NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Informacije su kako ce se Bosna Mionica i zvijezda udruzit da se zvijezda u nekim solucijama ugasi a Bosna da udje u federalnu pa onda nebi imala te neke uslove pa bi se napravio klub zvijezda1922 i da se istjera ova uprava tako salgija hoce i to tako nekako bi izgledalo neznam bas tacno to objasnit kako bi to islo sve takve su price
-
- Kontakt:
Pozvan si na slavlje nk zvijezda za 100 godina od strane nas bit ces nas gostZvijezda1986 je napisao/la:Informacije su kako ce se Bosna Mionica i zvijezda udruzit da se zvijezda u nekim solucijama ugasi a Bosna da udje u federalnu pa onda nebi imala te neke uslove pa bi se napravio klub zvijezda1922 i da se istjera ova uprava tako salgija hoce i to tako nekako bi izgledalo neznam bas tacno to objasnit kako bi to islo sve takve su price
Bez obzira koliko bi ja volio povratak Salgije u klub. Neko spajanje sa Mionicom i mjenjanje imena kluba to nikad.
Jer to vise nikad nebi bio onaj stari klub.
Jer to vise nikad nebi bio onaj stari klub.
-
- Kontakt:
Neka hvala da hoce se naci ljudi koji ce pomoci zvijezdi i da se vratimo u premier ligu najsretniji bio netrebami nikakve pozivnice **** slavlje ako ces ti igrat sa omladincem za tri godine
Prije svega gospodine piskicu i Edo zasto ne kažete da je sve izvjesnije da će se zvijezda ugasit i da niko neće u klub zbog duga koji je cca 1mil. Drugo , načelnik je sam predložio da Mionica ove godine uđe a sledece sezone promijeni ime u zvijezda1922 gdje bi se oformio novi klub sa nulom na računu gdje bi se napravila zdrava sredina za ulaganje koju bi svi privrednici podržali a također opstina , kanton i na kraju i vlada, Bosna bi dobila svu infrastrukturu i njihova bi uprava i skupština odlučivala. šta dzaba serete jer se dug samo povećava i ove godine se zvijezda neće moći takmičit ako se ne izmire pojedina dugovanja za koja se vode sudski procesi
Eto vam informacija , a vama svaka čast na tome sto radite al to je trud uzalud ko krava kad da 30 litara mlijeka i na kraju sve šutne
Živi bili
Eto vam informacija , a vama svaka čast na tome sto radite al to je trud uzalud ko krava kad da 30 litara mlijeka i na kraju sve šutne
Živi bili
-
- Kontakt:
nacelnik gdje to predlaze ja na tom sastanku nisam bio, hvalamaestro04 je napisao/la:Prije svega gospodine piskicu i Edo zasto ne kažete da je sve izvjesnije da će se zvijezda ugasit i da niko neće u klub zbog duga koji je cca 1mil. Drugo , načelnik je sam predložio da Mionica ove godine uđe a sledece sezone promijeni ime u zvijezda1922 gdje bi se oformio novi klub sa nulom na računu gdje bi se napravila zdrava sredina za ulaganje koju bi svi privrednici podržali a također opstina , kanton i na kraju i vlada, Bosna bi dobila svu infrastrukturu i njihova bi uprava i skupština odlučivala. šta dzaba serete jer se dug samo povećava i ove godine se zvijezda neće moći takmičit ako se ne izmire pojedina dugovanja za koja se vode sudski procesi
Živi bili
Eto sutra imate sastanak pa ga pitajdesetkamarakane je napisao/la:nacelnik gdje to predlaze ja na tom sastanku nisam bio, hvalamaestro04 je napisao/la:Prije svega gospodine piskicu i Edo zasto ne kažete da je sve izvjesnije da će se zvijezda ugasit i da niko neće u klub zbog duga koji je cca 1mil. Drugo , načelnik je sam predložio da Mionica ove godine uđe a sledece sezone promijeni ime u zvijezda1922 gdje bi se oformio novi klub sa nulom na računu gdje bi se napravila zdrava sredina za ulaganje koju bi svi privrednici podržali a također opstina , kanton i na kraju i vlada, Bosna bi dobila svu infrastrukturu i njihova bi uprava i skupština odlučivala. šta dzaba serete jer se dug samo povećava i ove godine se zvijezda neće moći takmičit ako se ne izmire pojedina dugovanja za koja se vode sudski procesi
Živi bili

-
- Kontakt:
Combeeeee...u rupu,
idu bolji dani cujem
idu bolji dani cujem

E al ga ti napisa brate,
Bolan kakva fuzija bolje se ugasiti i krenuti sa nule za par sezona opet federalna i racun na nuli
Bolan kakva fuzija bolje se ugasiti i krenuti sa nule za par sezona opet federalna i racun na nuli
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
prijatelju sutra se radi nema vise vremena danas je sve ispricano, a Pricat ce sutra tko nije danasmaestro04 je napisao/la:Eto sutra imate sastanak pa ga pitajdesetkamarakane je napisao/la:nacelnik gdje to predlaze ja na tom sastanku nisam bio, hvalamaestro04 je napisao/la:Prije svega gospodine piskicu i Edo zasto ne kažete da je sve izvjesnije da će se zvijezda ugasit i da niko neće u klub zbog duga koji je cca 1mil. Drugo , načelnik je sam predložio da Mionica ove godine uđe a sledece sezone promijeni ime u zvijezda1922 gdje bi se oformio novi klub sa nulom na računu gdje bi se napravila zdrava sredina za ulaganje koju bi svi privrednici podržali a također opstina , kanton i na kraju i vlada, Bosna bi dobila svu infrastrukturu i njihova bi uprava i skupština odlučivala. šta dzaba serete jer se dug samo povećava i ove godine se zvijezda neće moći takmičit ako se ne izmire pojedina dugovanja za koja se vode sudski procesi
Živi bili
-
- Kontakt:
A sta ce bit sa imena bosna.....izbrisat ga....nisu mionicani ludi da pristanu na to......
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Pa u tome i jest stvar da se ne bi kretalo od zadnjeg ranga i gubilo 5 godina , Mionica Expresno uđe i imaš opet klin i prvoj ligiastra1922 je napisao/la:E al ga ti napisa brate,
Neka hvala, izgubili smo mi puno sezona, zvijezda bi ponovo dozivjela pune tribine samo kad bi se ugasili i krenuli sa nule, ja fuzije ne bih nikad pogotovo sa mionicommaestro04 je napisao/la:Pa u tome i jest stvar da se ne bi kretalo od zadnjeg ranga i gubilo 5 godina , Mionica Expresno uđe i imaš opet klin i prvoj ligiastra1922 je napisao/la:E al ga ti napisa brate,
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:Neka hvala, izgubili smo mi puno sezona, zvijezda bi ponovo dozivjela pune tribine samo kad bi se ugasili i krenuli sa nule, ja fuzije ne bih nikad pogotovo sa mionicommaestro04 je napisao/la:Pa u tome i jest stvar da se ne bi kretalo od zadnjeg ranga i gubilo 5 godina , Mionica Expresno uđe i imaš opet klin i prvoj ligiastra1922 je napisao/la:E al ga ti napisa brate,
Fuzija se ne spominje druže , već da se zvijezda gasi a mionica samo mijenja ime da bi bio kao gradski klub gdje bi oni imali svoju upravu i skupštinu , znaci zvijezda ne bi postojala nikako .. tužno ali sve izvjesnije
Istinski simpatizeri to sigurno nece dozvoliti
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja na tom sastanku nisam bio gdje je pričano o gašenju Zvijezde pa preimenovanju Bosna Mionica, prvo to Mjonicani nebi dozvolili zatim mi! Drugo niko nije pričao o gašenju ali istina da financijska situacija je prilično takva ali isto tako treba da se usvoji zakon o sportu gdje će se otpisati dug i kamata koja je opterećenje za klub. Vidim ovdje se pojavljuju informacije koje su nama strane to mogu svi potvrditi pa čak i Salda. Zatim zna se vrlo dobro ko je napravio koliko duga neka odgovara za to!
Kad sve znate recite nam kolika ke transa za ovu godinu od opstine?!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bez 500 hiljada ne mozemo ni pomisljati na PL, po nekim informacijama prosle sezone smo imali budzet blizu 400 hiljada KM. Situacija je poteska ali moramo svi pomoci na neki nacin, ima i privatnika koji ce pomoci koliko mogu, problem je ako neko da 2 hiljade pocnu ga pljuvati po forumu.crvenobijeli je napisao/la:200 kesa plus 120 kapitalno ulaganje?
Treba odrediti neku minimalnu cifru za sponzore, onda za svaku cifru odrediti koju vrstu reklame ce imati. Naravno svakom ko ulozi bilo sta u klub treba pohvaliti i istaknuti kao primjer, a nikako pljuvati po forumima.
Zvijezda ce da opstane to je ne upitno.
Sad nam je napraviti ekipu i boriti se za opstanak u prvoj federalnoj.
Prošle godine je bilo 180 plus 20 kasnije uz to je bela dao još 2 a klub je potrošio 350 , i normalno da ne valjaju ljudi u klubu i da ih treba Kačit na bandere i napadat po kafićimaspiska je napisao/la:Ja na tom sastanku nisam bio gdje je pričano o gašenju Zvijezde pa preimenovanju Bosna Mionica, prvo to Mjonicani nebi dozvolili zatim mi! Drugo niko nije pričao o gašenju ali istina da financijska situacija je prilično takva ali isto tako treba da se usvoji zakon o sportu gdje će se otpisati dug i kamata koja je opterećenje za klub. Vidim ovdje se pojavljuju informacije koje su nama strane to mogu svi potvrditi pa čak i Salda. Zatim zna se vrlo dobro ko je napravio koliko duga neka odgovara za to!
Prosle godine su takode dosle pare za Serbu i Musica. Dug su pravile sve uprave konstantno svake godine neki manje neki vise.
Vecina duga oko 680 000 ide na poreze i doprinose. Od ispadanja iz PL ugovori igracima su amaterski tako da se i doprinosi nisu placali u tolikom obimu kao prije. Od tih 680 000, 200 000 je kamata koja se otpisivala sportskim kolektivima koji su pravili reprogram.
Sa pametnim vodenjem kluba sav dug sem glavnice poreza i doprinosa se moze ocistit za 2 godine. Potpises reprogram i u ratama vracas cca 500 000 poreznoj upravi. To se mora definisat i to bi opstina morala uzeti na sebe.
Kad imas nekog pametnog da vodi klub sve se moze. Pa Radnik Bjeljina je prije par sezona europu izborio sa budzetom cca 600 000.
Sto se tice nacelnika i ideje da se ugasi Zvijezda to je meni normalno. Jer on prema tom klubu nema nikakav osjecaj za razliku od nas i njega boli rac ku za Zvijezdom.
To sam i prije govorio. I sa ovom radnom grupom igra dvostruku igru.
Mi u Gradačcu imamo problem politicke prirode jer niko od privatnika nece aktivnije da se ukljuci jer je SDP na vlasti. I tu ce uvijek bit politickih prepucavanja a klub ce trpiti.
Vecina duga oko 680 000 ide na poreze i doprinose. Od ispadanja iz PL ugovori igracima su amaterski tako da se i doprinosi nisu placali u tolikom obimu kao prije. Od tih 680 000, 200 000 je kamata koja se otpisivala sportskim kolektivima koji su pravili reprogram.
Sa pametnim vodenjem kluba sav dug sem glavnice poreza i doprinosa se moze ocistit za 2 godine. Potpises reprogram i u ratama vracas cca 500 000 poreznoj upravi. To se mora definisat i to bi opstina morala uzeti na sebe.
Kad imas nekog pametnog da vodi klub sve se moze. Pa Radnik Bjeljina je prije par sezona europu izborio sa budzetom cca 600 000.
Sto se tice nacelnika i ideje da se ugasi Zvijezda to je meni normalno. Jer on prema tom klubu nema nikakav osjecaj za razliku od nas i njega boli rac ku za Zvijezdom.
To sam i prije govorio. I sa ovom radnom grupom igra dvostruku igru.
Mi u Gradačcu imamo problem politicke prirode jer niko od privatnika nece aktivnije da se ukljuci jer je SDP na vlasti. I tu ce uvijek bit politickih prepucavanja a klub ce trpiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.