FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlacity2017
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlacity2017 » 30 jun 2019, 09:06

.....................ALEKSANDAR MILAKOVIĆ I TUZLA CITY SPORAZUMNO RASKINULI UGOVOR

slika

......................................Neka ti je sretno u budućnosti Aleksandre Milakoviću

............................................- HVALA TI ,OSTAĆEŠ UVIJEK JEDAN OD NAS-
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 30 jun 2019, 09:34, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 30 jun 2019, 09:12

.........................

...................slika
POSLEDNJA UTAKMICA ALEKSANDRA MILAKOVIĆA U DRESU FK TUZLA CITY PROTIV OFK GRADINA-SREBRENIK

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Otkupio sam sebe za 1.000 KM kako bi ostvario transfer u Slogu iz Siminog Hana
24.12.2017 u 12:08

- Dosadašnji fudbaler Tekstilca Kort, nakon što je klub odbio da mu da papire, iako mu je ugovor istekao, odlučio je da plati 1.000 KM, kako bi ostvario transfer u Slogu iz Siminog Hana.

Aleksandar Milaković, najbolji igrač i strijelac Tekstilca Kort, napustio je ovaj klub i danas potpisao ugovor sa federalnim prvoligašem Slogom iz Siminog Hana.

Iako je bio prvi strijelac Dervenćana sa 10 pogodaka (plus sedam asistencija) u prvom dijelu sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, sa "krojačima" se nije rastao na lijep način.

Uprava prvoligaša Srpske iz Dervente nije željela da pusti 25-godišnjeg fudbalera sredine terena, koji je napismeno imao dogovor na šest mjeseci. Klub je iskoristio pravilo po kojem se amaterski ugovor ne može potpisati na manje od godinu dana, čime je uslovio igrača da klubu plati 1.000 KM kako bi mogao dobiti ispisnicu.

"Platio sam im 1.000 KM da mi daju papire. Imao sam dogovor na pola godine, što ljudi iz Uprave nisu ispoštovali. Čast izuzecima, ali rastanak nije bio korektan", rekao je Milaković .

Nekadašnji fudbaler Modriče i austrijskog Jenbaha već je pronašao novi angažman. U Slogi, koja cilja Premijer ligu BiH, zadužio je desetku.

"Ambicije ekipe iz Siminog Hana su isključivo šampionske. Želja svih je plasman u viši rang i nadam se da ću im pomoći u tim nastonjima", poručio je vezni fudbaler kojem nije strano da postiže golove, što je pokazao u prvom dijelu sezone, kada je zauzeo drugo mjesto na listi strijelaca iza Ognjena Jaćimovića (Rudar Prijedor), koji je postigao 11 golova, znači jedan više.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

................
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 04 jul 2019, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 30 jun 2019, 14:30

Evo Stojčev vam za Voždovac potpisao na dvije godine
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 30 jun 2019, 14:48

Ode Milaković a da faktički i nije zaigrao.Teška povreda ga je potpuno suspendovala sa terena, omela u karijeri i ko zna kako će to dalje ići.Ako uračunamo da je i Stojčev otišao može se reći da je u toku veliki "overhaul" ekipe jer je već otišlo otprilike 12-13 igrača a nešto manje je pridošlih.Vjerovatno će do početka još biti poneki dolazak za popunjavanje slabije pokrivenih pozicija.Sve u svemu mora se priznati da Muratović i ekipa rade punom parom.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 30 jun 2019, 14:51

TC je trenutno najozbiljniji bh. klub. Samir je sastavio odlican tim i ukoliko se dovedu stoper i lijevi bek predstoji borba za Evropu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 30 jun 2019, 16:13

CityCity je napisao/la:Ode Milaković a da faktički i nije zaigrao.Teška povreda ga je potpuno suspendovala sa terena, omela u karijeri i ko zna kako će to dalje ići.Ako uračunamo da je i Stojčev otišao može se reći da je u toku veliki "overhaul" ekipe jer je već otišlo otprilike 12-13 igrača a nešto manje je pridošlih.Vjerovatno će do početka još biti poneki dolazak za popunjavanje slabije pokrivenih pozicija.Sve u svemu mora se priznati da Muratović i ekipa rade punom parom.
Zao mi je sto se sa Milakom ovako desilo puno je obecavao. Medutim, treba podrzati odluku kluba i sa ljudske strane im se zahvaliti sto su mu osigurali sve uvjete za jednogodisnje lijecenje. Stojcev je posebna prica i dobro je sto je otisao.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 30 jun 2019, 17:04

tuzla1983 je napisao/la:
CityCity je napisao/la:Ode Milaković a da faktički i nije zaigrao.Teška povreda ga je potpuno suspendovala sa terena, omela u karijeri i ko zna kako će to dalje ići.Ako uračunamo da je i Stojčev otišao može se reći da je u toku veliki "overhaul" ekipe jer je već otišlo otprilike 12-13 igrača a nešto manje je pridošlih.Vjerovatno će do početka još biti poneki dolazak za popunjavanje slabije pokrivenih pozicija.Sve u svemu mora se priznati da Muratović i ekipa rade punom parom.
Zao mi je sto se sa Milakom ovako desilo puno je obecavao. Medutim, treba podrzati odluku kluba i sa ljudske strane im se zahvaliti sto su mu osigurali sve uvjete za jednogodisnje lijecenje. Stojcev je posebna prica i dobro je sto je otisao.
Isto tako bi dobro bilo da ovaj nije došao.

https://sportsport.ba/fudbal/ciro-husej ... igra/10888

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 30 jun 2019, 20:42

Možda si malo tuzlacity2017 prestrog prema Saidu. Ja te uvažavam posebno sa aspekta što se zahvaljujući tebi ova stranica i održala. Ali, Said bez obzira kakav je prošao je klubove o kojim 99% naših igrača može sanjati. Istina za volju kakav je bio talenat svi smo očekivali više ali povrede i pomalo nonšalantan njegov stav su ga spriječili u tome. Nemoj zaboraviti da će Said zbog dresa i grba koji nosi a i raje sa kojom igra biti najbolji Said što lično od njega očekujem. I dajmo mu šansu nekoliko kola pa onda ga kao i ostale možemo kritikovati. Još jednom halali kolega što ti repliciram.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 30 jun 2019, 22:31

tuzla1983 je napisao/la:Možda si malo tuzlacity2017 prestrog prema Saidu. Ja te uvažavam posebno sa aspekta što se zahvaljujući tebi ova stranica i održala. Ali, Said bez obzira kakav je prošao je klubove o kojim 99% naših igrača može sanjati. Istina za volju kakav je bio talenat svi smo očekivali više ali povrede i pomalo nonšalantan njegov stav su ga spriječili u tome. Nemoj zaboraviti da će Said zbog dresa i grba koji nosi a i raje sa kojom igra biti najbolji Said što lično od njega očekujem. I dajmo mu šansu nekoliko kola pa onda ga kao i ostale možemo kritikovati. Još jednom halali kolega što ti repliciram.
Said je majstor ove igre za vecinu fudbalera u BiH.To je dokazao i svojom karijerom.Dogurao je covjek do bundeslige,treba biti talent pa doci do tog nivoa.Nije se naigrao ponajvise zbog povreda,ali je prosle sezone bio solidno na terenu u SLobodi.Znamo da je covjek odlican igrac i to su potvrdili i klubovi koji su ga dovodili a medju njima i Dinamo.Nije se naigrao ali ni tamo zbog povrede.Covjek je u Sarajevu odlican bio.Samo je bitno da on pocne za raju igrat,sad je kod kuce,medju svojim u poznim godinama i mislim da je vrijeme da da svoj maksimum.Hoce li dati vidjet cemo,ali niko ne moze reci da Said nije ime u PL BIH.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 30 jun 2019, 22:33

Sto se tice Milakovica,nisam bas u toku ali ako odlazi stvarno mi je zao.Odlican igrac,jako inteligentan.
Mislim da bi bio odlican igrac u timu i potajno sam se nadao da cemo uspjeti da ga unovcimo kako tako.
Uz Nukica jedan od drazis likova.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 30 jun 2019, 23:22

slika
:thumbup:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 01 jul 2019, 12:04

Husejnoviću dati malo kredita tj vremena i vjerovatno neće razočarati.U vezi,kreativno i napadački je on još sposoban dati pravi učinak ako je fizički spreman i u trenažnom procesu .Odbrana i defanziva mu nije jača strana i nema on sad staminu da bude box to box igrač ali i ne mora.Nešto slično igra i Hazard koji je sad u Realu.Nema ga nigdje u defanzivi ali u napadu je pravi.Samo da ga povrede zaobiđu i nadamo se biće ok.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 01 jul 2019, 12:55

tuzla1983 je napisao/la:Možda si malo tuzlacity2017 prestrog prema Saidu. Ja te uvažavam posebno sa aspekta što se zahvaljujući tebi ova stranica i održala. Ali, Said bez obzira kakav je prošao je klubove o kojim 99% naših igrača može sanjati. Istina za volju kakav je bio talenat svi smo očekivali više ali povrede i pomalo nonšalantan njegov stav su ga spriječili u tome. Nemoj zaboraviti da će Said zbog dresa i grba koji nosi a i raje sa kojom igra biti najbolji Said što lično od njega očekujem. I dajmo mu šansu nekoliko kola pa onda ga kao i ostale možemo kritikovati. Još jednom halali kolega što ti repliciram.
Nemam ja problema sa forumskom razmjenom mišljenja.Naprotiv,ne bi bilo dobro kad bi ovde svi isto mislili i govorili isto.I da kažem ,da sam sretan sto se ovom pdf. pridružuje sve više ljudi.To me istinski raduje i daje nadu da je naš klub na pravom putu.Još malo pa će i lopta krenuti.Eh ,tada ćemo imati žive argumente za svoje tvrdnje i stavove.Utakmice i rezultati će svakoga postaviti na svoje mjesto.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 01 jul 2019, 13:01

Ima li nagovještaja za dolazak još nekog pojačanja? Šuška li se šta.

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 01 jul 2019, 21:15

BosanacGorstak je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Ma nemas ti veze nadnicaru :rol:
Pratis fejsbuk i to je to :urnebes:
Samo reci okeln si mrco pa da nastavimo ozbiljnije :angel:
Aaa ne smije :rol:
Ako ti kazem,morat cu ti dati i adresu i broj telefona.
A nisam siguran da bi mi zeludac mogao podnijeti da te vidim kako se vadis kao kad su ti navijaci Zelje dali svoje podatke pa si poceo sa vadionom i slicno.Ono bas kako prilici jednoj "fukari"..internet huligan :kafa: :mrgreen: Jos cu morat obrisat pod na nekoj od Gazpromovih benskinski u Tuzli s tobom kuknjava
saro pusti ba ljaksafona on proziva petokraku mi ginuli u tuzli da se on ovde kurci on se kiti azmirovim perjem ko da je njegovo a nema papira ni guzicu da obrise a ibrik zaboravio pored drine :guz: :guz: :guz:
fukare

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 01 jul 2019, 21:24

BosanacGorstak je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Velez je klub uvijek ispred zrinjskog jbo tabele i trofeje
Ima nesto sto se zove obraz i nije na prodaju a toliko si prco za onu prodaju par levata senadu puuu
Istorija tradicija petokraka na grbu mrco jedan mrkli..
Samo provociras a poslhe kmecis i hvatas se patetike.
Puuu
Sloboda,Fukare,obraz..istorija,tradicija,petokraka..navijaci Tuzle kmece zbog toga :urnebes: :urnebes:
Ne znam od cega bi krenuo da komentarisem,upisat cu se od smijeha..nema igraca koji ih nije tuzio,nema predsjednika kluba kojem nisu duzni,nema sezone u kojoj nisu prodali neku tekmu,transe pricamaju od Senada,Azmir ih zavrsava bambucama,proteste digli kad je poskupila karta za 1-2 marke za sjever i ono prica o obrazu. :urnebes: Tacno ces me navesti da vam moram opet ispocetka nabrajati sve vase afere i sramote samo u zadnje recemo 3 godine da ne idemo dalje.Da imate obraza promjenili bi i naziv kluba i naziv navijacke grupe od stiga :kafa:
i azmir ti kupuje utakmice jadan nebio vas nema ni kad je dzaba ulaz mora seljak stoku namirit
fukare

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 01 jul 2019, 21:25

Sariel1987 je napisao/la:Ko ste vi a ko smo mi :rol:
Oklen si ba sto te to stid rec?nisi cia bia pa da moras krit :rol:
vidider da i njemu nije kisla glova :bih: :bih: :bih:
fukare

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 01 jul 2019, 21:50

fukaroni je napisao/la:
Fukaroni usmjeri se malo na stogodišnjeg budžetskog korisnika koji je u stalnoj dubiozi. Nije ovaj klub za tebe ti si čaršijsko dijete koje nema marke u džepu al ima ideju e sad čisto sumljam da si ti branio državu jer se povijaš kako vjetar puše. Nije dobro da vrijeđaš ljude zbog različitosti ko zna možda su vredniji od tebe.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 01 jul 2019, 22:14

tuzla1983 je napisao/la:
fukaroni je napisao/la:
Fukaroni usmjeri se malo na stogodišnjeg budžetskog korisnika koji je u stalnoj dubiozi. Nije ovaj klub za tebe ti si čaršijsko dijete koje nema marke u džepu al ima ideju e sad čisto sumljam da si ti branio državu jer se povijaš kako vjetar puše. Nije dobro da vrijeđaš ljude zbog različitosti ko zna možda su vredniji od tebe.
Ne zamjerim mu,lik je navijac Slobode a na to se mogu samo sazalit :(
Doveli su bracu Bekic,trenutno su u ekstazi.Trebalo bi malo vise ove sezone pratiti ove pridoslice Slobode,mozda bude i materijala za nas klub pa na vrijeme potpisati s ljudima,
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jul 2019, 22:25

BosanacGorstak je napisao/la:slika
:thumbup:
Opet cete ih razmaziti i onda valja se boriti za opstanak. :rol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.