Kazem ti nema se para vijetnamska fukara nista poslala nijesvrakino1921 je napisao/la:Legle pare od ulaznica sa Celticomzagor1987 je napisao/la:Joj zeljkane nemamo para sve kvartalno al jos sa pojacanjima nismo stali tj tek smo poceli haha
Sta ces
Odlican zrijeb bio
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- WestTrebina
- Kontakt:
I od tog momenta ilic je **** od igraca.Vanja8 je napisao/la:Bio ovaj Ilic iz Partizana,prosao njihovu akademiju,odigrao odlicno u Livnu,vidi se skolovan inteligentan igrac...
Sjeli oni odmah da se dogovore s njim,kad mu je "Gospodar Porodice" rekao za platu ,momak prvo dva minuta nije mogao progovoriti...
- Je li vi mene zjebavate...
-Ne
-Pa za tu platu mogu i u Kablovima iz Zajecara igrati...
-Ajde pozdrav i sretno vam bilo...![]()
![]()
Stvarno ovo je bruka kakvi strumfovi ovdje borave ahaha. Sad im je Bogicevic doktor za Graovca tj Bogi je najblji odbrambeni lige haha e ovo je stvarno sve mjere gluposti preslo
- WestTrebina
- Kontakt:
Kakav je ovaj serbedzija sto je doso u sarajvo?
Dobro sta je problem u tome? Slicno ce vasi radit kad budete igrali sa nama na sugaviciGoosman je napisao/la:Protiv Celtica naplaćivat će se izlaz.
Bolje će Sarajevo kući proći sa Celticom nego željkan sa Sarajevom na sadaka areni
još će i milionče zaraditi 
Vec smo ih silovali na celu sa svemogucim Amawom sad ce jos gore da ih snadjeAnex je napisao/la:Bolje će Sarajevo kući proći sa Celticom nego željkan sa Sarajevom na sadaka arenijoš će i milionče zaraditi
Dodje mi da placem Admir rekao da nemamo para,da je rasulo kvartalno nesto placamo majko mila gdje ovo sve vodi
- svrakino1921
- Kontakt:
Mozes mislit kakav je kad se vraca ovamo i to na posudbuWestTrebina je napisao/la:Kakav je ovaj serbedzija sto je doso u sarajvo?
Nikakav je isto kao sto je i Graovac kantasvrakino1921 je napisao/la:Mozes mislit kakav je kad se vraca ovamo i to na posudbuWestTrebina je napisao/la:Kakav je ovaj serbedzija sto je doso u sarajvo?
Samo da ti prenesem poruku..Goosman je napisao/la:Protiv Celtica naplaćivat će se izlaz.
Isto mislim ko i Slavko...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
A plakali ste da vam invalid Subić dođe i Alispahić je klasa ali radničkasvrakino1921 je napisao/la:Mozes mislit kakav je kad se vraca ovamo i to na posudbuWestTrebina je napisao/la:Kakav je ovaj serbedzija sto je doso u sarajvo?
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Realno mislim da prva utakmica protiv Celtica nece biti pokolj kao protiv Atalante. Izgleda da ste svi zaboravili da je Atalanta dobro podcijenila Sarajevo u prvoj tekmi tamo i da je bilo 2-2, pa su onda dosli horni i nabrijani ovdje i nabili im osmicu. Neka solidna pobjeda Celtica, 2-0, 3-1 i slicno, ali mislim da nece biti nista sramotno.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Nakon promjene dresa, FK Zeljeznicar je odlucio da promijeni i grb kao i klupske prostorije :
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
To su sve klocevi udji na njihov forum pa procitaj Graovac,Subic i Halil su 0 za Bogicevica nisam vjerovao sta pisubhpremierliga12 je napisao/la:Nakon promjene dresa, FK Zeljeznicar je odlucio da promijeni i grb kao i klupske prostorije :
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako danas idu karte protiv Celtica
Imal guzve kakve

Imal guzve kakve
Joj spice oca mi niste bitni sekunde haha dajte ba nesto izmislite kad vam je to najveci problemsvrakino1921 je napisao/la:Kako danas idu karte protiv Celtica
Imal guzve kakve
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Momentalno vam je to jedini izvor prihodazagor1987 je napisao/la:Joj spice oca mi niste bitni sekunde haha dajte ba nesto izmislite kad vam je to najveci problemsvrakino1921 je napisao/la:Kako danas idu karte protiv Celtica
Imal guzve kakve
![]()
- WestTrebina
- Kontakt:
Hitna upomoc ga dovukla u sarajevosvrakino1921 je napisao/la:Mozes mislit kakav je kad se vraca ovamo i to na posudbuWestTrebina je napisao/la:Kakav je ovaj serbedzija sto je doso u sarajvo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.