FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 04 jul 2019, 13:22

AtlaZ je napisao/la:
braco je napisao/la:Kakva “slučajnost” s nickovima
Odavno na ovom forumu nicu lazni nickovi koje upravljuju isti ljudi. Sto bi ova zadnja bila neka slucajnost? :)
Zato što je slučajnost

Laznadevetka
Kontakt:

Post Postao/la Laznadevetka » 04 jul 2019, 13:27

AtlaZ je napisao/la:
braco je napisao/la:Kakva “slučajnost” s nickovima
Odavno na ovom forumu nicu lazni nickovi koje upravljuju isti ljudi. Sto bi ova zadnja bila neka slucajnost? :)
Bez brige, nešto postajemo paranoicni , a kako i ne bismo pored sopstvenih "prijatelja kluba". Bez brige braćo, nagledali smo se jedni drugih sigurno na tribini od 96' pa na ovamo :salut:

Plavii11
Kontakt:

Post Postao/la Plavii11 » 04 jul 2019, 13:30

Ja sam novi i nekad prije sam bio na ovom forumu pa otisao na lobotomiju i odmah me banovali ,jer sam rekao da su debili ,jer pljuju najtrofejnijeg trenera .Ono tamo je kao u S.Koreji :D
Nema tamo puno navijaca Zelje garantujem ili su neki iz privatnih razloga protiva Amara ,jer kakav je to navijac Zelje koji pljuje po haman svim titulama Zelje ?
Vjerujem da ce Zeljo doci sebi i vratiti se gdje mu je i mjesto ,a ko bi drugi nas tamo vratio nego Osim!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jul 2019, 13:35

Nema potrebe da se uporedjuje, “pljuje” onaj tamo forum jer nismo mi rivali niti bilo sta. Oni imaju svoje misljenje i to je to. Ima tamo bruku dobrih, realnih likova tako da to uporedjivanje manite.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 04 jul 2019, 13:55

Ma ovdje treba uvesti ko spomene onaj tamo forum odmah ban, mislim da se ne trebamo vraćati nazad
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

Plavii11
Kontakt:

Post Postao/la Plavii11 » 04 jul 2019, 13:57

Ma ko pljuje po najtrofejnijem treneru Zelje i po Zeljinim trofejima nije navijac Zelje ili je bolestan lik ili ima neki interes.
Dugo sam na grbavici da bi mi neko pricao o Amaru,jer realno da nije bilo tog Amara mi bi bili Leotar ili Brotnjo po titulama.
Postujem druga misljenja ,ali pljuvanje po Zeljinim titulama ne,ali nije vise bitno ,jer je vakat da se skupa krene i da se svi navijaci Zelje ujedine ili nam je pusa .
Vjerujem Amaru i nadam se da ce nas obradovati !

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 04 jul 2019, 14:00

Jel fakat nema prenosa veceras?

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 jul 2019, 14:01

Kako će prestati kad su se neki ovdje registrovali samo da bi pljuvali ** forum i Misimovića. Jedno je imati mišljenje o nekom forumu ili Misketu što je sasvim legitimno, a drugo je registrovat se na ovaj forum i svaki dan na ku.rac ići sa pričom o njima.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 04 jul 2019, 14:11

Ovaj Abid Mujagić bi nam bio idealno pojačanje. Igra i na krilu. Javljajte Amaru.

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 04 jul 2019, 14:12

sve ce nam se samo kazati... very soon.
Znam samo da povratka na staro nema tako da ne vrijedi ni plakati ni suze liti.- Meni je iskreno zao sto zivim u drzavi gdje je sve ovo sto se radi normalno. Da se ne placa porez, da se igraci placaju na ruke, da se drzava vara, da se pare daju bez ovjerenog dokumenta... Ali tako smo izabrali i tako nam je.

Plavii11
Kontakt:

Post Postao/la Plavii11 » 04 jul 2019, 14:16

Stoperi su kritcni ,ali i bekovi .Dobar stoper nam je prioritet!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 jul 2019, 14:19

Pilindalo je napisao/la:sve ce nam se samo kazati... very soon.
Znam samo da povratka na staro nema tako da ne vrijedi ni plakati ni suze liti.- Meni je iskreno zao sto zivim u drzavi gdje je sve ovo sto se radi normalno. Da se ne placa porez, da se igraci placaju na ruke, da se drzava vara, da se pare daju bez ovjerenog dokumenta... Ali tako smo izabrali i tako nam je.
Bas tako, izabrali smo i nema povratka na staro. Neki to zele, neki ne zele i sve je to ok.
Cuva Bog Zelju svog!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 04 jul 2019, 14:21

Plavii11 je napisao/la:Ja sam novi i nekad prije sam bio na ovom forumu pa otisao na lobotomiju i odmah me banovali ,jer sam rekao da su debili ,jer pljuju najtrofejnijeg trenera .Ono tamo je kao u S.Koreji :D
Nema tamo puno navijaca Zelje garantujem ili su neki iz privatnih razloga protiva Amara ,jer kakav je to navijac Zelje koji pljuje po haman svim titulama Zelje ?
Vjerujem da ce Zeljo doci sebi i vratiti se gdje mu je i mjesto ,a ko bi drugi nas tamo vratio nego Osim!!!

I ja sam bio na onom forumu dok ga nisu preuzeli pljuvači Želje, kompleksaši i pitari zato koristim priliku da pozovem ono malo navijaća što je tamo ostalo da se priključe ovom forumu.

Plavii11
Kontakt:

Post Postao/la Plavii11 » 04 jul 2019, 14:23

HongKong je napisao/la:
Pilindalo je napisao/la:sve ce nam se samo kazati... very soon.
Bas tako, izabrali smo i nema povratka na staro. Neki to zele, neki ne zele i sve je to ok.
Ma brate 96,97,98 nisam ni znao ko je predsjednik ili direktor kluba i samo mi je bilo bitno da dodjem na utakmicu ,ali sad se gleda ko je glavni za opremu .Mi smo navijaci i nase je da dodjemo na utakmicu i pomognemo nasem Zelji ,a ko je u klubu nije bitno ,jer Zeljo je bitan .
Ja cu biti na grbavici bio u klubu Misimovic,Badzak,Amar ili neko deseti !SAMO ZELJO !!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 jul 2019, 14:23

kerimatomic1921 je napisao/la:Sretno Fare! Prerano, ali ****. Ima li kakvog kesha za njega?
Trebalo bi biti, potpisao je sa Željom trogodišnji ugovor u novembru prošle godine.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 jul 2019, 14:25

Ma samo stoper i krilo nam fale, ovo ostalo moze proci. Dva dobra golmana za nase prilike, Sipovic je sigurno dobar stoper, Sinisa i Pavic onako bekovi, ali ne vidim da neko ima neke igracine na toj poziciji. Vezni red smo pojacali dolaskom Boje i malog Mehica, pa i Alispahica. Tu je Hajdar od ranije, Dado i Mujezinovic. Asim ili Veseli nuzno zlo na krilu i to dovesti jos jednog dobrog igraca. Ramovic, Ermin, Alispahic na prednjem veznom. Gore Krpic ili opet E.Zec. Nije to toliko lose. Pored toga ako se dobro spreme fizicki, dobra atmosfera, neka euforija na tribinama i to je sasvim dovoljno ovdje da se boris za nesto.
Mozda dovesti jos jednog napadaca ili ce se mozda Zaim koristiti kao rezerva Krpicu sto meni nije losa ideja. Drugaciji je tip igraca i mozda kad cuvamo rezultat njega tu ubaciti da glumi Ronalda. Asim isto moze na spica i meni dosta bolje tu izgleda nego na krilu jer ne moze proci panj da postavis.
Stoper i krilo :pray:
CAS/TAS :pray:
Cuva Bog Zelju svog!

Plavii11
Kontakt:

Post Postao/la Plavii11 » 04 jul 2019, 14:26

bojamora je napisao/la:
Plavii11 je napisao/la:Ja sam novi i nekad prije sam bio na ovom forumu pa otisao na lobotomiju i odmah me banovali ,jer sam rekao da su debili ,jer pljuju najtrofejnijeg trenera .Ono tamo je kao u S.Koreji :D

I ja sam bio na onom forumu dok ga nisu preuzeli pljuvači Želje, kompleksaši i pitari zato koristim priliku da pozovem ono malo navijaća što je tamo ostalo da se priključe ovom forumu.
:thumbup:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 jul 2019, 14:30

@plavii11 ma zato i kazem da smo izabrali i to je to. Samo sto je neko stvorio atmosferu da bez neke osobe nije moguce funkcionisati i da je potop. Kao da je taj lik jedini sposoban da vodi klub. To i nervira raju. Svaki potez ovih novih se doceka na noz, pa nerijetko i izmisljaju lazi da ih ocrne. Mene boli kita ja cu podrzati svakoga jer znam da nemamo uslove da budemo neki mega giga klub pa i u regionalnim okvirima. Dok mi imamo posjetu od nekih 4-5 hiljada prosjecno, upola toliko clanova, stotinjak prodatih dresova...ne znam kako mozes ocekivati nesto sto je nerealno. Kad nas bude preko 10.000 svaku utakmicu, duplo vise clanova onda mozemo **** nekom mater jer nismo u grupnoj fazi i slicno.
Cuva Bog Zelju svog!

Plavii11
Kontakt:

Post Postao/la Plavii11 » 04 jul 2019, 14:35

HongKong je napisao/la:Ma samo stoper i krilo nam fale, ovo ostalo moze proci. Dva dobra golmana za nase prilike, Sipovic je sigurno dobar stoper, Sinisa i Pavic onako bekovi, ali ne vidim da neko ima neke igracine na toj poziciji. Vezni red smo pojacali dolaskom Boje i malog Mehica, pa i Alispahica. Tu je Hajdar od ranije, Dado i Mujezinovic. Asim ili Veseli nuzno zlo na krilu i to dovesti jos jednog dobrog igraca. Ramovic, Ermin, Alispahic na prednjem veznom. Gore Krpic ili opet E.Zec. Nije to toliko lose. Pored toga ako se dobro spreme fizicki, dobra atmosfera, neka euforija na tribinama i to je sasvim dovoljno ovdje da se boris za nesto.
Mozda dovesti jos jednog napadaca ili ce se mozda Zaim koristiti kao rezerva Krpicu sto meni nije losa ideja. Drugaciji je tip igraca i mozda kad cuvamo rezultat njega tu ubaciti da glumi Ronalda. Asim isto moze na spica i meni dosta bolje tu izgleda nego na krilu jer ne moze proci panj da postavis.
Stoper i krilo :pray:
CAS/TAS :pray:
Losi su bekovi realno ,jer oni kad pogode naseg u 16 metara ,ja mislim da se slavi sedam dana u svlacionici :D
Pavic los i defanzivno ,ali se slazem da i krilo treba ,jer dva velemajstora Zaim i Asim su na mrvama :D
Stoper je po meni prioritet!

Plavii11
Kontakt:

Post Postao/la Plavii11 » 04 jul 2019, 14:38

HongKong je napisao/la:@plavii11 ma zato i kazem da smo izabrali i to je to. Samo sto je neko stvorio atmosferu da bez neke osobe nije moguce funkcionisati i da je potop. Kao da je taj lik jedini sposoban da vodi klub. To i nervira raju. Svaki potez ovih novih se doceka na noz, pa nerijetko i izmisljaju lazi da ih ocrne. Mene boli kita ja cu podrzati svakoga jer znam da nemamo uslove da budemo neki mega giga klub pa i u regionalnim okvirima. Dok mi imamo posjetu od nekih 4-5 hiljada prosjecno, upola toliko clanova, stotinjak prodatih dresova...ne znam kako mozes ocekivati nesto sto je nerealno. Kad nas bude preko 10.000 svaku utakmicu, duplo vise clanova onda mozemo **** nekom mater jer nismo u grupnoj fazi i slicno.
Bas tako ,jer nas bolesnih imas 2000 do 3000 najvise.
Zadnja izmjena: Plavii11, dana/u 04 jul 2019, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, voltron30, Zulfo9 i 50 gostiju.