FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 03 jul 2019, 18:08

Bjez ba, poceli smo slaviti kad neko drugi dovede klasu da bi zbog ffpa nama prodali klupadjiju.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jul 2019, 18:13

sljivo je napisao/la:Bjez ba, poceli smo slaviti kad neko drugi dovede klasu da bi zbog ffpa nama prodali klupadjiju.
Pa ti jedan dan prizeljkujes Sanea drugi dan je otpad i klupadjija, jesi se skontao?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 03 jul 2019, 18:16

farinelli123 je napisao/la:Dobro, Rodrigo je zvanično kod Pepa. Znaci možemo očekivati Gundogana do petka\ponedeljka na lekarskim pregledima u Minhenu.
mala korekcija :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 jul 2019, 19:01

Apropo ove priče kolko traje prelazni rok, sve ja to kontam, ali ako hoćeš uigravat ekipu moraš prije priprema dovest igrače, a ne ubacivat nekoga u planove 3 dana prije početka sezone, tako da što prije pojačanja na krilima dođu lakše ćemo dogurat do polufinala LP i ispast od Reala.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jul 2019, 19:34

Dvorska luda in the house

Sad keširati Sanea pa da lagano krenemo u sezonu. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 jul 2019, 21:05

Omg kakve veze Sammer ima sa transferima Bayerna , kao on eto kapitalce dovodio,,dobar je lik zna nogomet,hvala mu za sve al brttee ,,,strasno nehumano za citati.
Hasan salamisendwich kako ga popularno predivaju,moze samo da gugla i trazi igrace,doci ce oni za koje se ima para i koji se vide u bayernu.Ostalo je sve mrka kapa
VOLIM BAYERN

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jul 2019, 21:16

Sio Matsa, kao povrijedjen sto je dobio sut kartu iz Kluba, jer je pravio pobune vs trener. :lol:
Sad mi je bas drago sto je otisao... :wave:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Klare

Post Postao/la Klare » 03 jul 2019, 22:49

Njegove igračke vrijednosti neupitne, ali kada Bayern prodaje onda uvijek ime 100 dovoljnih razloga.

Što se tiče uigravanja nema to veze sa pojačanjima. Najbolje sezone su igrali 2010 i 2013 kad su ključna pojačanja Roben i Martinez stigli zadnjih dana prelaznog roka. Slično je bilo i 2012 kad su se dugo natezali sa Nojerom i Boatengom, ali eto oni su stigli ranije.

Što se Sanea tiče tu postoje migovi da je transfer ozbiljan. Stalo se i sa Wernerom jer Leipzig blefira, a znaju da moraju pristati na 30mil.
Naši su opaki igrači. To izgleda u Lajpcigu hoće na teži način doznati, a Siti je već iskusio, ne znam što im opet to treba.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 jul 2019, 23:07

Zaboravit ćete vi transfere čim Kovač počne da prosipa svoju igru, bacit ćemo se mi na traženje trenera.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 jul 2019, 23:18

Hummels mi je ponovo narastao u ocima, deri malog pragmaticara :tokralju:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 jul 2019, 00:24

Eno sad je i nemoć na tržištu opaka. Šta me žena p'janog navečer u klubu odbilo, biti će da sam opaki šmeker. :lol:
sljivo je napisao/la:Zaboravit ćete vi transfere čim Kovač počne da prosipa svoju igru, bacit ćemo se mi na traženje trenera.
Evo veli da će se u toku sezone šaltati i na 3 pozadi. Samo da ne misli na golove, nije bio konkretan. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 04 jul 2019, 10:59

isakovich je napisao/la:Omg kakve veze Sammer ima sa transferima Bayerna , kao on eto kapitalce dovodio,,dobar je lik zna nogomet,hvala mu za sve al brttee ,,,strasno nehumano za citati.
Hasan salamisendwich kako ga popularno predivaju,moze samo da gugla i trazi igrace,doci ce oni za koje se ima para i koji se vide u bayernu.Ostalo je sve mrka kapa
Da je Sammer imao ovolike pare za transfere vec bi Rodrigo i Sane bili u Munchenu.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 jul 2019, 12:16

Prije 5 godina kad je Sammer bio tu Bayern je bio na vrhuncu uspjeha, par finala LP, Pep trener, dovodio se Gotze, Thiago, svak htio ovdje. Danas je drugačije, uspjesi su se razvodnili, mladi propadaju, Kovač trener, Haso direktor (jedno vrijeme tu poziciju nismo ni imali), 145 puta zaredom prvaci, BL marketinški nije primamljiva, i svak onda razmisli milion puta hoće li doći. Engleska i Španija su primamljivije destinacije, radi klime, atmosfere i radi brenda. Onda mu (igraču) moraš dati pravo dobru platu ili dobro podmazati agenta da bi došao, a naši kakvi jesu, prebiraju svaku marku, onda je super teško nekoga dovesti. I klauzule nam za sad idu u prilog jer ne moraš pregovarati sa timovima - u zadnje vrijeme dosta igrača je tako došlo, a kad one porastu ili nestanu onda će biti još teže dovesti klasu.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jul 2019, 13:12

isakovich je napisao/la:Omg kakve veze Sammer ima sa transferima Bayerna , kao on eto kapitalce dovodio,,dobar je lik zna nogomet,hvala mu za sve al brttee ,,,strasno nehumano za citati.
Nisi sposoban da shvatis sta je poenta.
Kako se vidi iz prilozenog, ni pravopis ti nije jaca strana.
Odgovorili su ti ljudi umjesto mene vec.
Za promjenu procitaj sta se napise, ako treba i vise puta.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 04 jul 2019, 13:51

navodno smo zaintresovani za nekog Evertona iz Brazila,
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 jul 2019, 13:52

phily je napisao/la:navodno smo zaintresovani za nekog Evertona iz Brazila,
YT clips or didn't happen. :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 jul 2019, 15:30

sljivo je napisao/la:Prije 5 godina kad je Sammer bio tu Bayern je bio na vrhuncu uspjeha, par finala LP, Pep trener, dovodio se Gotze, Thiago, svak htio ovdje. Danas je drugačije, uspjesi su se razvodnili, mladi propadaju, Kovač trener, Haso direktor (jedno vrijeme tu poziciju nismo ni imali), 145 puta zaredom prvaci, BL marketinški nije primamljiva, i svak onda razmisli milion puta hoće li doći. Engleska i Španija su primamljivije destinacije, radi klime, atmosfere i radi brenda. Onda mu (igraču) moraš dati pravo dobru platu ili dobro podmazati agenta da bi došao, a naši kakvi jesu, prebiraju svaku marku, onda je super teško nekoga dovesti. I klauzule nam za sad idu u prilog jer ne moraš pregovarati sa timovima - u zadnje vrijeme dosta igrača je tako došlo, a kad one porastu ili nestanu onda će biti još teže dovesti klasu.
Sve ok, bayernov vrhunac je bio sa Jupom ne sa Pepom,jeste dovodio par igraca ali nista spektakularno,vise su kostali ova dva zadnja nego tadasnja 4.Ne poricem uloga Sammera dapace zao mi je sto on nije tu.Taj je period bio exstra.A to sam i vec napisao. Ni on nije mogao nista dok ova dvojica iz uprave ne kazu amin.U tome je problematika,nedamo pare,ciganimo vec duze vrijeme,nismo popularan klub za mladjahne multimilonere i to je to.
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 jul 2019, 15:32

Balance je napisao/la:
Da je Sammer imao ovolike pare za transfere vec bi Rodrigo i Sane bili u Munchenu.
Ne mora da znaci,nista ti to ne garantira, zasto si tako ubjedjen?
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 jul 2019, 15:40

anelbavarac je napisao/la:
Nisi sposoban da shvatis sta je poenta.
Kako se vidi iz prilozenog, ni pravopis ti nije jaca strana.
Odgovorili su ti ljudi umjesto mene vec.
Za promjenu procitaj sta se napise, ako treba i vise puta.
Ok nisam sposoban,:) :) nemoj se sramotiti bolan
Pravopis mi je super , pravo mi se ne pise gramaticki ,, kakav lik :)
Hah pa napisi ti koju prostoprosirenu,nemoj cekati da sljivo za tebe pise,okurazi se pa sastavi sta da se procita :) :). Ljudi su odg i to sve stoji,al brte ti si zesca kamilica.
Kad vec repliciras de to sa svojim rijecima,nemoj da ti ljudi formiraju misljenje. ;) ;) opusteno za pocetak pet prosto prosirenih,svojim rijecima,al da se ne ponavljas,hajd pa ceo ti dati ocjenu iz pravopisa i knjizevnosti.Uvod,zaplet.vrhunac,rasplet i kraj.
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 jul 2019, 16:29

Mislio sam na vrhuncu biznisom, marketinški i brendom a ne rezultatima. Većina hoće da radi sa Pepom, dok sa drugim i ne baš u toj mjeri. Da tako ne poništim Juppa i Karla, oba nisu nikad ni bili opcija za 5, 10 godina na klupi, tu je da se uzme najbolje od igrača šta imaju ponuditi i idemo dalje. Opet na kraju pare presuđuju, nema tog problema koji neće riješiti milion, dva na platu ili deset, dvajes na transfer.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.