Polako,prva tekma.Tek pocela.Lonnie je bas radio u teretani.Raul_64 je napisao/la:Mogao sam i prespavat ovo.

Polako,prva tekma.Tek pocela.Lonnie je bas radio u teretani.Raul_64 je napisao/la:Mogao sam i prespavat ovo.
Sumnjam.Bolje izgleda otkako je usao ponovo.Nekoliko skokova i asistencija.Ne forsira sut.Samo jendom je sutirao.Raul_64 je napisao/la:Ma bit ce ko Murray , slabija druga ljetna liga od prve -.- Da zavrsi samo kao Murray tu sezonu.
Ovaj Weatherspoon bogme brz.
Odlican pas u tranziciji pa onda izgubi loptu.Aktivan je bar defanzivno mada skace na sve.NEZALAGANJE je napisao/la:Sumnjam.Bolje izgleda otkako je usao ponovo.Nekoliko skokova i asistencija.Ne forsira sut.Samo jendom je sutirao.Raul_64 je napisao/la:Ma bit ce ko Murray , slabija druga ljetna liga od prve -.- Da zavrsi samo kao Murray tu sezonu.
Ovaj Weatherspoon bogme brz.
Bice decko na 2 way ugovoru.Raul_64 je napisao/la:Quinndary Weatherspoon , kakvo ime , ako ikad izbori roster gotov sam.
Samanic mnogo mobilan.Svidio mi se onaj defanzivni skok i kako lagano prevede loptu kao bek..
Sad to razmisljam.Koji su nam k... trebali ovi propaliteti od Robinsona i Morrisa?Raul_64 je napisao/la:Frustrirajuci gledati ove random likove kako forsiraju loptu vise od Lonnia kuknjava
Da igraju makar svoju rolu,udari blok,ostani unutar sistema.NEZALAGANJE je napisao/la:Sad to razmisljam.Koji su nam k... trebali ovi propaliteti od Robinsona i Morrisa?Raul_64 je napisao/la:Frustrirajuci gledati ove random likove kako forsiraju loptu vise od Lonnia kuknjava![]()
Se.re i Ahearn sa minutama.Sta hladis toliko Samanica,Keldona i Eubanksa koje pm!?
Bas tako.Raul_64 je napisao/la:Da igraju makar svoju rolu,udari blok,ostani unutar sistema.NEZALAGANJE je napisao/la:Sad to razmisljam.Koji su nam k... trebali ovi propaliteti od Robinsona i Morrisa?Raul_64 je napisao/la:Frustrirajuci gledati ove random likove kako forsiraju loptu vise od Lonnia kuknjava![]()
Se.re i Ahearn sa minutama.Sta hladis toliko Samanica,Keldona i Eubanksa koje pm!?
Forsiraju da se dokazu nekom a Lonnie gleda,Samanicu ne moze niko postenu loptu dodat.
Odbrane u tranziciji nema....ah , ljetna liga..
Ne znam za tebe,ali fakat na moment lici na Kirilenka.Kretnje,visina i atletika.Raul_64 je napisao/la:Luki nije da fali agresivnosti.Ide po kucanja,blokove.
Mozemo konstatovati isto nakon 1 ljetne lige da ce biti vec bolji skakac od Bertansa.Nece biti tesko.
Mobilni 6-10 svakako.Samo nema njegovu duzinu da bude elitni defanzivac kao AK47.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam za tebe,ali fakat na moment lici na Kirilenka.Kretnje,visina i atletika.Raul_64 je napisao/la:Luki nije da fali agresivnosti.Ide po kucanja,blokove.
Mozemo konstatovati isto nakon 1 ljetne lige da ce biti vec bolji skakac od Bertansa.Nece biti tesko.
Weatherspoon isto dobar.Ocekivano od igraca koji je duze bio na koledzu.
Ima prostora i za napredak defanzivno.Puni sve rubrike.Za sada,6p,6s,2ass,2blk.Raul_64 je napisao/la:Mobilni 6-10 svakako.Samo nema njegovu duzinu da bude elitni defanzivac kao AK47.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam za tebe,ali fakat na moment lici na Kirilenka.Kretnje,visina i atletika.Raul_64 je napisao/la:Luki nije da fali agresivnosti.Ide po kucanja,blokove.
Weatherspoon isto dobar.Ocekivano od igraca koji je duze bio na koledzu.
No definitivno ima veci ofanzivni potencijal.Chip ima da mu odredi plafon sa sutom.
Tek uz kvalitetnu prijetnju suta ima da uzima visoke s driblingom lagano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.