i sirokog, pricajmo malo o nasim igracima,niko nije spomenuo andjelica koji je potpisao 4+2 ili uspjehe nasih kadeta,juniora, pionira( kadeti osvojili,pioniri drugi, juniori u finalu),a siroki je bio institucija dok mi nismo stali na noge,kevine reci nam molim te koliko ste uzeli titula od naseg povratka u jadransku ligu ali pravog ne racunajuci onu titulu kad se neno tek vratio,ja cu ti reci jednu a mi tri...i bosna je za siroki institucija jer prvi prvak evrope sa ovog podrucja,a sad sto vas dijaspora gora to jedruga prica...idemo samo pricati o nasim igracima a igosi i skripari nek razmisljaju o svojim....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ajmo malo sada pljuvat po vladi koji je uzasno vodio tekmu
ajmo malo pljuvat po ovcini sto je ostvario double-double
ajmo malo pljuvat po ivanovicu sto je igrao ko da su mu dali 7 plata unaprijed
ajmo malo pljuvat po ...
ajmo malo pljuvat po ovcini sto je ostvario double-double
ajmo malo pljuvat po ivanovicu sto je igrao ko da su mu dali 7 plata unaprijed
ajmo malo pljuvat po ...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
@harise, ako cemo iskreno, danas su rijetki koji posteno mogu zaraditi velike pare u drzave, zbog stanja kakvo je, Dodik ce na sud zbog toga, a nasi "dodici" tesko,harishp je napisao/la:Naravno Mirrza i ne treba se svadzati no medjutim moram ti da u dvije vrlo bitne stvari ne da nisi u pravu nego si otisao u totalno suprotnu stranu bez kompasa.
Prva stvar poredis Njemackog magnata iz hoffenhaima koji totalno cisto dosao do tog novca jer bi ga Svabe uhapsili za jedan euro da je sta ublatio-a dodik jos malo pa mora na sudzenje zbog milionske pronevjere naravno sve od ledza sirotinje.I s tim pokradenim novcem on ti je primjer kao,,sportski radnik,,mene bi nakon tvog komentara bilo ono bas sramota ljudi i gradzanaBIH-a
Aleksandrovac je naselje u opcini Laktasi, svejedno sta god da je, ne treba se omalovazavati po forumu,
od Borca smo zijanili i to je tako kako je, idemo ispravljati greske i pisati o nasim igracima i analizirati nasu igru, trenera i igrace, ocito je da nam fali plej pored Djordjevica, Pasa previse oscilira ove godine, ali i dalje mislim da smo dovoljno jaki da uzmemo titulu
Cuva Bog Zelju svog!
Ovo se izgleda moralo desiti jer se mnogo opuste i u odbrani i igri kao protiv Leotara...
kakvi su takvi su nasi su ,ali netreba nikoga omalovazavati ,jer svi imaju iza sebe
izgradjenu karijeru . Ako uzmemo jedno mjesto u NLB ,sa ovakvom ekipom je dosta ucinjeno ..
Koliko god imamo kvalitetnih mladih momaka ,oni trebaju da se kale ,ali ne u prvom timu Bosne ,
trener ce svakog ubaciti za kojeg misli da je stasao za prvih 12. Netreba mu ARS sugerisati ko moze ako ne .
Kad pogledamo realno mladi jedva dadnu 5-6 POENA..
Lakse skupe 5 licnih ,koliko imamo momaka sada za koje se moze racunati da rjese utakmicu???
kakvi su takvi su nasi su ,ali netreba nikoga omalovazavati ,jer svi imaju iza sebe
izgradjenu karijeru . Ako uzmemo jedno mjesto u NLB ,sa ovakvom ekipom je dosta ucinjeno ..
Koliko god imamo kvalitetnih mladih momaka ,oni trebaju da se kale ,ali ne u prvom timu Bosne ,
trener ce svakog ubaciti za kojeg misli da je stasao za prvih 12. Netreba mu ARS sugerisati ko moze ako ne .
Kad pogledamo realno mladi jedva dadnu 5-6 POENA..
Lakse skupe 5 licnih ,koliko imamo momaka sada za koje se moze racunati da rjese utakmicu???
Preuzima odgovornost za poraz u Banjaluci: Vlada Vukoičić
Vukoičić podnio ostavku!
Piše: Aragorn
Nedjelja, 12.04.09. 09:37.
Vlada Vukoičić, trener KK Bosna ASA BHT ponudio je ostavku na mjesto šefa stručnog štaba. Prema njegovim riječima, ostavka je moralni čin.
»Nismo smeli izgubiti u Banjaluci, iako je Borac odigrao odlično, kvalitetno i angažovano. Preuzimam svu odgovornost za izgubljenu utakmicu i zbog toga sam svoj mandat stavio na raspolaganje Upravi kluba», istakao je Vukoičić.
Ipak, prema riječima prvog čovjeka struke, njegova odluka nije konačna:
«Ostavka nije neopoziva. Smatram da sam je iz moralnih razloga trebao ponuditi čelnicima Bosne koji će u narednih nekoliko dana doneti konačnu odluku. Činjenica je da je tempo igranja u Ligi 8 ubitačan, da se kroz treninge imalo jako malo vremena osvežiti. Videćemo kako ćemo dalje», dodao je Vukoičić.
Odlazak srbijanskog trenera sa Bosnine klupe bio bi treći otkaz u samo pet kola Lige 8. Prvo je klupu Širokog napustio Josip Vranković da bi nakon dva kola isto učinio Dragan Bajić u Igokei. Pomenuta dvojica nisu se vratila na kormilo, ostaje veliko pitanje da li slična sudbina čeka Vukoičića.
Liga 8 je već uzela svoj danak.
Valjda nece otici, jer smo onda **** jeza, ali za razliku od prijasnjih trenerskih magova, VV dokazuje da je i covjek
Vukoičić podnio ostavku!
Piše: Aragorn
Nedjelja, 12.04.09. 09:37.
Vlada Vukoičić, trener KK Bosna ASA BHT ponudio je ostavku na mjesto šefa stručnog štaba. Prema njegovim riječima, ostavka je moralni čin.
»Nismo smeli izgubiti u Banjaluci, iako je Borac odigrao odlično, kvalitetno i angažovano. Preuzimam svu odgovornost za izgubljenu utakmicu i zbog toga sam svoj mandat stavio na raspolaganje Upravi kluba», istakao je Vukoičić.
Ipak, prema riječima prvog čovjeka struke, njegova odluka nije konačna:
«Ostavka nije neopoziva. Smatram da sam je iz moralnih razloga trebao ponuditi čelnicima Bosne koji će u narednih nekoliko dana doneti konačnu odluku. Činjenica je da je tempo igranja u Ligi 8 ubitačan, da se kroz treninge imalo jako malo vremena osvežiti. Videćemo kako ćemo dalje», dodao je Vukoičić.
Odlazak srbijanskog trenera sa Bosnine klupe bio bi treći otkaz u samo pet kola Lige 8. Prvo je klupu Širokog napustio Josip Vranković da bi nakon dva kola isto učinio Dragan Bajić u Igokei. Pomenuta dvojica nisu se vratila na kormilo, ostaje veliko pitanje da li slična sudbina čeka Vukoičića.
Liga 8 je već uzela svoj danak.
Valjda nece otici, jer smo onda **** jeza, ali za razliku od prijasnjih trenerskih magova, VV dokazuje da je i covjek
Cuva Bog Zelju svog!
- el-fighter
- Kontakt:
Šta bi njemu odjednom. Dati ostavku zbog jedne greške. Pa ljudi smo moramo griješiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Problemi sa povredama se nastavljaju.Zbog povrede skočnog zgloba Ikonić vjerovatno propušta sljedeća dva meča: Zrinjski i Igokea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.