2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Wizards losing Satoransky, but are talking with veteran PG Isaiah Thomas and hoping there’s a fit there, per ****.
Eto ga Greivis xD
Eto ga Greivis xD
- Nail for Real
- Kontakt:
U Texasu mozda.alemsa je napisao/la:Hou je top 2
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mogu ga imati cijelu sezonu na tom ugovoru u svom "regularnom" rosteru.To si upravu.Moze se ovaj 2 way ugovor konvertovati u regularni.To je stvar odluke FOa LAL.Edviin je napisao/la:To mi je jasno, samo dal je bilo kakvih info da ga ubace u ekipu iz G league? 10 day contract i onda da ga podpisu, nemogu oni njega imati citavu sezonu kolko ja znam ako je na 2 way ugovoru, ili sam ja to pogresno protumacio.NEZALAGANJE je napisao/la:On je na 2 way ugovoru koliko znam.Znaci nije u "regularnom" rosteru.Edviin je napisao/la:Sta ce LA napraviti sa Carusom?
IT i Beal najbolji backourt lige.JHam je napisao/la:Wizards losing Satoransky, but are talking with veteran PG Isaiah Thomas and hoping there’s a fit there, per ****.
Eto ga Greivis xD
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- kontrasviju
- Kontakt:
Current Warriors roster:
Stephen Curry, Klay Thompson, De'Angelo Russell, Draymond Green, Alfonzo McKinnie, Jacob Evans, Damian Jones, Jordan Poole, Eric Paschall, Shabazz Napier, Treveon Graham, Alen Smailagić.
Još piše da se Cook, Bell, Jerebko i Cousins najvjerovatnije ne vraćaju. Ovo definitivno jeste dovoljno za PO, ali kad se na to doda da je Klay out većinu RS, ovo je trenutno tragično u poređenju sa prethodne dvije sezone.
Stephen Curry, Klay Thompson, De'Angelo Russell, Draymond Green, Alfonzo McKinnie, Jacob Evans, Damian Jones, Jordan Poole, Eric Paschall, Shabazz Napier, Treveon Graham, Alen Smailagić.
Još piše da se Cook, Bell, Jerebko i Cousins najvjerovatnije ne vraćaju. Ovo definitivno jeste dovoljno za PO, ali kad se na to doda da je Klay out većinu RS, ovo je trenutno tragično u poređenju sa prethodne dvije sezone.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 01 jul 2019, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osim Currya,Russella i Greena prosjecni EL igraci
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vidjet cemoNail for Real je napisao/la:U Texasu mozda.alemsa je napisao/la:Hou je top 2
Svake sezone ista prica, svake sezone budem upravu a vi u krivu
Kako budes kad si rekao da ako CP3 bude zdrav da cete izbaciti GSW? A ono ispadoste bez KD-a xD
- Nail for Real
- Kontakt:
Svidja mi se kako ste proslavili titulu btw. Prava festa bila.alemsa je napisao/la:Vidjet cemoNail for Real je napisao/la:U Texasu mozda.alemsa je napisao/la:Hou je top 2
Svake sezone ista prica, svake sezone budem upravu a vi u krivuAko neko hoce kakvu opkladu opet,nek stavi na hastal da se ne peglamo
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zaboravio je taj mali nebitni dio.JHam je napisao/la:Kako budes kad si rekao da ako CP3 bude zdrav da cete izbaciti GSW? A ono ispadoste bez KD-a xD
@nail
Astrosa jesmo
Astrosa jesmo
A na sta se odnosi opklada ?alemsa je napisao/la:Vidjet cemoNail for Real je napisao/la:U Texasu mozda.alemsa je napisao/la:Hou je top 2
Svake sezone ista prica, svake sezone budem upravu a vi u krivuAko neko hoce kakvu opkladu opet,nek stavi na hastal da se ne peglamo
23
To je malo pranje da bude zanimljivoJHam je napisao/la:Kako budes kad si rekao da ako CP3 bude zdrav da cete izbaciti GSW? A ono ispadoste bez KD-a xD
@goat
Sta god ti je cejf, eto ja kaem top 3 na zapadu, tebi sve ostalo. Posteno?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koja je to ekipa jaca od raketa u texasu?
#Punoljetstvo
Da se nisi malo ogradio tu? Prosle godine ste bili 2. ekipa zapada po tebi, sad kako su se GSW raspali povredama, vi spadoste na 3.?alemsa je napisao/la:To je malo pranje da bude zanimljivoJHam je napisao/la:Kako budes kad si rekao da ako CP3 bude zdrav da cete izbaciti GSW? A ono ispadoste bez KD-a xD
@goat
Pa das mi jedno mijesto lufta jebga, ja tebi dajem 12JHam je napisao/la:Da se nisi malo ogradio tu? Prosle godine ste bili 2. ekipa zapada po tebi, sad kako su se GSW raspali povredama, vi spadoste na 3.?alemsa je napisao/la:To je malo pranje da bude zanimljivoJHam je napisao/la:Kako budes kad si rekao da ako CP3 bude zdrav da cete izbaciti GSW? A ono ispadoste bez KD-a xD
@goat
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koja ste ekipa bili ove godine?alemsa je napisao/la:To je malo pranje da bude zanimljivoJHam je napisao/la:Kako budes kad si rekao da ako CP3 bude zdrav da cete izbaciti GSW? A ono ispadoste bez KD-a xD
@goat
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ako ste bili drugi, GSW propo, zar ti nije dovoljno onda Top2 s tim mjestom lufta?JHam je napisao/la:Da se nisi malo ogradio tu? Prosle godine ste bili 2. ekipa zapada po tebi, sad kako su se GSW raspali povredama, vi spadoste na 3.?alemsa je napisao/la:To je malo pranje da bude zanimljivoJHam je napisao/la:Kako budes kad si rekao da ako CP3 bude zdrav da cete izbaciti GSW? A ono ispadoste bez KD-a xD
@goat
Jos bi mogli dobiti FMVP-a uskoro
The Houston Rockets are among teams that are interested in Andre Iguodala if he receives a buy out from Memphis, per @espn_macmahon
Zar vas to ne cini prvom ekipom zapada?
Pa promjenile su se stvari, Lakersi su postali jaci, Utah je postala bolja ekipa, Denver bi trebao biti bolji od prosle sezone. Eto sanse su na tvojoj strani, gukni golube
@ham
Pa negdje sam procito da zeli da ide gdje ce biti zajedno sa jos jednim superstarom..Clutch je napisao/la:Ili ClippersiAtlaZ je napisao/la:Pa ako Butler ide u Miami onda tu nema dileme za Kavaja, znaci Lakers ili Raptorsi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.