Usafunjaj te se u Livnu zohari

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A nas u Tarcinu ko **** jel?redbull93 je napisao/la:U petak prijateljska Čelika protiv petoplasirane ekipe turske lige.
Doci ce te i vi na red, sto si nestrpljivdrakensang je napisao/la:A nas u Tarcinu ko **** jel?redbull93 je napisao/la:U petak prijateljska Čelika protiv petoplasirane ekipe turske lige.
Usrefovo lijevo je spremnoGoosman je napisao/la:Jel sve spremno za jedan od klasika europskih takmičenja?
Imaju solidan tim za borbumedju prvih 6. Oni, zeljo, mladost, celik. sve je to u 5 deka.svrakino1921 je napisao/la:Sloboda ce bit najjaca
Polako i u tisini sklapaju respektabilan tim
Dobri su pravo
Ono samo vi mislite da mi nemamo para i qurcite se
Vidimo se kad pocne prvenstvo
![]()
![]()
![]()
opustite se, lakše ulazi, sve kao lanimiky_hz je napisao/la:Mala je granica izmedju ljubavi i mrznje![]()
Necemo ba fine smo mi komsije,opustite se
Dzej: Od ljubavi do mrznje, ima tako malooo!!!Denchi je napisao/la:opustite se, lakše ulazi, sve kao lanimiky_hz je napisao/la:Mala je granica izmedju ljubavi i mrznje![]()
Necemo ba fine smo mi komsije,opustite se![]()
![]()
![]()
duplakruna46 je napisao/la:Dzej: Od ljubavi do mrznje, ima tako malooo!!!Denchi je napisao/la:opustite se, lakše ulazi, sve kao lanimiky_hz je napisao/la:Mala je granica izmedju ljubavi i mrznje![]()
Necemo ba fine smo mi komsije,opustite se![]()
![]()
![]()
Sve je isto kao i prije. Komsinica njezna, svjeze okupana ispod vodopada u Livnu, ceka svog grubijana sa Koseva!
Mehic, Alispahic, Bojo... Ko je sledeci? Isakovic? A ne moze, preskup je on za plavu hitnotekarnu/hipotekarnu quravu.Dokoljenko je napisao/la:Masala sto finih propaliteta vijetnamci dovedose. Pocele su se pare rastaljivat na ovim "pojacanjima" sto ispadaju iz lige.
Hajde papak fataj se vodopada i tamo skaci sa stanicemDokoljenko je napisao/la:Masala sto finih propaliteta vijetnamci dovedose. Pocele su se pare rastaljivat na ovim "pojacanjima" sto ispadaju iz lige.
Sta je bilo okano zalila ga Halil,Graovac,Subic hahah dovodimo moze nam se jer nemamo para propadamoDokoljenko je napisao/la:Masala sto finih propaliteta vijetnamci dovedose. Pocele su se pare rastaljivat na ovim "pojacanjima" sto ispadaju iz lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.