Za to vrijeme ti gledaj sta radi ovaj domaci samo u plavom taboru. Njega ce ovi sto laju otjerat al' u qurcu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ma tvrdoglav je čovjek dosta, teško prihvata nove stvari a ni osnove ne radi dobroDokoljenko je napisao/la:Ok, da ne idemo u "off", ipak su prepucavanja. Zapamticemo ovaj razgovor, Vi cete sigurno dovesti novog trenera ( mozda cak posle Celtica ), pa nakon nekog vremena cemo vidjeti sta je "strani strucnjak" uradio i je li digao klub.
Za to vrijeme ti gledaj sta radi ovaj domaci samo u plavom taboru. Njega ce ovi sto laju otjerat al' u qurcu.
Denchi je napisao/la:ma tvrdoglav je čovjek dosta, teško prihvata nove stvari a ni osnove ne radi dobroDokoljenko je napisao/la:Ok, da ne idemo u "off", ipak su prepucavanja. Zapamticemo ovaj razgovor, Vi cete sigurno dovesti novog trenera ( mozda cak posle Celtica ), pa nakon nekog vremena cemo vidjeti sta je "strani strucnjak" uradio i je li digao klub.
znaš li npr. za koliko dana bi prosječni trener druge belgijske uigrao prekide sa ekipom koju čine 85% igrači preko 1m85?
ovaj to nije uradio nakon 2 godine, čak suprotno to nam je boljka, tako najčešće primamo golove....to je banalno ba
šega
kakve veze ima kvalitet ekipe koju je sastavio sportski sa poslom trenera?Dokoljenko je napisao/la:
De nemoj, zdravlja ti. Proslu sezonu ste pisali najbolja ekipa poslije rata a sada ne uigrava prekide. Eto Husref budala, u fudbalu "onako" vec cetrdesetak godina a Ti i raja na forumu sve sa pro licencama ( bez uvrede ). Slicno je bilo nakon Atalante pa dupla, prva u istoriji. A navijaca na proslavu dodje toliko da ste zadimili grad da gazda ne vidi koliko vas nema ( ili nije doslo, opet bez uvrede).
Stojim iza svojih rijeci, u okolnostima kakve sada vladaju u BiH fudbalu, domaci treneri su najbolji. Sutra kada se popravi infrastruktura ( za sto godina ) i opsta slika, zasto ne, pa svi to rade.
Ne čini.Osim13 je napisao/la: Jel se meni čini ili Husref baš i nema živaca sa mladim igračima? Bojim se da to nije baš dobro po pitanju akademije.
Pa eto, to jes možda loše ali on dok ima rezultate na svojoj strani nema mu se šta reći.skoroalen je napisao/la:Ne čini.Osim13 je napisao/la: Jel se meni čini ili Husref baš i nema živaca sa mladim igračima? Bojim se da to nije baš dobro po pitanju akademije.
Denchi je napisao/la:kakve veze ima kvalitet ekipe koju je sastavio sportski sa poslom trenera?Dokoljenko je napisao/la:
De nemoj, zdravlja ti. Proslu sezonu ste pisali najbolja ekipa poslije rata a sada ne uigrava prekide. Eto Husref budala, u fudbalu "onako" vec cetrdesetak godina a Ti i raja na forumu sve sa pro licencama ( bez uvrede ). Slicno je bilo nakon Atalante pa dupla, prva u istoriji. A navijaca na proslavu dodje toliko da ste zadimili grad da gazda ne vidi koliko vas nema ( ili nije doslo, opet bez uvrede).
Stojim iza svojih rijeci, u okolnostima kakve sada vladaju u BiH fudbalu, domaci treneri su najbolji. Sutra kada se popravi infrastruktura ( za sto godina ) i opsta slika, zasto ne, pa svi to rade.
ja mislim da je bilo lijepo slavlje ipak i pored kiše
ja ti opet kažem, zavisi šta je cilj
ako je cilj "daj šta daš" može biti da si u pravu
ako ti je cilj složeniji, onda ti treba neko ko je navikao da radi tako nešto, s tim iskustvom a ne da neko prvi put u životu pokušava to...
pa definitivnoDokoljenko je napisao/la:
Daj sta das je prva dupla u istoriji? Nema smisla da idemo dalje, shvatam tvoje misljenje i jako smo daleko od nekog slaganja. Zivi bili pa vidjeli sta ce se desavati. Imam neke informacije ali je rano za javnost.
Imaju i "Bošnjaci" svoju strategiju ali o tome kada počnu igre. Uživaj.Denchi je napisao/la:pa definitivnoDokoljenko je napisao/la:
Daj sta das je prva dupla u istoriji? Nema smisla da idemo dalje, shvatam tvoje misljenje i jako smo daleko od nekog slaganja. Zivi bili pa vidjeli sta ce se desavati. Imam neke informacije ali je rano za javnost.![]()
ili misliš da smo najavili tako nešto? bilo planirano?![]()
ja ti kažem šta je strategija klubska i kojim smjerom je logično da ide...
eh sad ko kojeg trenera preferira je lični subjektivni stav, kod nas to nije relevantno uopšte![]()
Sabrina je bila za Husa, znači djeli tvoje mišljenje
ne mora ti garantovat uspjeh ali ti može garantovati stručan rad, može ti objasnit zašto je igrač A u prvih 11 a nije igrač B...može ti uradit plan priprema, može spremit igrače za protivnika, može raditi s njima na taktičkom planu, može dosta profesionalizirati ekipu, klub,akademiju, odnos prema istom, profilirati kadar, usklađivati s Akademijom, i generalno uz ulaganja koja predstoje napraviti sistem rada koji će ostati iza njega i po kojem će se raditi ubuduće....Osim13 je napisao/la:Ma realno koga ti možeš novog naći a da ti garantuje uspjeh ovdje? Moguće da ćeš ubosti, ali male su šanse. U suštini se sve svodi na nekih 10-ak imena/trenera koji prije svega poznaju ovu Ligu u dušu i kako se kreću stvari u njoj.
Svi smo pokušavali sa raznim eksperimentima i na kraju se sve svede na to da se vrati neko staro ime.
iz poštovanja prema vašem LGBT GospodaruDokoljenko je napisao/la:
Imaju i "Bošnjaci" svoju strategiju ali o tome kada počnu igre. Uživaj.
Da se vratimo temi. Što ne objavite da su vam dvojica igrača u romanticnoj vezi i da se trpaju ispod tuševa? Budite prvi u svemu kada vec glumite europejce.
a štaš kad te opali po ušima s 3 komadaWestTrebina je napisao/la:Lutvo hvali usru.![]()
![]()
Valjda je to dovoljan pokazatelj koliko je ona prevara dobar za fk sarajevo
Po meni definitivno najtvrdoglaviji trener kojeg sam ikada vidio. Mislim da ima priliku da vodi City opet bi koristio 13.5 igracaOsim13 je napisao/la:Pa eto, to jes možda loše ali on dok ima rezultate na svojoj strani nema mu se šta reći.skoroalen je napisao/la:Ne čini.Osim13 je napisao/la: Jel se meni čini ili Husref baš i nema živaca sa mladim igračima? Bojim se da to nije baš dobro po pitanju akademije.
Mislim da je rano jos ocjenivati nove igrace, ali po prikazanom Gavric se mora dosta popraviti kao, da se boji primiti loptu i odigrati pas.Brcanskamalta je napisao/la:A vala I Sarajevo se re sa "pojacanjima"....
Ima u PL boljih i sigurno bi bolje i odigrali i vise se trudili....
Yebem ti vise srbsko-hrvatske polovnjake....Dodju uzmu pare boli ih ku rac pa dokle jbt.
Bolje dadni 100 000 maraka nekom klubu u BiH za igraca nego ovim propalim pokusajima.....E cuj "pojacanje"....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.