FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spajz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spajz » 05 nov 2010, 18:31

sasaa je napisao/la:slika
aaaa ne moze napisati Zeljeznicar :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 nov 2010, 18:36

Ljumani_Banovici je napisao/la:opustili ste se pred utakmicu... nema sumnje bit ce tesko kao sto je Sir Amar rekao imaju jaku odbranu,a ubojit konta napad..
A ovo sto si napisao da pocnem navijati za zelju....Iskreno: Volim ga i drag mi je klub ,ali ja navijam za svoj grad,za svoj klub ''Budućnost'' ... isto ko sto ti sada ne bi navijao za npr. Sarajevo a vamo ides na utakmice Zelje i budes s Manijacima....
Lokalpatriota :D bolan jednom stanes na jug i sve ti se samo kaze...meni je buducnost isto simpatican klub a ocekivao sam malo vise od njih jel ima onog eldara ikanovica jos uvijek igra ili, eto od njega sam puno vise ocekivao a nisam cuo ni jednu tekmu nista da je napravio... mozda bi u Zelji pokazao koliko moze...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 05 nov 2010, 19:01, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 nov 2010, 18:45

ja sam je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Nit su dresovi nit je fun shop do direktora marketinga...bosnjakluk i kicenje tudjim perjem...
Baš čitam tekst i baš me iznervira. Marketing Želje je na smiješnom nivou, Bukija kao igrača izuzetno cijenim, ali fudbaler da bude direktor marketinga? :) teško... Ljudi se godinama školuju za takve pozicije, ali to je naravno tamo gdje su klubovi profesionalni i gdje je marketing, uz prodaju igrača, najbitniji segment ozbiljnog kluba. Ja čekam dan kad ću doći na Grbavicu i potrošiti 30-40-50KM, odgledati utakmicu i otići kući. Znam kako funkcionišu ozbiljne firme, problem Želje je što se ne zna čiji je. Kad se bude znalo ko ulaže pare i ko hoće profit, na legalan način, naravno, tad će ovo sve izgledati puno drugačije. A, do tad, i ovo je super :)
Ozbiljan komentar svaka cast i potouno si u pravu.Klub treba da zaradjuje na svakom segmentu od obicnih kospica,grickalica,sokova pa nadalje.Svugdje u svijetu klubovi imaju prodaju svega i svacega u svojoj reziji za vrijeme utakmica i na taj nacin pune budzet,po stadionu i oko njega prodaju oni sto daju lovu nekom umjesto da sve to organizuje klub ili da da svojim navijacima pa da se oni barem mogu finasirati a ne da prodaju vrse ljudi koji nemaju veze sa klubom,jedino ako nekome ne daju pilav.Znase da markentig moraju voditi strucni ljudi,plati covjeka koliko treba ali barem znas sta imas.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 nov 2010, 19:15

dino lj je napisao/la:
ja sam je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Nit su dresovi nit je fun shop do direktora marketinga...bosnjakluk i kicenje tudjim perjem...
Baš čitam tekst i baš me iznervira. Marketing Želje je na smiješnom nivou, Bukija kao igrača izuzetno cijenim, ali fudbaler da bude direktor marketinga? :) teško... Ljudi se godinama školuju za takve pozicije, ali to je naravno tamo gdje su klubovi profesionalni i gdje je marketing, uz prodaju igrača, najbitniji segment ozbiljnog kluba. Ja čekam dan kad ću doći na Grbavicu i potrošiti 30-40-50KM, odgledati utakmicu i otići kući. Znam kako funkcionišu ozbiljne firme, problem Želje je što se ne zna čiji je. Kad se bude znalo ko ulaže pare i ko hoće profit, na legalan način, naravno, tad će ovo sve izgledati puno drugačije. A, do tad, i ovo je super :)
Ozbiljan komentar svaka cast i potouno si u pravu.Klub treba da zaradjuje na svakom segmentu od obicnih kospica,grickalica,sokova pa nadalje.Svugdje u svijetu klubovi imaju prodaju svega i svacega u svojoj reziji za vrijeme utakmica i na taj nacin pune budzet,po stadionu i oko njega prodaju oni sto daju lovu nekom umjesto da sve to organizuje klub ili da da svojim navijacima pa da se oni barem mogu finasirati a ne da prodaju vrse ljudi koji nemaju veze sa klubom,jedino ako nekome ne daju pilav.Znase da markentig moraju voditi strucni ljudi,plati covjeka koliko treba ali barem znas sta imas.
Kamo sreće da na forumu ima više komentara na ovom nivou.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 05 nov 2010, 19:20

trebali bi ljudi da naprave live stream utakmica svih preko zeljine zvanicne stranice i naplacivat osim ako je na tvu.
kao sto velez radi nesto slicno.

Jel bilo iakkvih ideja i pregovora takvih?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 nov 2010, 19:23

dino lj je napisao/la:
ja sam je napisao/la:
ako je iko trebao da bude na mjestu direkotra marketinga ,onda je to almir gredic.zavrsio je ekonomski fakultet.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 05 nov 2010, 19:25

dino lj je napisao/la:
ja sam je napisao/la:
zeljo tv je realiziran uz fabriku... dajem glavu da je 2-3 hiljade ljudi dolazilo na osnovu onog projekata, ja nisam vidio reklamu za zeljinu utakmicu skoro godinu dana...
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 nov 2010, 19:29

Dove87 je napisao/la:trebali bi ljudi da naprave live stream utakmica svih preko zeljine zvanicne stranice i naplacivat osim ako je na tvu.

bilo je i sve je zavrseno oko toga...bice jedan projekat, "o tom po tom"...zeljo tv je "unisten" od strane "fabrike" (onaj prvobitni) i prebacen na vogoscu, nikakve veze oni nisu imali sa pravljenjem, nego s.ource...koji je to volonterski odradio...
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 05 nov 2010, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 nov 2010, 19:31

Moze li mi neko molim vas poslati onog "zvanicnog strumfa" sa bakljom, slomih se trazeci ali ga ne mogu naci..
Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 05 nov 2010, 20:00

slika
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 nov 2010, 20:28

Seyo_TM je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:trebali bi ljudi da naprave live stream utakmica svih preko zeljine zvanicne stranice i naplacivat osim ako je na tvu.

bilo je i sve je zavrseno oko toga...bice jedan projekat, "o tom po tom"...zeljo tv je "unisten" od strane "fabrike" (onaj prvobitni) i prebacen na vogoscu, nikakve veze oni nisu imali sa pravljenjem, nego ****...koji je to volonterski odradio...
i bit ce odma pokupili od pitara . . .
Za zivot cijeli!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 nov 2010, 20:35

kako cemo pokupiti od pitara kad su oni kao "justin.tv" stavili...mazu oci levatima i jos pressicu o tome...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 nov 2010, 20:41

nermin_TM je napisao/la:slika
Ko je Fudo :?: A sada se smijite mom pitanju jer neznam ko je Fudo :roll:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 nov 2010, 20:44

Onaj novinar što je prozivao Amar zbog toga što je izjavio kako igrači ne znaju i kako su trebali 15:0 dobiti Leotara.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 nov 2010, 20:52

elSaik je napisao/la:Onaj novinar što je prozivao Amar zbog toga što je izjavio kako igrači ne znaju i kako su trebali 15:0 dobiti Leotara.
Hvala na objašnjenju :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 05 nov 2010, 21:58

pile87 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:opustili ste se pred utakmicu... nema sumnje bit ce tesko kao sto je Sir Amar rekao imaju jaku odbranu,a ubojit konta napad..
A ovo sto si napisao da pocnem navijati za zelju....Iskreno: Volim ga i drag mi je klub ,ali ja navijam za svoj grad,za svoj klub ''Budućnost'' ... isto ko sto ti sada ne bi navijao za npr. Sarajevo a vamo ides na utakmice Zelje i budes s Manijacima....
Lokalpatriota :D bolan jednom stanes na jug i sve ti se samo kaze...meni je buducnost isto simpatican klub a ocekivao sam malo vise od njih jel ima onog eldara ikanovica jos uvijek igra ili, eto od njega sam puno vise ocekivao a nisam cuo ni jednu tekmu nista da je napravio... mozda bi u Zelji pokazao koliko moze...
on se jos uvijek ganja s Thunom...ne daju mu papire ! Trenirao je sa ekipom u Banovicima na pripremnom dijelu,ali sada ga nesto nema nigdje,pa cak ni u čaršiji.Zelim mu puno srece.Nadam se prekosutra pozitivnom rezultatu,ako ne to onda neka bude sve FER I KOREKTNO !
Sportski pozdrav
Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 05 nov 2010, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
1947!

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 05 nov 2010, 22:02

pa zar ovdje još ima onih koji ne znaju kad je tekma, kakva crna subota, PREKOSUTRA JE TEKMA!!!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 05 nov 2010, 22:07

madridista je napisao/la:pa zar ovdje još ima onih koji ne znaju kad je tekma, kakva crna subota, PREKOSUTRA JE TEKMA!!!!
aaaj likaa...pogrijesio sam i ispravio..sta odma tu pravis zijane.. :)
1947!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 nov 2010, 22:19

Buducnost se ne smije podcijeniti vec se mora ozbiljno odigrati utakmica.. ne smijemo prosipati bodove na svom terenu ako mislimo braniti titulu prvaka...malo je nezgodan ovaj ritam kup - prventstvo što dodatno umara igrace, ali tako je kako je.
Popovic se vraca u špic napada.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 05 nov 2010, 22:39

Jeste nezgodan raspored, ali šta ćemo sada. Šest bodova kući i bar bod u gostima trebamo uzeti u sljedeće tri tekme.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.