8-12 iz igre,a niko mu suta nije kreirao.Istina je za potencijal.Definitivno najvisi u nasoj ekipi.Raul_64 je napisao/la:Lonnie ima vise cistog talenta od Murraya,Whita.Druga stvar je dal ce biti bolji od njih jer ovi su zestoki radnici.
Defanzivno opet se nekad izgubi al u zadnjih par minuta imao par brutalnih odbrana nogama,ostavio covjeka ispred sebe.
Neka polaganja iznese toliko lagano,mid range ne dira mrezicu.Puca od potencijala.
Samo teretana i razumijevanje igre.Vjerovatno i poliranje suta za Luku.To je to.Jasno je pokazao zasto je bio 19.pik.Miljama ispred Keldona kad je potencijal u pitanju,a mislio sam da smo ga prerano birali.Raul_64 je napisao/la:Valda Luka bude uzeo vise trica u nastavku.Jako je zanimljiv.Definitivno teretana je kljucna kod njega.
Lonniev sut izgleda toliko cisto,sve sto uradi je izgledalo toliko lagano i bez veceg napora.
Ove ljetne lige bumo ispratili @nezalaganje.Fina ekipica,ima se sta(i koga)gledat.
Metu je preslab fizicki da bi igrao u nba, njegova je realnost g liga ili evropa, ja na njega vise ne racunam da nekad moze biti igrac rotacije.NEZALAGANJE je napisao/la:U 5 ujutro po nasem vremenu je nasa 1.tekma na SLu u Vegasu,protiv ORL.Metu je na rosteru,iako ne znam da li ce igrati!?![]()
Svi ostali bi trebali nastupati.
Nismo ga jos vidjeli ove sezone tj.ovu ljetnu ligu.Kad vidim jel sta napredovao,dacu ocjenu.kemo10 je napisao/la:Metu je preslab fizicki da bi igrao u nba, njegova je realnost g liga ili evropa, ja na njega vise ne racunam da nekad moze biti igrac rotacije.NEZALAGANJE je napisao/la:U 5 ujutro po nasem vremenu je nasa 1.tekma na SLu u Vegasu,protiv ORL.Metu je na rosteru,iako ne znam da li ce igrati!?![]()
Svi ostali bi trebali nastupati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.