PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Dokoljenko
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Dokoljenko » 01 jul 2019, 18:45

Ok, da ne idemo u "off", ipak su prepucavanja. Zapamticemo ovaj razgovor, Vi cete sigurno dovesti novog trenera ( mozda cak posle Celtica ), pa nakon nekog vremena cemo vidjeti sta je "strani strucnjak" uradio i je li digao klub.

Za to vrijeme ti gledaj sta radi ovaj domaci samo u plavom taboru. Njega ce ovi sto laju otjerat al' u qurcu. :thumbup:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 18:51

Dokoljenko je napisao/la:Ok, da ne idemo u "off", ipak su prepucavanja. Zapamticemo ovaj razgovor, Vi cete sigurno dovesti novog trenera ( mozda cak posle Celtica ), pa nakon nekog vremena cemo vidjeti sta je "strani strucnjak" uradio i je li digao klub.

Za to vrijeme ti gledaj sta radi ovaj domaci samo u plavom taboru. Njega ce ovi sto laju otjerat al' u qurcu. :thumbup:
ma tvrdoglav je čovjek dosta, teško prihvata nove stvari a ni osnove ne radi dobro
znaš li npr. za koliko dana bi prosječni trener druge belgijske uigrao prekide sa ekipom koju čine 85% igrači preko 1m85?
ovaj to nije uradio nakon 2 godine, čak suprotno to nam je boljka, tako najčešće primamo golove....to je banalno ba

šega
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 01 jul 2019, 18:59

Denchi je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Ok, da ne idemo u "off", ipak su prepucavanja. Zapamticemo ovaj razgovor, Vi cete sigurno dovesti novog trenera ( mozda cak posle Celtica ), pa nakon nekog vremena cemo vidjeti sta je "strani strucnjak" uradio i je li digao klub.

ma tvrdoglav je čovjek dosta, teško prihvata nove stvari a ni osnove ne radi dobro
znaš li npr. za koliko dana bi prosječni trener druge belgijske uigrao prekide sa ekipom koju čine 85% igrači preko 1m85?
ovaj to nije uradio nakon 2 godine, čak suprotno to nam je boljka, tako najčešće primamo golove....to je banalno ba

šega

De nemoj, zdravlja ti. Proslu sezonu ste pisali najbolja ekipa poslije rata a sada ne uigrava prekide. Eto Husref budala, u fudbalu "onako" vec cetrdesetak godina a Ti i raja na forumu sve sa pro licencama ( bez uvrede ). Slicno je bilo nakon Atalante pa dupla, prva u istoriji. A navijaca na proslavu dodje toliko da ste zadimili grad da gazda ne vidi koliko vas nema ( ili nije doslo, opet bez uvrede).

Stojim iza svojih rijeci, u okolnostima kakve sada vladaju u BiH fudbalu, domaci treneri su najbolji. Sutra kada se popravi infrastruktura ( za sto godina ) i opsta slika, zasto ne, pa svi to rade.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 19:15

Dokoljenko je napisao/la:
De nemoj, zdravlja ti. Proslu sezonu ste pisali najbolja ekipa poslije rata a sada ne uigrava prekide. Eto Husref budala, u fudbalu "onako" vec cetrdesetak godina a Ti i raja na forumu sve sa pro licencama ( bez uvrede ). Slicno je bilo nakon Atalante pa dupla, prva u istoriji. A navijaca na proslavu dodje toliko da ste zadimili grad da gazda ne vidi koliko vas nema ( ili nije doslo, opet bez uvrede).

Stojim iza svojih rijeci, u okolnostima kakve sada vladaju u BiH fudbalu, domaci treneri su najbolji. Sutra kada se popravi infrastruktura ( za sto godina ) i opsta slika, zasto ne, pa svi to rade.
kakve veze ima kvalitet ekipe koju je sastavio sportski sa poslom trenera?
:D ja mislim da je bilo lijepo slavlje ipak i pored kiše

ja ti opet kažem, zavisi šta je cilj
ako je cilj "daj šta daš" može biti da si u pravu
ako ti je cilj složeniji, onda ti treba neko ko je navikao da radi tako nešto, s tim iskustvom a ne da neko prvi put u životu pokušava to...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jul 2019, 19:17

Osim13 je napisao/la: Jel se meni čini ili Husref baš i nema živaca sa mladim igračima? Bojim se da to nije baš dobro po pitanju akademije.
Ne čini. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 jul 2019, 19:20

skoroalen je napisao/la:
Osim13 je napisao/la: Jel se meni čini ili Husref baš i nema živaca sa mladim igračima? Bojim se da to nije baš dobro po pitanju akademije.
Pa eto, to jes možda loše ali on dok ima rezultate na svojoj strani nema mu se šta reći.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 01 jul 2019, 19:27

Denchi je napisao/la:

kakve veze ima kvalitet ekipe koju je sastavio sportski sa poslom trenera?
:D ja mislim da je bilo lijepo slavlje ipak i pored kiše

ja ti opet kažem, zavisi šta je cilj
ako je cilj "daj šta daš" može biti da si u pravu
ako ti je cilj složeniji, onda ti treba neko ko je navikao da radi tako nešto, s tim iskustvom a ne da neko prvi put u životu pokušava to...

Daj sta das je prva dupla u istoriji? Nema smisla da idemo dalje, shvatam tvoje misljenje i jako smo daleko od nekog slaganja. Zivi bili pa vidjeli sta ce se desavati. Imam neke informacije ali je rano za javnost. :mrgreen:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 19:32

Daj sta das je prva dupla u istoriji? Nema smisla da idemo dalje, shvatam tvoje misljenje i jako smo daleko od nekog slaganja. Zivi bili pa vidjeli sta ce se desavati. Imam neke informacije ali je rano za javnost. :mrgreen:
pa definitivno :D
ili misliš da smo najavili tako nešto? bilo planirano? :rol:

ja ti kažem šta je strategija klubska i kojim smjerom je logično da ide...
eh sad ko kojeg trenera preferira je lični subjektivni stav, kod nas to nije relevantno uopšte :D

Sabrina je bila za Husa, znači djeli tvoje mišljenje :D kad je on doveden bio je Tan još vlasnik koji je uglavnom sve aminovao...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 jul 2019, 19:34

Ma realno koga ti možeš novog naći a da ti garantuje uspjeh ovdje? Moguće da ćeš ubosti, ali male su šanse. U suštini se sve svodi na nekih 10-ak imena/trenera koji prije svega poznaju ovu Ligu u dušu i kako se kreću stvari u njoj.

Svi smo pokušavali sa raznim eksperimentima i na kraju se sve svede na to da se vrati neko staro ime.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 01 jul 2019, 19:36

Denchi je napisao/la:
pa definitivno :D
ili misliš da smo najavili tako nešto? bilo planirano? :rol:

ja ti kažem šta je strategija klubska i kojim smjerom je logično da ide...
eh sad ko kojeg trenera preferira je lični subjektivni stav, kod nas to nije relevantno uopšte :D

Sabrina je bila za Husa, znači djeli tvoje mišljenje :D
Imaju i "Bošnjaci" svoju strategiju ali o tome kada počnu igre. Uživaj.

Da se vratimo temi. Što ne objavite da su vam dvojica igrača u romanticnoj vezi i da se trpaju ispod tuševa? Budite prvi u svemu kada vec glumite europejce. :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 19:46

Osim13 je napisao/la:Ma realno koga ti možeš novog naći a da ti garantuje uspjeh ovdje? Moguće da ćeš ubosti, ali male su šanse. U suštini se sve svodi na nekih 10-ak imena/trenera koji prije svega poznaju ovu Ligu u dušu i kako se kreću stvari u njoj.

Svi smo pokušavali sa raznim eksperimentima i na kraju se sve svede na to da se vrati neko staro ime.
ne mora ti garantovat uspjeh ali ti može garantovati stručan rad, može ti objasnit zašto je igrač A u prvih 11 a nije igrač B...može ti uradit plan priprema, može spremit igrače za protivnika, može raditi s njima na taktičkom planu, može dosta profesionalizirati ekipu, klub,akademiju, odnos prema istom, profilirati kadar, usklađivati s Akademijom, i generalno uz ulaganja koja predstoje napraviti sistem rada koji će ostati iza njega i po kojem će se raditi ubuduće....

niko od tih 10 imena PLBiH nema pojma o navedenom, to je za njih špansko selo...

i niko ovako nešto nije ni pokušao uraditi dosad...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 19:49

Imaju i "Bošnjaci" svoju strategiju ali o tome kada počnu igre. Uživaj.

Da se vratimo temi. Što ne objavite da su vam dvojica igrača u romanticnoj vezi i da se trpaju ispod tuševa? Budite prvi u svemu kada vec glumite europejce. :rol:
iz poštovanja prema vašem LGBT Gospodaru :tralala:

slika

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 jul 2019, 19:57

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 jul 2019, 20:00

Cuj mali Zuban u Dansku
Da je kladara bila , sigurica bi bila u Tursku ce

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 01 jul 2019, 20:08

Lutvo hvali usru. :urnebes: :urnebes:
Valjda je to dovoljan pokazatelj koliko je ona prevara dobar za fk sarajevo :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 20:20

WestTrebina je napisao/la:Lutvo hvali usru. :urnebes: :urnebes:
Valjda je to dovoljan pokazatelj koliko je ona prevara dobar za fk sarajevo :kafa:
a štaš kad te opali po ušima s 3 komada
normalno da je dobar :rol: nije valjda od lošeg zijanio... :D

potcjenjujete konstantno Amarov nivo namazanosti :D

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 jul 2019, 20:32

Osim13 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Pa eto, to jes možda loše ali on dok ima rezultate na svojoj strani nema mu se šta reći.
Po meni definitivno najtvrdoglaviji trener kojeg sam ikada vidio. Mislim da ima priliku da vodi City opet bi koristio 13.5 igraca
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 01 jul 2019, 21:12

Toliko je glup i tvrdoglav da mu je cak i onaj narkoman @tarzan1987 poceo psovati. :rol:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 01 jul 2019, 23:23

A vala I Sarajevo se re sa "pojacanjima"....
Ima u PL boljih i sigurno bi bolje i odigrali i vise se trudili....
Yebem ti vise srbsko-hrvatske polovnjake....Dodju uzmu pare boli ih ku rac pa dokle jbt.
Bolje dadni 100 000 maraka nekom klubu u BiH za igraca nego ovim propalim pokusajima.....E cuj "pojacanje"....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 jul 2019, 06:23

Brcanskamalta je napisao/la:A vala I Sarajevo se re sa "pojacanjima"....
Ima u PL boljih i sigurno bi bolje i odigrali i vise se trudili....
Yebem ti vise srbsko-hrvatske polovnjake....Dodju uzmu pare boli ih ku rac pa dokle jbt.
Bolje dadni 100 000 maraka nekom klubu u BiH za igraca nego ovim propalim pokusajima.....E cuj "pojacanje"....
Mislim da je rano jos ocjenivati nove igrace, ali po prikazanom Gavric se mora dosta popraviti kao, da se boji primiti loptu i odigrati pas.
Oremus je i tako odigrao samo pola sata ovu zadnju utakmicu, ali po prikazanom bi trebao biti dobro pojacanje.
Milanovica svi znamo iz Krupe i pravo je moderno krilo, zabio je Domzalama gol i bio dosta aktivan tako, da bi i on trebao biti dobro pojacanje.
Guzina je doveden i tako, da grije klupu i da da neku sirinu u izboru za napad.

Ono sto nama fali je defanzivni dio ekipe, stoper, ljevi bek i defanzivni vezista. Ta tri igraca da budu u rangu Rahmanovica ili Tatara mi smo na konju i imali bi jscu ekipu nego proslu sezonu.
Sto se tice Evrope neki ozbiljniji iskorak i tako niko ne ocekuje, prekasno se sklapa ekipa za Evropu, a tamo se svaka greska kaznjava.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.