Moj odgovor na tvoje pitanje je...... Letic.haris004 je napisao/la:Kad bi mogle bit puštene u prodaju ulaznice, i koje bi cijene mogle bit ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad se vraćaju iz Slovenije?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Karic kod nas krilo igrao u vecini utakmica,onako imao je osjecaj za loptu,ali brate kad treba u sprint to je bilo za okrenuti pogled sa terena.Istina da je bio Husrefov miljenik mislim da ga je vodio sa sobom u 3-4 kluba sigurno.Denchi je napisao/la:ma jok burazShofaII je napisao/la: Hahhaha
Kako ti mudro pripremas teren da prebacis pricu na Husrefa i njegovo insistiranje za Mahira hahahhahah
Jest i on bio meta al po tom pitanju sa Comorom ne moze niko u istu recenicu
dok nam ne utiče na uspjeh kluba neću ga spominjat u negativnom kontekstu
prepucavanja nek ostanu na prepucavanjima
iskreno meni je žao onog Karića bilo, fakat ga nije htjela lopta, a bilo je gorih špiceva poslije al nijedan nije bio toliko omražen i izviždan
Mi smo uvijek ove sidrase znali na krilo gurat to me uvijek ranije nerviralo,od Karica,Krpica,Melunovic isto.Imas tad po 2 teskasa gore i mjesto da igras sa dva naprijed jok,ti moras po istom sablonu igrati i ove sporace gurati na stranu.Hvala bogu prestalo se sa tim zadnjih godina
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ni blizu ista situacijaShofaII je napisao/la:@denchi meni je svakog igraca zao kad vidim da ga ne ide a trudi se. I Benke mi je bilo zao jer je bilo situacija da ga bas nece go.
Kod napadaca je to bas specificno kad ih ne ide onda ne ide ekipu. I njima ne treba zvizdat, psovat i provocirat nekako je to najosjetljivija pozicija sto se psihe tice, jbg jedan dva dodira lopte i svi ocekuju go.
Mnogo se lakse vratiti psihicki na bilo kojoj drugoj poziciji pa cak mozda i na golmanskoj.
karić je i bio malo nespreman ali i skromne tehnike, i onda još na sve to očekivanja velika u većem klubu...a neće ga pa zatrokiro skroz...ali mu se raja naklatila baš, po meni je Cezar puno gori igrač bio al jbg lik stranac, brazilac pa ga gledali ko u čudo neko ko i onaj Botelho neki prije što je "igro"
da ne spominjem Alena
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da hocemo bar nekoga prodati, kad vec nikoga ne dovodimo,neka se nesta desava.
Vokri mi sad sto ostavise Husrefa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pogledajte video što su naši izbacili
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Pogledajte video što su naši izbacili

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
BordoSarajevo je napisao/la:Kad se vraćaju iz Slovenije?
Krenuli su nazad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bojim se da nam ove sezone predstoji patnja, kako uvijek nakon titule potonemo to mi bog ne može obasniti 
strah je zdrav, znači da ti nije svejedno, stalo ti jeAnex je napisao/la:bojim se da nam ove sezone predstoji patnja, kako uvijek nakon titule potonemo to mi bog ne može obasniti
-
belosevic28
- Kontakt:
Sta ovo pominju Gulana kao moguce pojacanje na LB? Ne kontam kako jer je vrh igrac i zasto ako je Letic tu?
Stoper bi trebao sutra potpisati.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Gulan je Bekić 2.0 serbian editionbelosevic28 je napisao/la:Sta ovo pominju Gulana kao moguce pojacanje na LB? Ne kontam kako jer je vrh igrac i zasto ako je Letic tu?
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 01 jul 2019, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sa jucerasnje tekme pregled.
-
Historicar
- Kontakt:
Nakon titula 1967 i 1985, doživjeli smo baš teška prizemljenja, nakon titule 1999, raspali smo se igrački, nismo ni Evropu izborili, iako smo imali jednu od najboljih ekipa u historiji, nakon titule 2007, nismo ni Evropu izborili, nakon titule 2015, dogodila se Ješić sezona, naravno ni tada nismo Evropu izboriliAnex je napisao/la:bojim se da nam ove sezone predstoji patnja, kako uvijek nakon titule potonemo to mi bog ne može obasniti
Dobro bi bilo da izborimo bar evropu sljedece sezone, dobar koeficijent bi imaliHistoricar je napisao/la:Nakon titula 1967 i 1985, doživjeli smo baš teška prizemljenja, nakon titule 1999, raspali smo se igrački, nismo ni Evropu izborili, iako smo imali jednu od najboljih ekipa u historiji, nakon titule 2007, nismo ni Evropu izborili, nakon titule 2015, dogodila se Ješić sezona, naravno ni tada nismo Evropu izboriliAnex je napisao/la:bojim se da nam ove sezone predstoji patnja, kako uvijek nakon titule potonemo to mi bog ne može obasniti![]()
![]()
Sve mi znamo.
Sve mi znamo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Navodno nije Letic, vec stranac neki na LB, vrijednost mu je oko 1,5mil... jel to taj Gulan mozda?
1946~
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, VolimoSarajevo i 34 gosta.