......................................Neka ti je sretno u budućnosti Aleksandre Milakoviću
............................................- HVALA TI ,OSTAĆEŠ UVIJEK JEDAN OD NAS-
Moderator/ica: GracanicaAA

Zao mi je sto se sa Milakom ovako desilo puno je obecavao. Medutim, treba podrzati odluku kluba i sa ljudske strane im se zahvaliti sto su mu osigurali sve uvjete za jednogodisnje lijecenje. Stojcev je posebna prica i dobro je sto je otisao.CityCity je napisao/la:Ode Milaković a da faktički i nije zaigrao.Teška povreda ga je potpuno suspendovala sa terena, omela u karijeri i ko zna kako će to dalje ići.Ako uračunamo da je i Stojčev otišao može se reći da je u toku veliki "overhaul" ekipe jer je već otišlo otprilike 12-13 igrača a nešto manje je pridošlih.Vjerovatno će do početka još biti poneki dolazak za popunjavanje slabije pokrivenih pozicija.Sve u svemu mora se priznati da Muratović i ekipa rade punom parom.
Isto tako bi dobro bilo da ovaj nije došao.tuzla1983 je napisao/la:Zao mi je sto se sa Milakom ovako desilo puno je obecavao. Medutim, treba podrzati odluku kluba i sa ljudske strane im se zahvaliti sto su mu osigurali sve uvjete za jednogodisnje lijecenje. Stojcev je posebna prica i dobro je sto je otisao.CityCity je napisao/la:Ode Milaković a da faktički i nije zaigrao.Teška povreda ga je potpuno suspendovala sa terena, omela u karijeri i ko zna kako će to dalje ići.Ako uračunamo da je i Stojčev otišao može se reći da je u toku veliki "overhaul" ekipe jer je već otišlo otprilike 12-13 igrača a nešto manje je pridošlih.Vjerovatno će do početka još biti poneki dolazak za popunjavanje slabije pokrivenih pozicija.Sve u svemu mora se priznati da Muratović i ekipa rade punom parom.
Said je majstor ove igre za vecinu fudbalera u BiH.To je dokazao i svojom karijerom.Dogurao je covjek do bundeslige,treba biti talent pa doci do tog nivoa.Nije se naigrao ponajvise zbog povreda,ali je prosle sezone bio solidno na terenu u SLobodi.Znamo da je covjek odlican igrac i to su potvrdili i klubovi koji su ga dovodili a medju njima i Dinamo.Nije se naigrao ali ni tamo zbog povrede.Covjek je u Sarajevu odlican bio.Samo je bitno da on pocne za raju igrat,sad je kod kuce,medju svojim u poznim godinama i mislim da je vrijeme da da svoj maksimum.Hoce li dati vidjet cemo,ali niko ne moze reci da Said nije ime u PL BIH.tuzla1983 je napisao/la:Možda si malo tuzlacity2017 prestrog prema Saidu. Ja te uvažavam posebno sa aspekta što se zahvaljujući tebi ova stranica i održala. Ali, Said bez obzira kakav je prošao je klubove o kojim 99% naših igrača može sanjati. Istina za volju kakav je bio talenat svi smo očekivali više ali povrede i pomalo nonšalantan njegov stav su ga spriječili u tome. Nemoj zaboraviti da će Said zbog dresa i grba koji nosi a i raje sa kojom igra biti najbolji Said što lično od njega očekujem. I dajmo mu šansu nekoliko kola pa onda ga kao i ostale možemo kritikovati. Još jednom halali kolega što ti repliciram.

Nemam ja problema sa forumskom razmjenom mišljenja.Naprotiv,ne bi bilo dobro kad bi ovde svi isto mislili i govorili isto.I da kažem ,da sam sretan sto se ovom pdf. pridružuje sve više ljudi.To me istinski raduje i daje nadu da je naš klub na pravom putu.Još malo pa će i lopta krenuti.Eh ,tada ćemo imati žive argumente za svoje tvrdnje i stavove.Utakmice i rezultati će svakoga postaviti na svoje mjesto.tuzla1983 je napisao/la:Možda si malo tuzlacity2017 prestrog prema Saidu. Ja te uvažavam posebno sa aspekta što se zahvaljujući tebi ova stranica i održala. Ali, Said bez obzira kakav je prošao je klubove o kojim 99% naših igrača može sanjati. Istina za volju kakav je bio talenat svi smo očekivali više ali povrede i pomalo nonšalantan njegov stav su ga spriječili u tome. Nemoj zaboraviti da će Said zbog dresa i grba koji nosi a i raje sa kojom igra biti najbolji Said što lično od njega očekujem. I dajmo mu šansu nekoliko kola pa onda ga kao i ostale možemo kritikovati. Još jednom halali kolega što ti repliciram.
saro pusti ba ljaksafona on proziva petokraku mi ginuli u tuzli da se on ovde kurci on se kiti azmirovim perjem ko da je njegovo a nema papira ni guzicu da obrise a ibrik zaboravio pored drineBosanacGorstak je napisao/la:Ako ti kazem,morat cu ti dati i adresu i broj telefona.Sariel1987 je napisao/la:Ma nemas ti veze nadnicaru![]()
Pratis fejsbuk i to je to![]()
Samo reci okeln si mrco pa da nastavimo ozbiljnije![]()
Aaa ne smije
A nisam siguran da bi mi zeludac mogao podnijeti da te vidim kako se vadis kao kad su ti navijaci Zelje dali svoje podatke pa si poceo sa vadionom i slicno.Ono bas kako prilici jednoj "fukari"..internet huligan![]()
Jos cu morat obrisat pod na nekoj od Gazpromovih benskinski u Tuzli s tobom kuknjava
i azmir ti kupuje utakmice jadan nebio vas nema ni kad je dzaba ulaz mora seljak stoku namiritBosanacGorstak je napisao/la:Sloboda,Fukare,obraz..istorija,tradicija,petokraka..navijaci Tuzle kmece zbog togaSariel1987 je napisao/la:Velez je klub uvijek ispred zrinjskog jbo tabele i trofeje
Ima nesto sto se zove obraz i nije na prodaju a toliko si prco za onu prodaju par levata senadu puuu
Istorija tradicija petokraka na grbu mrco jedan mrkli..
Samo provociras a poslhe kmecis i hvatas se patetike.
Puuu![]()
![]()
Ne znam od cega bi krenuo da komentarisem,upisat cu se od smijeha..nema igraca koji ih nije tuzio,nema predsjednika kluba kojem nisu duzni,nema sezone u kojoj nisu prodali neku tekmu,transe pricamaju od Senada,Azmir ih zavrsava bambucama,proteste digli kad je poskupila karta za 1-2 marke za sjever i ono prica o obrazu.Tacno ces me navesti da vam moram opet ispocetka nabrajati sve vase afere i sramote samo u zadnje recemo 3 godine da ne idemo dalje.Da imate obraza promjenili bi i naziv kluba i naziv navijacke grupe od stiga
vidider da i njemu nije kisla glovaSariel1987 je napisao/la:Ko ste vi a ko smo mi![]()
Oklen si ba sto te to stid rec?nisi cia bia pa da moras krit
Fukaroni usmjeri se malo na stogodišnjeg budžetskog korisnika koji je u stalnoj dubiozi. Nije ovaj klub za tebe ti si čaršijsko dijete koje nema marke u džepu al ima ideju e sad čisto sumljam da si ti branio državu jer se povijaš kako vjetar puše. Nije dobro da vrijeđaš ljude zbog različitosti ko zna možda su vredniji od tebe.fukaroni je napisao/la:vidider da i njemu nije kisla glovaSariel1987 je napisao/la:Ko ste vi a ko smo mi![]()
Oklen si ba sto te to stid rec?nisi cia bia pa da moras krit![]()
![]()
Ne zamjerim mu,lik je navijac Slobode a na to se mogu samo sazalittuzla1983 je napisao/la:Fukaroni usmjeri se malo na stogodišnjeg budžetskog korisnika koji je u stalnoj dubiozi. Nije ovaj klub za tebe ti si čaršijsko dijete koje nema marke u džepu al ima ideju e sad čisto sumljam da si ti branio državu jer se povijaš kako vjetar puše. Nije dobro da vrijeđaš ljude zbog različitosti ko zna možda su vredniji od tebe.fukaroni je napisao/la:vidider da i njemu nije kisla glovaSariel1987 je napisao/la:Ko ste vi a ko smo mi![]()
Oklen si ba sto te to stid rec?nisi cia bia pa da moras krit![]()
![]()
Opet cete ih razmaziti i onda valja se boriti za opstanak.BosanacGorstak je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.