Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Zasto se ne ganja Alderweireld? Koliko znam otkupna cijena mu je 25 miliona, zadnja godina ugovora, a covjek je izmislio fudbal za sve nase, a i ovog jos jednog precijenjenog Engleza u nizu Maguirea..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Toby bi bio idealna opcija po meni. Jeftin a vrhunski igrac. Ali razumijem zasto se ne ide po njega, zasto je mozda on zadnja opcija. Godine + imao je dosta problema sa povredama sto je United i bacilo u potragu za vrhunskim stoperom. Ja sam siguran da bi Jones bio ponajbolji stoper svijeta da nije imao ovolike pehove sa povredama. Ono sto je on pokazivao po dolasku i do prve povrede je bio level Vidica kada je dosao.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sto se tice iskljucivo defanzivnih stvari ovako ugrubo recimo da su tu negdje a sto se se tice igre u posjedu tu je Maguire doktor za ovog panicara koji ispucava loptu i kad je protivnicki igrac 20m od njega plus liderske karakteristike idu u prilog Maguireu pa iznosenje lopte kad si vidio Smalla da povuce loptu 30m(nikad) dobar u pasovima za razliku od Smalla koji dodaje prvom do sebePatrice_Evra_3 je napisao/la:Unpopular opinion: Maguire nije bolji igrač od Smallinga.
Maguire bolje brani prekide dominantniji u 16rcu i opasniji kod ofanzivnih prekida tako da ne bi se bas moglo reci da Harry nije bolji kad se pogledaju ovako segmenti
Moram priznati jutros kad sam vidio ponudu koju su poslali isto sam to pomislio zasto 70m kad nije nista bolji od Smalla ali ipak...
Istina ovo su brutalno visoke cijene £70-80m ludilo ali bilo sta samo da se bar malo pojaca zadnja linija
Problem je sto nema dostupnih igraca onaj iz Napolija trazi za 29g KK preko £100m

Varane
Skriniar itd itd jednostavno nisu dostupni
Toby godine i povrede mozda razlog zasto ne pokusaju
Bolje i pretplatiti Maguirea koliko toliko se dokazao u EPL nego kockati se s nekim igracima iz Spanije Portugala ili Njemacke samo zato sto su 20mil jeftiniji
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ja se s ovim čak donekle slažem. Pokušavam zamisliti situaciju da je Maguire zadnjih godina igrao za nas, a da je Smalling u Leicesteru. Možda griješim, ali mislim da bi tržišna vrijednost i sva fama oko njih dvojice bila obrnuto proporcionalno ista. Drugim riječima, ne bi nam valjao Maguire a ganjali bismo Smallinga za 70 milionaPatrice_Evra_3 je napisao/la:Unpopular opinion: Maguire nije bolji igrač od Smallinga.

Herera poceo opet pratiti instagram profil Uniteda. 

Kad Napoli trazi za KK 100m onda I leicesteru kazu mozemo I mi uzeti 90m...
Sta fali ovom Nikoli Milenkovicu,ja bi ga prije doveo nego Maguirea I jos mladji je..
Maguire je Vidic za Smallinga
Sta fali ovom Nikoli Milenkovicu,ja bi ga prije doveo nego Maguirea I jos mladji je..
Samo sto je Koulibaly bog i batina za Maguirea. Ogromna i jasna razlika ko danAnoniman je napisao/la:Kad Napoli trazi za KK 100m onda I leicesteru kazu mozemo I mi uzeti 90m...
Tu i nastaje problem. Ja bih za KK bez razmisljanja izvalio te pare, a Maguirea ne vise od 50m
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Dybala + 6o mil za PogBack 

Joj vas i Reala s tim skrtarenjem...jelle je napisao/la:Dybala + 6o mil za PogBack
Ljudi su vam rekli cijenu, 150 mil i to je jedina ponuda koju ce UTD razmatrati. Mada, pozmavajuci Eda, necete ga ni tada dobiti. Jednostavno budala ne zeli prodati i to je to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Mogu dovesti dva stopera za 75 mil , barca trazi 50 mil za umtitia i toby klauzula mu 25 mil, a oni kontaju dat 80 za Maguirea
- DragonReborn
- Kontakt:
Ed ko ja kad se smorim na menađeru pa rešim da osvojim Pl samo sa Britancima i Ircima.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Ak se ispostavi tacnim msm da bi trebalo organizovati pir globalnih razmjera te ovaj potez Intera proglasiti najglupljim u novijoj istoriji transfera.Inter will soon have a new meeting with Romelu Lukaku’s agent to discuss a move. #mufc [Di Marzio]
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ni meni nije jasno zasto su bas za njega toliko zagrizli. Vidim ni navijacima Intera bas nije. Ali to na kraju nije nas problem. Nije on los napadac uopste da se razumijemo, ima svojih dana na terenu vise od Pogbe npr. Ali neke elementarne stvari poput jbnog prijema lopte nije savladao na vrijeme + nije ono sto nama treba.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa on ce u Italiji zabiti 30 golova.
Nego zamjenut ga sa Icardijem haha
Zeljeznicar! 1921 !
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma kakav Icardi, jos nam treba on i ona trandja da nam pravi sranja i probleme oko kluba i da postanemo klub starleta i uslovljavanja..Format je napisao/la:Pa on ce u Italiji zabiti 30 golova.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Ako je Icardi na odlasku iz Intera onda učiniti sve da se napravi trade sa Lukakuom. Taman je cifra tu negdje, mislim da nema potrebe da neko nekome dodaje lovu, 70ak miliona su obojica na tržištu trenutno.
Icardi je prava ubica u 16. Nama fali igrač koji je sposoban lagano pospremati loptu u mrežu, a Icardi je jedan od najboljih u tom poslu. Jeste malo šteta zbog Rasha ako dođe jer bi ovaj morao na stranu, ali ovakva klasa se ne smije propustiti.
Sada ne znam kakve su šanse da dođe do ovoga? Je li neko upućen?
Icardi je prava ubica u 16. Nama fali igrač koji je sposoban lagano pospremati loptu u mrežu, a Icardi je jedan od najboljih u tom poslu. Jeste malo šteta zbog Rasha ako dođe jer bi ovaj morao na stranu, ali ovakva klasa se ne smije propustiti.
Sada ne znam kakve su šanse da dođe do ovoga? Je li neko upućen?
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Od Icardija nema ništa, odličan je igrač, ali vrlo loš za imidž kluba. Opekli su se više puta na sličnim situacijama, tako da nema šanse da dođe, da je Ronaldo Nazario De Lima.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
To je to, tu bi se mogla napravit trampa bez ikakvih doplata i baš bih to volio vidjeti, ali očito nije izgledno, makar trenutno.
Icardi je vrhunski igrač, ali izgleda da nema interesa (nažalost, što se mene tiče) nijedne strane (njega i Uniteda), izuzev Intera, koji bi vjerujem rado pristao na takvu trampu, jer su totalno narušeni odnosi sa njim, a zainteresovani su za Lukakua.
On navodno ne želi izvan Italije, a Juve izgleda nije zainteresovan, tako da je trenutno pat-pozicija za Inter. Jednostavno ga onda nemaju kome prodati, a to vjerovatno stopira i Lukakuov transfer.
Što se Uniteda tiče, razlog neinteresovanja su vjerovatno ti nefudbalski razlozi, već poznati oko Icardia.
Icardi je vrhunski igrač, ali izgleda da nema interesa (nažalost, što se mene tiče) nijedne strane (njega i Uniteda), izuzev Intera, koji bi vjerujem rado pristao na takvu trampu, jer su totalno narušeni odnosi sa njim, a zainteresovani su za Lukakua.
On navodno ne želi izvan Italije, a Juve izgleda nije zainteresovan, tako da je trenutno pat-pozicija za Inter. Jednostavno ga onda nemaju kome prodati, a to vjerovatno stopira i Lukakuov transfer.
Što se Uniteda tiče, razlog neinteresovanja su vjerovatno ti nefudbalski razlozi, već poznati oko Icardia.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Pa bila je ponuda prije 15tak dana Di Marzio izvor nudio je Inter Icardia u nekoj paket ponudi za Romelua ovi nasi glatko odbili jer zele samo parePoligon10 je napisao/la: Sada ne znam kakve su šanse da dođe do ovoga? Je li neko upućen?
Ole je izgleda vise za opciju Ben Yedder ukoliko Lukaku ode
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Nakon novog ugovora Rashforda donekle je i logično zašto se klub ne interesuje za druge "krupne" ribe u napadu. Rash je dobio visok ugovor i sada je na njemu da to opravda jer će sigurno biti prva opcija na 9ki sljedeće sezone.
Ja pozdravljam ovu odluku jer sam uvijek bio da se momku da šansa, ali opet s druge strane možda možeš dovesti top napadača koji će sigurno unaprijediti tvoj napad. Da se razumijemo, Icardi je najmanje jedan level iznad Rasha u svakom pogledu. Sjetimo se dolaska RvP-a iako smo tada imali Rooneya koji je važio za najbolje napadače u tom trenutku. Klasu jednostavno ne propuštaš ukoliko imaš priliku za transferom.
Ja pozdravljam ovu odluku jer sam uvijek bio da se momku da šansa, ali opet s druge strane možda možeš dovesti top napadača koji će sigurno unaprijediti tvoj napad. Da se razumijemo, Icardi je najmanje jedan level iznad Rasha u svakom pogledu. Sjetimo se dolaska RvP-a iako smo tada imali Rooneya koji je važio za najbolje napadače u tom trenutku. Klasu jednostavno ne propuštaš ukoliko imaš priliku za transferom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.