PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pitanje za navijace Sarajeva, otkud je cijena samo 5KM na jednoj tribini, koji je razlog, ipak je LP i Celtic? Dobro razumijem da se privuce sto vise raje, al nekako mi je to premala cijena za ovakvu utakmicu.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Da se napuni tribina. Zbog atmosfere. Istok ce svakako biti pun. Istoku da stavis i 40KM kartu, bila bi puna tribina.bhpremierliga12 je napisao/la:Pitanje za navijace Sarajeva, otkud je cijena samo 5KM na jednoj tribini, koji je razlog, ipak je LP i Celtic? Dobro razumijem da se privuce sto vise raje, al nekako mi je to premala cijena za ovakvu utakmicu.
Pripasce sigurno nesto. Vi igraca niste u stanju da prodatesvrakino1921 je napisao/la:Koliko ce Sarajevu pripast novca od transfera Anđusica
![]()

Ubjedljivo najbjedniji klub i najmizerniji sa Slobodom ove godine je zeljkan. Afera nema im broja,onaj jad i stolice i stadion u Livnu ko da su ljudi na teferic otisli,pojacanja jad i cemer bas ono kako prilici zeljkanu
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma dobro nisi nas morao spominjati, al hajd hvalazagor1987 je napisao/la:Ubjedljivo najbjedniji klub i najmizerniji sa Slobodom ove godine je zeljkan. Afera nema im broja,onaj jad i stolice i stadion u Livnu ko da su ljudi na teferic otisli,pojacanja jad i cemer bas ono kako prilici zeljkanu

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- svrakino1921
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:Ubjedljivo najbjedniji klub i najmizerniji sa Slobodom ove godine je zeljkan. Afera nema im broja,onaj jad i stolice i stadion u Livnu ko da su ljudi na teferic otisli,pojacanja jad i cemer bas ono kako prilici zeljkanu

Pa sta mi imamo sa stolicama u Livnu
A jesil vidio vodopad u Livnu
Jesil vidio na vodopadu pozitive medu igracima
Iskesirali smo sport united
Odblokiran racun
A vi petaka za kartu protiv Celtica
Nemoj vise molim te
Nafuraju ih, mazu oci dok amaw odradjuje svoje. Sta mislite da je ovaj debil dokurac ovdje tek onako sa svih svojih 26 profila.
Pusti supljake, vrijeme najbolje pokaze sve. Bar kod zelje takvih primjera ima
Pusti supljake, vrijeme najbolje pokaze sve. Bar kod zelje takvih primjera ima

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Imamo moze nam se cuj vodopadsvrakino1921 je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Ubjedljivo najbjedniji klub i najmizerniji sa Slobodom ove godine je zeljkan. Afera nema im broja,onaj jad i stolice i stadion u Livnu ko da su ljudi na teferic otisli,pojacanja jad i cemer bas ono kako prilici zeljkanu![]()
![]()
Odblokiran racun
Nemoj vise molim te

Daj šta daš.svrakino1921 je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Ubjedljivo najbjedniji klub i najmizerniji sa Slobodom ove godine je zeljkan. Afera nema im broja,onaj jad i stolice i stadion u Livnu ko da su ljudi na teferic otisli,pojacanja jad i cemer bas ono kako prilici zeljkanu![]()
![]()
Odblokiran racun
Nemoj vise molim te

- Kockoglavi
- Kontakt:
Papak li siDokoljenko je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Koliko ce Sarajevu pripast novca od transfera Anđusica
![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Opet na pozajmicu
Pa i vi ste dobili kvartalnu pozajmicu
Pa i vi ste dobili kvartalnu pozajmicu

dejavu je napisao/la:sljedeci post ce mu biti kako mi samo o njima pisemo, pa potom slijedi ono njegovo standardno mitomani i tako sve u krug. Brat sam sa sobom diskusiju vodi, cak je poceo pisati i na Zeljinom pdfu.

I ja bas sad uso na temu da procitam par stranica kad on i ovdje sam sa sobom diskutuje o Zelji.Ocigledno ga strah sezone koja je pred nama pa pokusava da ispolji negativnu energiju.
23
- WestTrebina
- Kontakt:
Sad ce i selimovic tuziti zelja. Gledaj cirkusa

Fudbaleri Željezničara u protekloj sezoni nosili su klupsku opremu proizvođača Umbro, a sada će u novu sezonu sa novim sponzorom opreme.
Prema našim saznanjima Željezničar će u narednoj sezoni oblačiti domaća kompanija No1 koja je u vlasništvu Nihada Selimovića.
Ko je uzeo pare od selimovica i obecao da ce ih on oblaciti. Tj skidati?NIŠTA OD PROMJENE DOBAVLJAČA: Željezničar i naredne sezone u Umbro dresovima
Trebali su nositi dresove proizvođača sportske opreme No1. Ipak, od toga neće biti ništa, potvrđeno je za ****, jer Plavi imaju još dvije godine ugovora sa Umbrom.

Sta ti je reci gospodski klub petaka za sjever. Nasi odbijaju za igrace odlicne cifre npr 200 milja eura niko ni ne razmatrandok u zeljani tuse po 100 milja igrace i raduju se
-
- Kontakt:
Posto sjever komsijaaaaa?
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Super za vas a gdje su te pare ako nije tajna ?zagor1987 je napisao/la:Sta ti je reci gospodski klub petaka za sjever. Nasi odbijaju za igrace odlicne cifre npr 200 milja eura niko ni ne razmatrandok u zeljani tuse po 100 milja igrace i raduju se

23
- svrakino1921
- Kontakt:
GOAT je napisao/la:Super za vas a gdje su te pare ako nije tajna ?zagor1987 je napisao/la:Sta ti je reci gospodski klub petaka za sjever. Nasi odbijaju za igrace odlicne cifre npr 200 milja eura niko ni ne razmatrandok u zeljani tuse po 100 milja igrace i raduju se

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sta je ovo neki novi dizajn Zeljinih dresova???
- prisonbreak
- Kontakt:
No1 cini cudabhpremierliga12 je napisao/la:Sta je ovo neki novi dizajn Zeljinih dresova???

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.