2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Igrace Klay 3, zašto da ne? Ionako čuva najboljeg protivničkog winga obično. Ja tu ne vidim problem nikakav.
Problem vidim u činjenici da curry i Dlo nikog ne mogu čuvati.
A Horford i Embiid mi je već upitan fit protiv small ball petorki, mada su obojica fantastični što se tiče footworka.
A Horford i Embiid mi je već upitan fit protiv small ball petorki, mada su obojica fantastični što se tiče footworka.
Iggy na suicide watchu, supka bi dao Stephu a oni prema njemu ovako 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Locust je napisao/la:Igrace Klay 3, zašto da ne? Ionako čuva najboljeg protivničkog winga obično. Ja tu ne vidim problem nikakav.
da,horford je već u godinama
- camparinho
- Kontakt:
Boogie bi u knickse mogao, a kawhi ostat u kanadi i da sluzbeno interesovanje za FA sa moje strane nestane.
Clutch city be safe rage hard!
Kacio se Iggy sa pogresnim
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Lakersi ponudili vet minimum rondu, a ako memphis otpusti iggya vec imaju dogovor i sa njim (mada ne iskljucujem brooklyn)... seth curry isto tako....
Hajde sine kawhi potpisuj... pa da se roster popunjava hameljom...
Hajde sine kawhi potpisuj... pa da se roster popunjava hameljom...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 01 jul 2019, 08:14, ukupno mijenjano 1 put.

bruka losih ugovora...razbqcivanje ko da je 2016....ovo sto je istreseno za npr. middletona je strasno
Portland bi mogao uganjat hezonju...ko je jos slobodan osim jimmya, treba i ta lista
Portland bi mogao uganjat hezonju...ko je jos slobodan osim jimmya, treba i ta lista
GSW se nije spominjao niti u jednoj kombinaciji za potpis D'Angela
Neka mu je sretno pa sta bude

Neka mu je sretno pa sta bude

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I ovo za Harrisa mi je previše, al morali su to uraditi obzirom da im je Jimmy otišao, iako je on daleko bolji igrač i bolji fit za njih. Horford i nekako jedino ta četvrta godina, jedino nisam siguran za fit, al da će sa njim odbrana biti perverzija to sigurno, novi twin towersAirRamiz je napisao/la:bruka losih ugovora...razbqcivanje ko da je 2016....ovo sto je istreseno za npr. middletona je strasno

I volio bih Kawhia u Clippama, da barem bude sezona zanimljivija. Jimmy je odejbao sve i otišao partijati u Miami, chill mode

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 01 jul 2019, 08:38, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jesu li ovo Knicksi sad u processu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
oops vidi nisam ni vidio ovo za hezonju i portland
eto Juki drustva....razvojni staff Pdx bi mogao napravit korisnog igraca od hezonje ako taj sut konacno legne
znaci samo kavaja neodlucan
po meni je portland trebao ici po isaaca ili gordona.
..sut je najbitniji sto se vidi po ugovoru bojana .svi osim Orlanda nastoje sirit reket pa i jedan Melli zavrsi preko bare...

znaci samo kavaja neodlucan
po meni je portland trebao ici po isaaca ili gordona.
..sut je najbitniji sto se vidi po ugovoru bojana .svi osim Orlanda nastoje sirit reket pa i jedan Melli zavrsi preko bare...
BREAKING: Reggie Bullock has agreed to a 2-year, $21M deal with the New York Knicks.
If my calculations are correct, the Knicks have roughly $17M left in cap space...

If my calculations are correct, the Knicks have roughly $17M left in cap space...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Torres_9 je napisao/la:ode iggy , hvala doktore za sve i sto si bio clan najace ekipe ikad

Znači istreseš 20miliona na mrtvog Bullocka koji igra na pozicijama gdje imaš Barretta,Triera i Knoxa na kojima eto kao gradiš franšizu i u istoj večeri dovedeš 3 krilna centra (Randle, Portis, Gibson), ne zna se kojeg od njih po lošijem ugovoru i sjebeš tako većinu cap prostora. Ko je u stanju biti toliki imbecil? KNICKSI 

- Nail for Real
- Kontakt:
Let's go Kawhi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kyrie Irving / Spencer Dinwiddie / Jaylen Hands
Caris LeVert / Joe Harris / Dzanan Musa
Taurean Prince / Garrett Temple
Kevin Durant / Rodions Kurucs
Jarrett Allen / DeAndre Jordan / Nic Claxton

Caris LeVert / Joe Harris / Dzanan Musa
Taurean Prince / Garrett Temple
Kevin Durant / Rodions Kurucs
Jarrett Allen / DeAndre Jordan / Nic Claxton

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Zanimljivo nakon sto je Ainge odradio S&T da bi mogao zadrzati Horforda, ovaj opet odlucio ici. Babo AlSeemed like the general feeling about Horford in Boston was, 'OK, well, he worked hard here and earned the right to get his best deal, but please don't let it be Philly.'
Welp.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Free agent guard Cory Joseph has agreed to a three-year, $37 million deal with the Sacramento Kings, league **** tell Yahoo Sports.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.