Puno je to. Ako ste toliko trazili onom malom da potpise za vas, puno, puno.Admir74 je napisao/la:4 kvartala otprilike.duplakruna46 je napisao/la:KOLIKO KOSTA LJUBAV DENIALA GRAOVCA???
FAMILIJO OSIM. Vole vas pitari! Samo jako, samo tako!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Puno je to. Ako ste toliko trazili onom malom da potpise za vas, puno, puno.Admir74 je napisao/la:4 kvartala otprilike.duplakruna46 je napisao/la:KOLIKO KOSTA LJUBAV DENIALA GRAOVCA???
Kad mozes amawu de i meni ljubiDokoljenko je napisao/la:Tačno da nije zenickih turaka pricao bih da su vijetnamci najdebilniji navijaci.
Dokoljenko je napisao/la:Tačno da nije zenickih turaka pricao bih da su vijetnamci najdebilniji navijaci.
Dokoljenko je napisao/la:Tačno da nije zenickih turaka pricao bih da su vijetnamci najdebilniji navijaci.
HAHAH najavio sam vam za kašnjenja, poslije Celtica ide još...duplakruna46 je napisao/la:Puno je to. Ako ste toliko trazili onom malom da potpise za vas, puno, puno.Admir74 je napisao/la:4 kvartala otprilike.duplakruna46 je napisao/la:KOLIKO KOSTA LJUBAV DENIALA GRAOVCA???
Admir74 je napisao/la:4 kvartala otprilike.duplakruna46 je napisao/la:KOLIKO KOSTA LJUBAV DENIALA GRAOVCA???
A jos tv prava,pa onda pare od UEFE jao jao bice kvartala ljubi majka cirevi pucajusvrakino1921 je napisao/la:Evo para kvartalnih
Idu ulaznice dobro za Celtic
![]()
Nekazagor1987 je napisao/la:A jos tv prava,pa onda pare od UEFE jao jao bice kvartala ljubi majka cirevi pucajusvrakino1921 je napisao/la:Evo para kvartalnih
Idu ulaznice dobro za Celtic
![]()
Ozbiljno, kakve su ti to šerpe na avataru?avenija je napisao/la:aw aw lutvo aw aww awww aawa
awwa lutvo aww aww aww
A mi kap nismo znali, ti ispao insajderAdmir74 je napisao/la:duplakruna46 je napisao/la:HAHAH najavio sam vam za kašnjenja, poslije Celtica ide još...Admir74 je napisao/la: Puno je to. Ako ste toliko trazili onom malom da potpise za vas, puno, puno.
https://www.transfermarkt.com/nk-celik- ... verein/765Dokoljenko je napisao/la:Ozbiljno, kakve su ti to šerpe na avataru?avenija je napisao/la:aw aw lutvo aw aww awww aawa
awwa lutvo aww aww aww
svrakino1921 je napisao/la:Koliko ce Sarajevu pripast novca od transfera Anđusica
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.