FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 11:46

Karambeu je napisao/la:Sariele sto bolan stalno negativa...Meni je draza ova sirina u ekipi, nego 5-6 Husejinovica, Alispahica, Barabana uz ostatak vodonosa i jedva 12 igraca...Ovako svi vjerovatno imaju neke prosjecne plate, platne razrede, bit ce nagradjeni ako bude rezultata. Jos ako se uprava fino uklopi u budzet i kad imas redovna primanja bez brodoloma, strajkova i nezadovoljstva...onda ekipa moze biti prilicno kvalitetna na terenu.
drug moj, nista ja ovde ne vidim bolje od prijasnjeg rada, nije to kukanje, to je glas razuma, mora i to neko.
ne mozemo svi skakat i pljeskat na svaku njihovu duplu loptu..
i ove sve prinove tek treba da pokazu da su bolji od proslih polovnjaka i starohana, tek trebaju da pokazju da znaju i umiju i da hoce, da nece biti krcobolje, al bogme tamo gdje nema para i gdje je puno baba kilava su i djeca. vidjecemo.
dotad, samo ostro na svaku :lol: :salut:
nadam se samo da ce se i ostali navijaci i simpatizeri dignut iz ove letargije koliko god da nas ima i pocet dobronamjerno kritikovat nerezonske poteze, nije im to privatna firma nego udruzenje gradjana :salut:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 11:52

najavise i skupstinu do kraja maja i promjenu statuta i po obicaju samo se usutise.
i svi ko ribice samo zaboravise da se ikad o otme i pricalo a samo prije par mjeseci, nevjerovatno :lol: :crazy:
kozlic rece nije doso na izvlacenje parova imo nekog posla, kojeg nekog sunce ti zarko? gdje je sportski direktor onda bio, bilo ko? i ko je odgovaro niko.
i tako iz zajebancije u zajebanciju,. i onda smeta moja zajebancija. e pa neka smeta :lol: :tralala:

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 02 jul 2019, 11:57

Kakvi mi navijaci,nismo u stanju obnoviti onaj grafit na ulazu u Tuzlu iz pravaca Slavinovica a kamoli sta drugo.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 jul 2019, 11:58

Top. Ovo je odlicno. Svaka cast za UO :bih:
075

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 11:59

hondas je napisao/la:Kakvi mi navijaci,nismo u stanju obnoviti onaj grafit na ulazu u Tuzlu iz pravaca Slavinovica a kamoli sta drugo.
i to druze, ne moras bit grupa i obnavljat grafite al ides na tekme, valjda se nesto pitas :lol:
gdje je skupstina, gdje je promjena statuta, gdje je istocna tribina?
kad cemo jednom imat funkcionalnu skupstinu a ne skupinu podobnih nezainteresovanih za bilo kakve promjene?
gdje su clanske karte?
ovako opet mazu oci sa par polovnjaka izbore opstanak i vuk sit ovce na broju,a stogodisnjica.
e pa malo li je???
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 02 jul 2019, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 jul 2019, 12:00

hondas je napisao/la:Kakvi mi navijaci,nismo u stanju obnoviti onaj grafit na ulazu u Tuzlu iz pravaca Slavinovica a kamoli sta drugo.
Ne ne, ide revolucija sa foruma od onih koji nisu ni dosli neki dan na protest, ni na promociju knjige itd itd. Kome ti bolan objasnjavas, pusti kraju :rol:
075

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 12:02

cuj revolucija :lol:
standardno forumsko lelemudanje, koje moze i da potraje za razliku od fejsbuka :rol:

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 02 jul 2019, 12:02

Evo od igraca koji su tu neke tri postave koje se mogu kombinovati i realno gledajuci ovako, to ni malo nije lose, imamo daleko vecu sirinu nego prosle sezone. Treba uzeti u obzir da u postavama nema ni Devedzica, Halilovica, D. Hodzica, Omerovica, Lakica...sto znaci da bi mogli imati 22-23 igraca koji ce gristi teren za prvih 11.

slika

slika

slika

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 12:04

ja fine ekipice za opstanka na stogodisnjicu :rol:
kome li ce se najvise zvizdat ovu sezonu? :zviz:
il cemo opet pozdravit sampione iako budu redom gubili???

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 jul 2019, 12:04

Sariel1987 je napisao/la:cuj revolucija :lol:
standardno forumsko lelemudanje, koje moze i da potraje za razliku od fejsbuka :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
075

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 12:06

ma ti ces drug moj zajedno sa mnom kukat i zvizdat kad pocne sezona :lol: :thumbup:

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 02 jul 2019, 12:06

Ma mi smo navijači da ćemo mi sami otjerati klub u propast mi ovo i dopuštamo ono ko vidi navijanje taj momak nije za tog to treba vodit neko ko zna šta treba pričati i uradit a ne OI ne vade nargilu iz usta tuku se međusobno i samo to i rade očekuju da će neka raja doći na sjever neće nikad dok se ne prestane međusobno lemat bore se 2 3 grupe ko će vodit navijanje isto kakva djeca od 5 godina za čokoladu zar ne to bitno,daj boze da nas ovi ne uvale u dugove ne vjerujem da ćemo ove godine ispast ali ako se nešto ne promijenji do Slijedeće ne da ćemo ispast već nam prijeti i gašenje,manite se toga pogledajte malo realnost kako ide priča iz godine u godinu sve neke svoje price lupate prvo malo pogledajte kako je šta daj da se složimo nekad oko jedne.
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 jul 2019, 12:06

Sariel1987 je napisao/la:ja fine ekipice za opstanka na stogodisnjicu :rol:
:rol: :kralj: :rol: :kralj: :rol:
075

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 12:09

saltcrew je napisao/la:Ma mi smo navijači da ćemo mi sami otjerati klub u propast mi ovo i dopuštamo ono ko vidi navijanje taj momak nije za tog to treba vodit neko ko zna šta treba pričati i uradit a ne OI ne vade nargilu iz usta tuku se međusobno i samo to i rade očekuju da će neka raja doći na sjever neće nikad dok se ne prestane međusobno lemat bore se 2 3 grupe ko će vodit navijanje isto kakva djeca od 5 godina za čokoladu zar ne to bitno,daj boze da nas ovi ne uvale u dugove ne vjerujem da ćemo ove godine ispast ali ako se nešto ne promijenji do Slijedeće ne da ćemo ispast već nam prijeti i gašenje,manite se toga pogledajte malo realnost kako ide priča iz godine u godinu sve neke svoje price lupate prvo malo pogledajte kako je šta daj da se složimo nekad oko jedne.
nije samo mladji, ni stariji nisu nista bolji, kad pogledas komentare, ja ostanem zabezeknut :rol: :facepalm:
ovaj klub mora krenut putem korjenitih promjena, mora se znat ko kolo vodi, ne moze ulica nista odredjivat, a bogme ni ovakva skupstina.
ako mislimo dobro klubu, ako ne mislimo nikako, bice ko i dosad :lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 12:10

sve carsijaneri i gazde, a neda niko marke za klub :lol:

evo koliko je knjiga stotke prodato? ako nije bar 5 000 o cemu pricamo?
koliko clanskih? jah i mene , i nemamo ih :rol:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 02 jul 2019, 12:13

Sariel1987 je napisao/la:sve carsijaneri i gazde, a neda niko marke za klub :lol:

Objavljeno je da clanske uskoro dolaze, postavili su na onoj viber grupi, tako da ce ih pustiti u sljedecih nekoliko dana.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 12:13

al jbo to sve, ajmo malo o prinovama, fina ekipica mogli bi izborit opstanak i ove sezone pa ustedit pare za iducu.
pa napast opet opstanak :lol:

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 02 jul 2019, 12:13

Osim Sarajeva, Zrinjskog i Zelje, sve ostalo je vjeruj u tom rangu..uporedi ekipe i vidjet ces da nemas bas ni kod drugih nekog Pirla ili Xavia u veznom redu. Sve je to u par deka, samo je bitno sloziti dobar i organizovan sistem i nadam se da ova uprava to radi. Uporedi ove igrace sa igracima Radnika prosle sezone, oni su uvijek na ovaj nacin slagali ekipu, 15-16 podjednakih prosjecnih igraca, bez nekih velikih imena ali kidaju. Mi smo u zadnje 4 godine imali i love i velikih imena, ali je Radnik za to vrijeme osvojio Kup i dva puta izasao u Evropu.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 12:15

bhpremierliga12 je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:sve carsijaneri i gazde, a neda niko marke za klub :lol:

Objavljeno je da clanske uskoro dolaze, postavili su na onoj viber grupi, tako da ce ih pustiti u sljedecih nekoliko dana.
eto zivi bili pa vidjeli ako bude 3000 clanskih prodato.kakvo 3 :crazy:
al ce se prigovarat meni na kukanje, pricace se o toj nekoj tradiciji, ljubavi i cemu sve ... :crazy:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 jul 2019, 12:16

Karambeu je napisao/la:
Osim Sarajeva, Zrinjskog i Zelje, sve ostalo je vjeruj u tom rangu..uporedi ekipe i vidjet ces da nemas bas ni kod drugih nekog Pirla ili Xavia u veznom redu. Sve je to u par deka, samo je bitno sloziti dobar i organizovan sistem i nadam se da ova uprava to radi. Uporedi ove igrace sa igracima Radnika prosle sezone, oni su uvijek na ovaj nacin slagali ekipu, 15-16 podjednakih prosjecnih igraca, bez nekih velikih imena ali kidaju. Mi smo u zadnje 4 godine imali i love i velikih imena, ali je Radnik za to vrijeme osvojio Kup i dva puta izasao u Evropu.
karambu druze moj, nisam ja protiv kluba, da bi napravili sistem, moraju prvo izvrsit korjenite promjene, pocev od statuta i skupstine. inace ce ostati na supljoj prici koju nam prodaju godinama. dok to ne urade ne vjerujem im nista, i samo kritika :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.