RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
kuknjava
Ovo će nam biti dobra utakmica da vidimo kako stojimo sa domaćima - nikako dočekati ovu srijedu i VaraždinFSB je napisao/la:Pripremna utakmica
FK Velež Mostar - FK Sloboda Tuzla
7. juli, Stadion Rođeni
Mostar u srcu, Velež do groba
Hoče iko prenosit ove dvije tekme?RASanticeva je napisao/la:kuknjavaOvo će nam biti dobra utakmica da vidimo kako stojimo sa domaćima - nikako dočekati ovu srijedu i VaraždinFSB je napisao/la:Pripremna utakmica
7. juli, Stadion Rođeni
-
- Kontakt:
City ce eventualno ovu sa Slobodom, a za Varazdin ne znamHaroni je napisao/la:Hoče iko prenosit ove dvije tekme?RASanticeva je napisao/la:kuknjavaOvo će nam biti dobra utakmica da vidimo kako stojimo sa domaćima - nikako dočekati ovu srijedu i VaraždinFSB je napisao/la:Pripremna utakmica
7. juli, Stadion Rođeni
-
- Kontakt:
Veoma dobro pitanje.. Odavno na forumu nisam cuo pametnije? Gdje je grafika?FSB je napisao/la:Gdje nestade službena grafika sa stranice kluba? Već neko vrijeme je nema.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Odlicno uradenoFSB je napisao/la:Gdje nestade službena grafika sa stranice kluba? Već neko vrijeme je nema.

-
- Kontakt:
Taman gledam na City TV - nece izgleda biti prijenosa utakmice sa Varaždinom - bit ce akbgd neki stream ili pratiti text prijenos na SportSport.ba
I ja sam jutros trazio, ali same spam stranice. Ako nego uprati stream do početka tekme nek ga izbaci na forum.RASanticeva je napisao/la:Taman gledam na City TV - nece izgleda biti prijenosa utakmice sa Varaždinom - bit ce akbgd neki stream ili pratiti text prijenos na SportSport.ba
-
- Kontakt:
https://fkvelez.ba/raspored-utakmica-fk ... e-2019-20/
Evo ga i raspored utakmica - samo je steta sto ce 2.kolo biti na Moja TV, a ne na BHT
bit ce vjerojatno neki stream za one bez Moje TV
Evo ga i raspored utakmica - samo je steta sto ce 2.kolo biti na Moja TV, a ne na BHT

Nadam se sto skorijem povratku AreneRASanticeva je napisao/la:https://fkvelez.ba/raspored-utakmica-fk ... e-2019-20/
Evo ga i raspored utakmica - samo je steta sto ce 2.kolo biti na Moja TV, a ne na BHTbit ce vjerojatno neki stream za one bez Moje TV
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vas ce vjerovatno staviti na moja tv 95% utakmica zato sto znaju da ce te u velikom broju placati da bi gledali utakmice..RASanticeva je napisao/la:https://fkvelez.ba/raspored-utakmica-fk ... e-2019-20/
Evo ga i raspored utakmica - samo je steta sto ce 2.kolo biti na Moja TV, a ne na BHTbit ce vjerojatno neki stream za one bez Moje TV

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Tanak onaj Varaždin skroz - Obren u stilu
Ajmo po pobjedu da pokazemo tko je gazda

Ajmo po pobjedu da pokazemo tko je gazda

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFSB je napisao/la:GOOOL!!!
FK Velež Mostar 1:0 NK Varaždin
Obren Cvijanović
Nikako da me progura preko Erolsporta. Pratim na bet365 u stilu Championship Managera
Samo refreshuj, mora proraditHaroni je napisao/la:Nikako da me progura preko Erolsporta. Pratim na bet365 u stilu Championship Managera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.