Sunce vam poljubim nespremno. Zato i jeste liga najlosija ns dunjaluku, kosmosu, vasioni, cistilistu...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja a kolko ih je ostalo s te prozivkeMMA075 je napisao/la:Jeste 5 treninga prozivka bila 15og, a dva treninga dnevno.
Ma dobro da nam Ronaldo sad dodje ti bi napisao da je prestar. Ili da je Senad doveo ovoga napisao bi odličan.katarakta je napisao/la:Po čemuMadal je napisao/la:Čini se kao dobar ovaj Lukanovic
niko sretniji od mene, vjerujLibertad87 je napisao/la:Joj zamisli osvojimo više od 38 bodova, budemo igrali lijep fudbal , damo najviše golova u ligi , dokopamo se nekako lige evrope, ne bude novih zaduživanja , turbulencija, nađe se neki sponzor i uspije se pregurat godina sa preostalih 30%, proda se Beganović , eksplodira neki junior ....Šta li bi se onda pričalo Sariele?
culum je bio iz ere senada,a lazevski kolko se sjecam doso pred kraj azmirovog perioda.bhpremierliga12 je napisao/la:Idemo u jedan veliki flashback. Tandem Ćulum-Lazevski. Bog te vidio sta sam sve vidio sa ovom Slobodom kako sam jos uvijek pri pameti. Samo kad se sjetim zadnje sezone Lazevskog, pa ga pretrci svaki igrac lige, pa ga nadskoci svaki igrac lige, koja je to patnja bila. Onda Ćulum, covjek koji za polusezonu nije dao tri ispravna pasa, a svaku drugu utakmicu je dobijao zuti karton. Kakve legende![]()
![]()
Ma jeste to je definitivno, vec onako mi sinoc naumpade ovaj dvojac. Lazevski je bio solidan, medjutim ova zadnja sezona kada je i Culum igrao s njim je bio ocajan, radio mu je ko je sta htio, sjecam se samo kako ga je Zakaric unistio u kupu na Tusnju, ono je bilo zalosno za gledati.Sariel1987 je napisao/la:culum je bio iz ere senada,a lazevski kolko se sjecam doso pred kraj azmirovog perioda.bhpremierliga12 je napisao/la:Idemo u jedan veliki flashback. Tandem Ćulum-Lazevski. Bog te vidio sta sam sve vidio sa ovom Slobodom kako sam jos uvijek pri pameti. Samo kad se sjetim zadnje sezone Lazevskog, pa ga pretrci svaki igrac lige, pa ga nadskoci svaki igrac lige, koja je to patnja bila. Onda Ćulum, covjek koji za polusezonu nije dao tri ispravna pasa, a svaku drugu utakmicu je dobijao zuti karton. Kakve legende![]()
![]()
velika razlika, lazevski je doso na izgradjenu ekipu, imo je ko i pored njeg igrat, to je bilo u doba azmira kad smo derali guzove skoro pa svima redom.
jedan od ljepsih perioda pa vi pricajte sta hocete. spram ovog sad..
al et nije vam ni to valjalo. smeto nam "seljak".. sad nam carsija godi malo je rec samo neda niko marke
dolaze nejmar i grizman iz crnjelova al donjegTzBulevar87 je napisao/la:Imal prinova kakvih?
Kad je Azir prelez'o vise od po tekme, a strumfovi pizde i zale seSariel1987 je napisao/la:zalosnije je sad ovo gledat..
a kad je sjela pobjeda na kosevu od 0:3, sjeo i go zebe sa centra zrinjskom kakva pobjeda![]()
pa s velezom u vrapcicima![]()
il kad mehidic zabi olimpicu u trenutku dok se ezan cuo, sjecate se toga drugovi moji?
pa dobismo zelju na grbavici, mislim da je to bila prva utakmica azira na golu il sam nesto pomijesao?
kakve utakmice, kakvo vrijeme..
pa dodje i evropa, u nicaze rostilj uz cestu.![]()
pite tukli na tusnju jel 4:0? zabi ga nemanja ko iz topa![]()
![]()
al jok, sloboda je svih nas!![]()
i sad me pitate sto sam negativan, sta mi fali dok branite ovaj odron od uprava igre i rezultata?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.