HKK Zrinjski
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: HKK Zrinjski
cuj problem sa bekovima, pa neka puste petrovica da igraremistarmo je napisao/la:Sloboda razotkrila probleme Zrinjskog
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
ma petrovic ce zaigrati kad na vrbi rodi grožđe. tako je u vecini klubova u bih talenti ne dobijaju prilike kada trebaju da je dobijaju i neko od njih ocekuje da budu igraci sa 21,22 a prethodno su 3 godine grijali klupu. pogledajmo samo komšije srbe. gurnuli su djecu u vatru i viceprvaci su evrope i 4.na svijetu.
Sta ce ti srbi pogledaj Siroki .sandiegochargers je napisao/la:ma petrovic ce zaigrati kad na vrbi rodi grožđe. tako je u vecini klubova u bih talenti ne dobijaju prilike kada trebaju da je dobijaju i neko od njih ocekuje da budu igraci sa 21,22 a prethodno su 3 godine grijali klupu. pogledajmo samo komšije srbe. gurnuli su djecu u vatru i viceprvaci su evrope i 4.na svijetu.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
ma ja brate u pravu si bit cete prvaci zemlje a bogzna sta se moze desiti ako ostane ova ekipa na okupu 3-4 godine.
i onda kazete niste nacionalistikksiroki je napisao/la:Sta ce ti srbi pogledaj Siroki .sandiegochargers je napisao/la:ma petrovic ce zaigrati kad na vrbi rodi grožđe. tako je u vecini klubova u bih talenti ne dobijaju prilike kada trebaju da je dobijaju i neko od njih ocekuje da budu igraci sa 21,22 a prethodno su 3 godine grijali klupu. pogledajmo samo komšije srbe. gurnuli su djecu u vatru i viceprvaci su evrope i 4.na svijetu.
neka zrinskog, njegov nacin rada je buducnost, vas ce vremenon biti sve gori jer kad tada ce se uspostaviti drzava i onda ce se limitirati broj stranaca ili odrediti broj igraca koji su/igrali/mogu igrati za BiH repku, pa me zanima kako ce onda funkcionisati siroki jer sada ispade da igrate sa domacim igracima, a imate hrpu stranaca
zrinski je meni simpatican klub jer pored cinjenjice da ima hrvatsku vokaciuju ne diskriminira ljude radi vjere ili nacije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
a evi ja ti kazem da imamo vise domaćih:nerminh74 je napisao/la:i onda kazete niste nacionalistikksiroki je napisao/la:Sta ce ti srbi pogledaj Siroki .sandiegochargers je napisao/la:ma petrovic ce zaigrati kad na vrbi rodi grožđe. tako je u vecini klubova u bih talenti ne dobijaju prilike kada trebaju da je dobijaju i neko od njih ocekuje da budu igraci sa 21,22 a prethodno su 3 godine grijali klupu. pogledajmo samo komšije srbe. gurnuli su djecu u vatru i viceprvaci su evrope i 4.na svijetu.
neka zrinskog, njegov nacin rada je buducnost, vas ce vremenon biti sve gori jer kad tada ce se uspostaviti drzava i onda ce se limitirati broj stranaca ili odrediti broj igraca koji su/igrali/mogu igrati za BiH repku, pa me zanima kako ce onda funkcionisati siroki jer sada ispade da igrate sa domacim igracima, a imate hrpu stranaca
zrinski je meni simpatican klub jer pored cinjenjice da ima hrvatsku vokaciuju ne diskriminira ljude radi vjere ili nacije
Naletilić, Bilinovac, Barać, Ramljak, Peršić, Planinić, Novak
šta sad?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ajde jos jednom isponova nermine meni nikada nemozes dosaditi , jesmo nacinalisti pa sta jeli oces ovako jeli ti bude lakse kad ovako napisem , ti moderator a ovakve gluposti izvaljujes je stvarno degutantno i nije mi jasno jeli administracija cita tvoje postove , pa pogledaj sta si izvadio iz konteksta , sta si boldirao , srami se svoje pozicije i posla koji obavljas a svoje frustracije izbacuj na nekom drugom a ne na meni .nerminh74 je napisao/la:i onda kazete niste nacionalistikksiroki je napisao/la:Sta ce ti srbi pogledaj Siroki .sandiegochargers je napisao/la:ma petrovic ce zaigrati kad na vrbi rodi grožđe. tako je u vecini klubova u bih talenti ne dobijaju prilike kada trebaju da je dobijaju i neko od njih ocekuje da budu igraci sa 21,22 a prethodno su 3 godine grijali klupu. pogledajmo samo komšije srbe. gurnuli su djecu u vatru i viceprvaci su evrope i 4.na svijetu.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
ne ide fudbal pa presli na kosarku 

ja neznam sta je u mom postu degutatno, sto sam stvari nazvao onim sta jesu za razliku naprimjer one tvoje izjave od ranije, ona je bila i degutatna i sovinisticka!kksiroki je napisao/la: Ajde jos jednom isponova nermine meni nikada nemozes dosaditi , jesmo nacinalisti pa sta jeli oces ovako jeli ti bude lakse kad ovako napisem , ti moderator a ovakve gluposti izvaljujes je stvarno degutantno i nije mi jasno jeli administracija cita tvoje postove , pa pogledaj sta si izvadio iz konteksta , sta si boldirao , srami se svoje pozicije i posla koji obavljas a svoje frustracije izbacuj na nekom drugom a ne na meni .
bilinovac - hr reprezentativacKevin je napisao/la:
a evi ja ti kazem da imamo vise domaćih:
šta sad?
barac - hr reprezentativac
planinic - hr reprezentativac
ramljak - hr repreznentativac
naletilic jedini koji je igra za BiH, perisic moze igrati, ostali ako budu valjali odmah idu igrati za mladu hr repku
a sada nabroji one iz zrinskog koji mogu igratri za BiH repku
opet se pravite naivni, perfektno jasno sam napisao ko se smatra BiH igracom, a to je onaj koji moze/igra/irgrao za BiH
evo kusturica je iz sarajeva i postao je slavan u BiH jeli to on BiH reziser, ne svi ce ga navesti kao srpskog, ali vi to itekako dobro znate
ja itekako pozdravljam zdravu politiku zrinskog, koji nesmetaju druge nacije i vjere!!!
za koga igraju je druga priča i duga pričanerminh74 je napisao/la:bilinovac - hr reprezentativacKevin je napisao/la:
šta sad?
naletilic jedini koji je igra za BiH, perisic moze igrati, ostali ako budu valjali odmah idu igrati za mladu hr repku
opet se pravite naivni, perfektno jasno sam napisao ko se smatra BiH igracom, a to je onaj koji moze/igra/irgrao za BiH
evo kusturica je iz sarajeva i postao je slavan u BiH jeli to on BiH reziser, ne svi ce ga navesti kao srpskog, ali vi to itekako dobro znate
ja itekako pozdravljam zdravu politiku zrinskog, koji nesmetaju druge nacije i vjere!!!
bilinovac - iz Širokog
barac - iz Širokog
planinic - iz Širokog
ramljak - iz Posušja
novak - iz Širokog
naletilić - iz Širokog
a što ti to ne želiš vidjeti to je tvoja stvar...pričaš tu nešto, kolko ste vi mladih izbacili u zadnje vrijeme? KK beobasket Bosna...

za koga igraju nema veze, ma klasika, pa da igraju u izraelu, rusiji, turskoj, .. pola njih nebi mogli igrati u tim ligama, ocigledno ima veze za koga igraju jer oni nisu BiH igraci, a otac i majka im mogu biti gospodin i gospodja komsic, izetbegovic, ... i rodjeni usred sarajeva, mostara, ..., znas ti perfektno sta mislim!Kevin je napisao/la:za koga igraju je druga priča i duga pričanerminh74 je napisao/la:bilinovac - hr reprezentativacKevin je napisao/la:
šta sad?
bilinovac - iz Širokog
barac - iz Širokog
planinic - iz Širokog
ramljak - iz Posušja
novak - iz Širokog
naletilić - iz Širokog
a što ti to ne želiš vidjeti to je tvoja stvar...pričaš tu nešto, kolko ste vi mladih izbacili u zadnje vrijeme? KK beobasket Bosna...![]()
od mladih u BiH repku zadnji su igrali, buza, demic i mujic, a seniorskoj repki djurasovic, a kolko je ono njih iz sirokog igralo u BiH repki?
koji mladi i koju bh repku? zar postoji neka mlada bh repka?nerminh74 je napisao/la: za koga igraju nema veze, ma klasika, pa da igraju u izraelu, rusiji, turskoj, .. pola njih nebi mogli igrati u tim ligama, ocigledno ima veze za koga igraju jer oni nisu BiH igraci, a otac i majka im mogu biti gospodin i gospodja komsic, izetbegovic, ... i rodjeni usred sarajeva, mostara, ..., znas ti perfektno sta mislim!
od mladih u BiH repku zadnji su igrali, buza, demic i mujic, a seniorskoj repki djurasovic, a kolko je ono njih iz sirokog igralo u BiH repki?

a djurasovic, igračina nema šta, kao i milošević i jovanović, sve igračine...kadar za repku..
i eto Bosnin igrač, Djurasović, iz omladinskog pogona KK Beobasket Bosne...

neću se više raspravljat...
aj pozdrav

-
- Kontakt:
41:24 za Leotar-kraj 2/4
Leotar-Zrinjski 89:52 kraj
Katastrofa Zrinjskog u Trebinju
Leotar-Zrinjski 89:52 kraj
Katastrofa Zrinjskog u Trebinju
Pa Bogati o cemu ti pricas covjece , daj molimte quotaj mi to sto je degutantno i sovinisticko majketi i ja cu se odlogirati odmah ako sam nesto tako napisao .nerminh74 je napisao/la:ja neznam sta je u mom postu degutatno, sto sam stvari nazvao onim sta jesu za razliku naprimjer one tvoje izjave od ranije, ona je bila i degutatna i sovinisticka!kksiroki je napisao/la: Ajde jos jednom isponova nermine meni nikada nemozes dosaditi , jesmo nacinalisti pa sta jeli oces ovako jeli ti bude lakse kad ovako napisem , ti moderator a ovakve gluposti izvaljujes je stvarno degutantno i nije mi jasno jeli administracija cita tvoje postove , pa pogledaj sta si izvadio iz konteksta , sta si boldirao , srami se svoje pozicije i posla koji obavljas a svoje frustracije izbacuj na nekom drugom a ne na meni .
-
- Kontakt:
nermine nema brate nista nacionalisticko i sovinisticko.ja napisao kako kod srba guraju mlade igrace a kk siroki odgovorio da ne moram gledati srbe kad u komšiluku široki radi istu stvar. nema potrebe za prepucavanjima
E sad o Zrinjama , u sred priprema su igrali ko navijeni (totalno nelogično pošto je veliki dio ekipe promijenjen ) opet prva dva kola dobro i onda ogromni pad , vjerojatni problem leži u slaboj fizičkoj pripremi ekipe a drugi dio problema je očiti nedostatak kvalitete . Trener Zrinjskog je očigledno jedan veliki minus za klub , od kud ga tu ,zbog čega je ostao nakon prošlogodišnje blamaže i ne ulaska u polufinale stvarno ne znam , s čim je taj čovjek toliko zadužio zrinjski nije mi jasno .
pametnom dosta, znaci diskusija zavrsenaKevin je napisao/la:koji mladi i koju bh repku? zar postoji neka mlada bh repka?nerminh74 je napisao/la: za koga igraju nema veze, ma klasika, pa da igraju u izraelu, rusiji, turskoj, .. pola njih nebi mogli igrati u tim ligama, ocigledno ima veze za koga igraju jer oni nisu BiH igraci, a otac i majka im mogu biti gospodin i gospodja komsic, izetbegovic, ... i rodjeni usred sarajeva, mostara, ..., znas ti perfektno sta mislim!
od mladih u BiH repku zadnji su igrali, buza, demic i mujic, a seniorskoj repki djurasovic, a kolko je ono njih iz sirokog igralo u BiH repki?![]()
a djurasovic, igračina nema šta, kao i milošević i jovanović, sve igračine...kadar za repku..
i eto Bosnin igrač, Djurasović, iz omladinskog pogona KK Beobasket Bosne...![]()
![]()
neću se više raspravljat...
aj pozdrav
kksiroki ovdje postoji odredjena pravila ponasanja, ako ti se nesvidjaju niko te netjera da ovdje dolazis
sandiegochargers poznjajem ja kksirokog i sa drugih foruma gdje ne glumi finocu nego pise bez maske i dobro znam sta je sa onim mislio
sto se tice zrinskog, ocigledno vam nedostaje jedan bek, a ako stvarno nemaj para pa sta im nedostaje da puste petrovica da igra i da dobije sirine u igri, mislim izgbuli ste 30 razlike od leotara, pa pusti djecu neka momci igraju
nego me zanima ako nema para, sta ce se desiti kada hajricu isteknu 3 mjeseca ugovora, a perajica se nevrati u forrmu?
nego me zanima ako nema para, sta ce se desiti kada hajricu isteknu 3 mjeseca ugovora, a perajica se nevrati u forrmu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.