PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BosniaBoston
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BosniaBoston » 01 jul 2019, 17:30

Horde su posebne,jedina navijacka grupa koju su prebili poljaci
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 jul 2019, 17:31

A šta sve Horde nisu uradile :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jul 2019, 17:35

A kad se sjetim Torcide na Grbavici...Ljudi zavladase tim dijelom u roku od 10 minuta... :kafa:
Ali bar tim stvarima se ne treba hvaliti ili nekom nesto nabijati,jer to nije odraz sporta...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 jul 2019, 17:38

BosniaBoston je napisao/la:Horde su posebne,jedina navijacka grupa koju su prebili poljaci
Vi ste jedini kojima je strana grupa upala na jug i unistila koreografiju. Sto se poljaka tice ta ekipa Lecha je prebila svakog u evropi ko im je stao na crtu toliko o tvom poznavanju materije. Druze uhvati se Bostona mozda budes znao ko je Bird i slicni

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 jul 2019, 17:39

Ma nek se bije stoka kojoj je to vrhunac života jel, radije sa jaranom jufkom otići na Istok Koševa/Grbavice i biti spreman ili da te ismijavaju, ili da ti njih prcaš :mrgreen:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 jul 2019, 17:46

zagor1987 je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Horde su posebne,jedina navijacka grupa koju su prebili poljaci
Vi ste jedini kojima je strana grupa upala na jug i unistila koreografiju. Sto se poljaka tice ta ekipa Lecha je prebila svakog u evropi ko im je stao na crtu toliko o tvom poznavanju materije. Druze uhvati se Bostona mozda budes znao ko je Bird i slicni
Sto ste stajali na crtu i provocirali onda kad ste znali da cete dobit po usima?Inteligencija vam nije jaca strana :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jul 2019, 17:50

:facepalm:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 01 jul 2019, 17:51

Lako se vama ku*cit iz sigurnog Livna...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 17:52

Dokoljenko je napisao/la:
Za sto godina ćemo biti armirani beton!
slažem se samo tad će standard jačine biti armirani polimer :D :rol: :o :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 jul 2019, 17:52

Qrac sigurno, da vidiš zmija :lol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 jul 2019, 17:53

Hvala Rođeni za generalku

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 jul 2019, 17:54

Cuj ti bildea jedina grupa koja je od poljaka dobila batine hahahahha

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 01 jul 2019, 17:55

Denchi je napisao/la:
Za sto godina ćemo biti armirani beton!
slažem se samo tad će standard jačine biti armirani polimer :D :rol: :o :urnebes:
Vidjecemo. Kao jedan od inteligentnih pitara, sto je rijetkost, medju prvima ces uvidjeti kako ce stvari odvijati.

Kada tjerate Husrefa, prije prvenstva ili kad pocne?
I zasto pustite da vam Tobe i slicna stoka pljuje po legendama kluba. Yebite im mater.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 18:09

Dokoljenko je napisao/la: Vidjecemo. Kao jedan od inteligentnih pitara, sto je rijetkost, medju prvima ces uvidjeti kako ce stvari odvijati.

I zasto pustite da vam Tobe i slicna stoka pljuje po legendama kluba. Yebite im mater.
:rol:
imam prilike izbliza zavirit i kod vas i kod nas, bez prcanja treba vam pomoć ljudi koji znaju raditi

ma nek pljuju ako hoće, njihovo mišljenje, svak ga ima jbg

a bit će Husrefu teško, sam je dignuo sebi ljestvicu, očekivanja, sad ako izgubi derbi to neće biti ok :D
uprava hoće strance jbg, a i meni se to čini neizbježno, i odmah će biti manje šuplje naše enoga pije,tali se,šta će on ja mu kroz noge probacivo, on loš brat mu bolji itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 jul 2019, 18:13

Koje su ambicije osima nakon sto naplati svoja potrazivanja, sta rade ovi novinari :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 18:19

Sarajlijica1946 je napisao/la:Koje su ambicije osima nakon sto naplati svoja potrazivanja, sta rade ovi novinari :kafa:
slikaslika
:D

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 jul 2019, 18:25

Denchi je napisao/la: :rol:
imam prilike izbliza zavirit i kod vas i kod nas, bez prcanja treba vam pomoć ljudi koji znaju raditi

a bit će Husrefu teško, sam je dignuo sebi ljestvicu, očekivanja, sad ako izgubi derbi to neće biti ok :D
uprava hoće strance jbg, a i meni se to čini neizbježno, i odmah će biti manje šuplje naše enoga pije,tali se,šta će on ja mu kroz noge probacivo, on loš brat mu bolji itd.
Jel se meni čini ili Husref baš i nema živaca sa mladim igračima? Bojim se da to nije baš dobro po pitanju akademije.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 01 jul 2019, 18:27

Denchi je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la: Vidjecemo. Kao jedan od inteligentnih pitara, sto je rijetkost, medju prvima ces uvidjeti kako ce stvari odvijati.

:rol:

Ja sam uvjeren da za nase klubove nema boljih od nasih trenera. Prvo mi nemamo kapacitete da dovedemo neke vrhunske trenere. Dalje tom treneru trebaju igraci, jak budzet a onda se vrlo vjerovatno desi Ješic i Brazilci ili Kostic i procedure. Trece niko ne garantuje da ce nesto napraviti. Niti poznaje ligu, niti igrace, menagere a posebno ne vjerovatno jedan od najkorimpiranijih saveza u svijetu. Nasi ljudi pokusavaju sa jako mizernim budzetima, u nikakvoj infrastrukturi i qurcevoj ligi da nesto naprave. Husref je sada imao itekako vecu ponudu koju je odbio jer voli Sarajevo. Pljuvati covjeka a ima toliko trofeja sa Sarajevom, legenda kluba, zalosno, odvratno. Vidi samo ovo za mlade igrace, afirmise njih par a idioti pisu ne voli nasu djecu. Mislim kao navijacu puca mi qurac za vama ali kao Sarajliji mi se to gadi. Vec sada igraci i menageri, vjerovatno ohrabreni dijelom uprave, hracu ga na sve strane. Da se ne kunem, citao sam poruke vasih prvotimaca. Dno dna! Ali sto kazes, takvi smo...

A Željo, polako. Stavi slobodno lovu da cemo biti prvaci.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 18:28

Osim13 je napisao/la: Jel se meni čini ili Husref baš i nema živaca sa mladim igračima? Bojim se da to nije baš dobro po pitanju akademije.
bumo videl
sve mu stoji u ugovoru
ako ga bude kršio ima i za to lijeka :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jul 2019, 18:39

Ja sam uvjeren da za nase klubove nema boljih od nasih trenera. Prvo mi nemamo kapacitete da dovedemo neke vrhunske trenere. Dalje tom treneru trebaju igraci, jak budzet a onda se vrlo vjerovatno desi Ješic i Brazilci ili Kostic i procedure. Trece niko ne garantuje da ce nesto napraviti. Niti poznaje ligu, niti igrace, menagere a posebno ne vjerovatno jedan od najkorimpiranijih saveza u svijetu. Nasi ljudi pokusavaju sa jako mizernim budzetima, u nikakvoj infrastrukturi i qurcevoj ligi da nesto naprave. Husref je sada imao itekako vecu ponudu koju je odbio jer voli Sarajevo. Pljuvati covjeka a ima toliko trofeja sa Sarajevom, legenda kluba, zalosno, odvratno. Vidi samo ovo za mlade igrace, afirmise njih par a idioti pisu ne voli nasu djecu. Mislim kao navijacu puca mi qurac za vama ali kao Sarajliji mi se to gadi. Vec sada igraci i menageri, vjerovatno ohrabreni dijelom uprave, hracu ga na sve strane. Da se ne kunem, citao sam poruke vasih prvotimaca. Dno dna! Ali sto kazes, takvi smo...

A Željo, polako. Stavi slobodno lovu da cemo biti prvaci.
zavisi šta je cilj
za neki razvoj nekog projekta ne možeš ti to lokalcu objasnit da je klub iznad njega, i mi a i vi čist primjer
daj ti da ja uzmem titulu pa da te ucjenjujem :D boli ih ćundas za klub ko klub, samo keš kolica i šmekerica...

strani trener i velik staff, scouting, savremeno treniranje, planiranje, dizanje na profi level, taman u početku bio period adaptacije...
samo to nama može donijeti napredak u pogledu akademije i razvoja infrastrukture i državne i klubske....

ma za Akademce stoji da su pukom slučajnosti uletili, pa on ih koči kad god ima izbora, taman frajer kojem ističe ugovor za 20 dana, on stavi tog :D a ne produžava mu se jer je krampa ali on bira krampu pored Akademca, bez Atalante i Pavlovića nikad ne bi imao Kovačevića golmana A repke od 1milion eura???

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.