2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Kawhi to Lakers rumblings getting stronger & stronger. Iguodala likely to join Lakers after Memphis buyout. Danny Green & Seth Curry in Lakers’ scope. Lakers offered Rondo vet minimum & 24 hours to decide. Lakers on verge of building powerhouse. - Chris Broussard
1921
On sta god napise, nista se ne obistini jer je navijac Lakers-a.kontrasviju je napisao/la:Kawhi to Lakers rumblings getting stronger & stronger. Iguodala likely to join Lakers after Memphis buyout. Danny Green & Seth Curry in Lakers’ scope. Lakers offered Rondo vet minimum & 24 hours to decide. Lakers on verge of building powerhouse. - Chris Broussard
- kontrasviju
- Kontakt:
Ja mislim da je prije Woja napisao da će KD u Netse. Ali ok. A da je nerealan, nije baš tako. Čitavu prošlu sedmicu je na Undisputedu ponavljao kako vjeruje da Kawhi neće u Lakerse, tako da ovo ne piše bez razloga jer je "navijač Lakersa".Chstal je napisao/la:On sta god napise, nista se ne obistini jer je navijac Lakers-a.kontrasviju je napisao/la:Kawhi to Lakers rumblings getting stronger & stronger. Iguodala likely to join Lakers after Memphis buyout. Danny Green & Seth Curry in Lakers’ scope. Lakers offered Rondo vet minimum & 24 hours to decide. Lakers on verge of building powerhouse. - Chris Broussard
1921
Kako i rekoh sinoc. Čuj igrati u LA a da to ne budu Lakersi vec Clippersi. Isto kao da npr Neymar sad potpiše za Espanyol a ne za Barcelonu.Kaunas je napisao/la:Kawhi je 50-50 između Raptorsa i Lakersa, kakvi crni Klipersi.
Knicksi pobjednici večeri, ovo ni Elmedin Konaković ne bi u Bosni uradio.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
zastrasujuce visoka bi mogla biti startna petorka sixersa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Warriorsi će dati D'Angelu da se ispucava godinu dana, nakuca statistike, napucat mu vrijednost i onda ga trejdat lagano dalje za dobar paket i eto ih opet kontenderi 

U MIN za Teaguea i Convingtona
Butler je pobjednik večeri. Ko **** i prsten i legacy i takmičenje, odo ja u La Miami partijat, guzit ribetine i drogirat se.
Inače, mnogo retardiranih i nejasnih ugovora, Netsi sklopise kontendera za noć, a mislim da je Kawhi u Lakersima 90%, samo se čeka zvanično.
GSW pametno odradio posao, potpisao Russela koji će im pomoći taman toliko da uhvate PO, a kad se vrati Klay u PO može bit svasta ako Steph i Draymond uhvate najjaču formu.

Inače, mnogo retardiranih i nejasnih ugovora, Netsi sklopise kontendera za noć, a mislim da je Kawhi u Lakersima 90%, samo se čeka zvanično.
GSW pametno odradio posao, potpisao Russela koji će im pomoći taman toliko da uhvate PO, a kad se vrati Klay u PO može bit svasta ako Steph i Draymond uhvate najjaču formu.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 01 jul 2019, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zadnja šansa za Hezonju. plus, dosta bekova, ide neki trejd za PF, volio bi Lovea više od života
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- invincible1921
- Kontakt:
Na kraju ipak dobar tim knicksi sklopise.....ali za eurokup. Jbt jel se pare od capa moraju potrosit? Mislim ovo bullock, gibson, je cisto eto da se potrose pare.
Gsw je zavrsio sa svojim titulama. Jedino ako opet ne ufate kakog superstara.
Buttler idol mladih.
@lilard hezonju ako i potpise neko bice samo radi one blokade i nista vise
Buttler idol mladih.
@lilard hezonju ako i potpise neko bice samo radi one blokade i nista vise

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 01 jul 2019, 11:39, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kakvu li ce statistiku imati Randle?!
27-11
27-11
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Moras odredjeni "pod" kod salary capa ostvarit.invincible1921 je napisao/la:Na kraju ipak dobar tim knicksi sklopise.....ali za eurokup. Jbt jel se pare od capa moraju potrosit? Mislim ovo bullock, gibson, je cisto eto da se potrose pare.
Druga stvar je dal ce ti igraci biti kud i kamo solidni da malo sjebaju koji dobar pik.Vjerovatno nece.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Steph-D'Lo su osjetno bolja verzija Lillard-CJ dua. GSWu treba jos neki defanzivac na perimetru jer Klaya nema do ASa minimalno i mogu oni bez problema 50+ pobjeda ostvarit.
Portland odradi dobar posao, biće opasni.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma mogu ova dvojica sami run n gunom izvuc 55+ pobjeda, al je to Regular season only ekipa, nešto tipa Houston, nema meda od njih dvojice zajedno u playoffuEpidaurus je napisao/la:Steph-D'Lo su osjetno bolja verzija Lillard-CJ dua. GSWu treba jos neki defanzivac na perimetru jer Klaya nema do ASa minimalno i mogu oni bez problema 50+ pobjeda ostvarit.
Hezonja. But why..
Barem je Hood potpisao, beautiful!
Barem je Hood potpisao, beautiful!
Epidaurus je napisao/la:Steph-D'Lo su osjetno bolja verzija Lillard-CJ dua. GSWu treba jos neki defanzivac na perimetru jer Klaya nema do ASa minimalno i mogu oni bez problema 50+ pobjeda ostvarit.
Tu su oni negdje, D'Lo još nije bolji od CJ.
Ekipa za polufinale Zapada. Eventualno finale ako im se poklope neke stvari. Mada mogli bi bit opet poprilicno zaj.ebani i u PO ako se Klay vrati na svom nivou.Donnie Darko je napisao/la:ma mogu ova dvojica sami run n gunom izvuc 55+ pobjeda, al je to Regular season only ekipa, nešto tipa Houston, nema meda od njih dvojice zajedno u playoffuEpidaurus je napisao/la:Steph-D'Lo su osjetno bolja verzija Lillard-CJ dua. GSWu treba jos neki defanzivac na perimetru jer Klaya nema do ASa minimalno i mogu oni bez problema 50+ pobjeda ostvarit.
CJ i D'Lo bara bara, Steph dosta bolji od Damea.lumani je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Steph-D'Lo su osjetno bolja verzija Lillard-CJ dua. GSWu treba jos neki defanzivac na perimetru jer Klaya nema do ASa minimalno i mogu oni bez problema 50+ pobjeda ostvarit.
Tu su oni negdje, D'Lo još nije bolji od CJ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.