San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Walker nabacio fine mišiće, moga bi do pocetka sezone imati spremno tijelo za vecu minutazu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Al-Farouq Aminu is drawing interest from the Brooklyn Nets, Philadelphia 76ers, Orlando Magic, San Antonio Spurs, Los Angeles Clippers, Houston Rockets and Indiana Pacers, according to league ****.
Dobar defanzivac,jako dobar skakac i mogao bi odmah startati na PFu.Nesto slabiji suter,ali mislim da bi se dobro uklopio kod nas.Tek ulazi i u prajm,jer mu je 28godina.
Dobar defanzivac,jako dobar skakac i mogao bi odmah startati na PFu.Nesto slabiji suter,ali mislim da bi se dobro uklopio kod nas.Tek ulazi i u prajm,jer mu je 28godina.
Koliko mozemo ono potrosit? 9 mil?
Rudy podrzavam dakako.Dvije godine jos se podudara sa LaMarcus,DeMar ugovorima.
Rudy podrzavam dakako.Dvije godine jos se podudara sa LaMarcus,DeMar ugovorima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Free agent Rudy Gay plans to sign a two-year, $32M deal to return to the San Antonio Spurs
Eh,glavni posao odradjen.Sad se ceka da vidimo sta cemo uraditi sa MLEom.Ovo nije puno novca za Gaya,a vjerovatno je jedna godina i option neki.
@Raul Da,9.2mil.
Eh,glavni posao odradjen.Sad se ceka da vidimo sta cemo uraditi sa MLEom.Ovo nije puno novca za Gaya,a vjerovatno je jedna godina i option neki.
@Raul Da,9.2mil.
Puno para. Al ajde samo su dvije godine. Mada ga ja ne bih potpisao za ovo.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Preko capa smo , nismo mogli nista drugo uradit , a ovih 9 mil. imas ovako il onako.
Nek nije samo 3 godine.Ovako imas DeMara/LMA/Rudia na 2 godine sa jednim timelinom i ove mladice na drugoj.
Neka ta spona izmedju njih da nastave biti playoff tim i razvijaju se.Prostora dosta u principu 2021.
Jah , Giannis , mos mislit
Nek nije samo 3 godine.Ovako imas DeMara/LMA/Rudia na 2 godine sa jednim timelinom i ove mladice na drugoj.
Neka ta spona izmedju njih da nastave biti playoff tim i razvijaju se.Prostora dosta u principu 2021.
Jah , Giannis , mos mislit

Taman sve trojica odu za 2 godine.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ma samo da za ovih 9 mil. nadju jednog solidnog igraca i to je to..
Murray/Derrick/Mills
DeMar/Lonnie/Forbes
Keldon/Bellineli
Gay/Samanic/Bertans
LMA/Poetl
Samo dal 3/4 il centra..
Murray/Derrick/Mills
DeMar/Lonnie/Forbes
Keldon/Bellineli
Gay/Samanic/Bertans
LMA/Poetl
Samo dal 3/4 il centra..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da DDRa u ovoj konstelaciji gledamo kao SFa i to je sasvim normalno,ako nam startni PF bude Gay ili neki dobar defanzivac za MLE.Raul_64 je napisao/la:Ma samo da za ovih 9 mil. nadju jednog solidnog igraca i to je to..
Murray/Derrick/Mills
DeMar/Lonnie/Forbes
Keldon/Bellineli
Gay/Samanic/Bertans
LMA/Poetl
Samo dal 3/4 il centra..
White i Murray mogu cuvati sve do SFa(cak mislim i mnoge SFove danas jer skoro niko nema post igru),a Gay ili drugi defanzivac umjesto njega uzme velikog SFa tipa Jamesa,dok DDR uzme onog ko coskari i to je to.
Samo zbog mogucnosti brutalne odbrane bi volio Johnsona ili Aminua za MLE,mada mislim da nasi sad,povratkom Gaya,gledaju i visoke igrace.
Ma da sam sve gurao po nominalnoj poziciji imali bi 7 "SG" igraca.Mozda nesto i pomjerimo.
Ima tu igraca da igraju na 3 i Keldon cak mozda dobiju priliku iako je realniji Austin.
Centri doduse , postali su toliko jeftini da mozda ako se ukaze prilika za nekog bas zanimljivog.
Doduse Dedmon dobi 3/40 tak da mozda i nisu..
Ima tu igraca da igraju na 3 i Keldon cak mozda dobiju priliku iako je realniji Austin.
Centri doduse , postali su toliko jeftini da mozda ako se ukaze prilika za nekog bas zanimljivog.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ja ne racunam rookie za ovu sezonu,osim ako se bas neko ne iskaze.I dalje mislim da cemo pomjeriti nekog u narednim danima.Pretrpano je ovo,a mozda Pop saceka sezonu,pa onda,kad vidi da mu neko nije potreban.
Beli il Forbes ispadaju.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo lijepe selekcije...Ma Belinelli ispada.Forbes je postao igracina za njega.Cak igra i odbranu.Raul_64 je napisao/la:Ma da sam sve gurao po nominalnoj poziciji imali bi 7 "SG" igraca.Mozda nesto i pomjerimo.

Cak se centar cini mozda i logicnim , mada nisam fan da bacamo pare na njih al LMA je godinu stariji.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Istina,zato mozda i odu tim putem,ali isto tako,kazu da je Eubanks dosta napredovao.On komotno moze biti 3.visoki,ako je to istina.Vidicemo sutra na SLu.Raul_64 je napisao/la:Cak se centar cini mozda i logicnim , mada nisam fan da bacamo pare na njih al LMA je godinu stariji.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Steta,ode Aminu.Nema bas previse opcija.

"evo ti 6-8 igrac **** te on"
sf/pf
yeaaaaaah
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Free agent DeMarre Carroll has agreed to a deal with the San Antonio Spurs.
Kao da sam znao.Definitivno nas tip igraca i solidna 3&D opcija i to za samo 6mil godisnje.Ugovor je na 2 godine.
Kao da sam znao.Definitivno nas tip igraca i solidna 3&D opcija i to za samo 6mil godisnje.Ugovor je na 2 godine.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne svidja ti se potpis?Raul_64 je napisao/la: "evo ti 6-8 igrac **** te on"
sf/pf
yeaaaaaah
2/13
Novci na nivou.Skok,defanziva i trica nije uopste losa zadnjih godina.
Profil igraca koji nam je trebao....i like it.
No,no...pisem vec godinu dana o 6-8 igracu i konaco dobi jednog.
Novci na nivou.Skok,defanziva i trica nije uopste losa zadnjih godina.
Profil igraca koji nam je trebao....i like it.
No,no...pisem vec godinu dana o 6-8 igracu i konaco dobi jednog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.