Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
da sta je smijesno, na grad u kom imas 1ook+ ljudi i to je malo.MMA075 je napisao/la:3000 clanskih i 5000 knjiga da bude prodato![]()
![]()
![]()
e to ne mozesaltcrew je napisao/la:Komsija mi je u UG moram ga bas pitati koliko je prodano knjiga,dosta ljudi koji su iz skupštine kaže da je situacija teška i da će biti teško pola njih je i napustilo kad su došli ovi i govorili su mi da ovi nama mogu donijeti samo propast na početku sam im govorio pusti ih malo vrijeme će pokazati eto vrijeme i pokazuje i izgleda da su bili u pravu,ovi su došli samo opuhat sto je ostalo i spakovat kofere i ispalit se ljudi moji jeste li vi slijepi svake godine nam se vrti ista priča svi govore niko ništa ne radi,nećemo mi nikad biti stabilan klub dok smo gradski klub,nas mora uzeti neko ko će lupiti rukom od sto i pokazati ko je glavni,neko ko ima love i da mu niko ništa ne zapovijeda,neko ko će otjerati sve grobare od kluba,počevši od skupštine,OP...
nije valjda i njeg smajlovic ispalio za topliKarambeu je napisao/la:Gdje je nestao Josip Santic? Bila je vijest da je potpisao ugovor, a vidim nema ga u autobusu za Livno.
Doc ce pjeske. To je jedan vid pripremaKarambeu je napisao/la:Gdje je nestao Josip Santic? Bila je vijest da je potpisao ugovor, a vidim nema ga u autobusu za Livno.
E bas cemo igrati od noge do noge. Mi 3 pasa kad uvezemo 4 dana pisemo na forumu o tomeLibertad87 je napisao/la:Zar nije doveden onaj Halilović na desnog beka? Ne djeluje mi da bi došo nama da neće igrat... Kakvi su tipovi Šantić i Ristić? Jesul više destruktori il znaju i sa loptom ? Pršeša bih gurnuo bliže golu , prije da mi igra amf nego dmf. Mislim da će prednost imat brži napadači ako ćemo igrat od noge do noge. Šta je sa onim krilom iz Holandije?
Pa pisali su kako je zamisao Smajića da se igra od noge do noge, i da su to uglavnom i radili na treninzima. Sad koliko će to ovi igrači uspjet odradit na terenu vidjet ćemo. A općenito u ovoj ligi na 3 stadiona možeš igrat pas igru ostalo je sve za nabijanja što dalje od golaBeduin je napisao/la:E bas cemo igrati od noge do noge. Mi 3 pasa kad uvezemo 4 dana pisemo na forumu o tomeLibertad87 je napisao/la:Zar nije doveden onaj Halilović na desnog beka? Ne djeluje mi da bi došo nama da neće igrat... Kakvi su tipovi Šantić i Ristić? Jesul više destruktori il znaju i sa loptom ? Pršeša bih gurnuo bliže golu , prije da mi igra amf nego dmf. Mislim da će prednost imat brži napadači ako ćemo igrat od noge do noge. Šta je sa onim krilom iz Holandije?![]()
Nego, sta ako na ovim pripremama dadnemo koji gol, hoce li strijelci dobiti bonuse za pogotke i asistencije?
Sedmica kod Zlaje a burek je kod Bekira... nemoj dezinformacija!Sariel1987 je napisao/la:za go bonus je petica kod zlaje, a za asistenciju po kile bureka u sarandi![]()
![]()
joj kad pocnu grist za dvije kile pite
u sarandi bude i mesaTzBulevar87 je napisao/la:Sedmica kod Zlaje a burek je kod Bekira... nemoj dezinformacija!Sariel1987 je napisao/la:za go bonus je petica kod zlaje, a za asistenciju po kile bureka u sarandi![]()
![]()
joj kad pocnu grist za dvije kile pite
Trebao je u Borac, ali sad ne znam šta se dogodilo nakon dolaska JovanovićaMMA075 je napisao/la:Negdje napisaše da bi mogao doci stoper Nikolic iz Srbije, da nije Milos Nikolic sto je bio u Zvijezdi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.