aaaa ne moze napisati Zeljeznicarsasaa je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
aaaa ne moze napisati Zeljeznicarsasaa je napisao/la:
LokalpatriotaLjumani_Banovici je napisao/la:opustili ste se pred utakmicu... nema sumnje bit ce tesko kao sto je Sir Amar rekao imaju jaku odbranu,a ubojit konta napad..
A ovo sto si napisao da pocnem navijati za zelju....Iskreno: Volim ga i drag mi je klub ,ali ja navijam za svoj grad,za svoj klub ''Budućnost'' ... isto ko sto ti sada ne bi navijao za npr. Sarajevo a vamo ides na utakmice Zelje i budes s Manijacima....
Ozbiljan komentar svaka cast i potouno si u pravu.Klub treba da zaradjuje na svakom segmentu od obicnih kospica,grickalica,sokova pa nadalje.Svugdje u svijetu klubovi imaju prodaju svega i svacega u svojoj reziji za vrijeme utakmica i na taj nacin pune budzet,po stadionu i oko njega prodaju oni sto daju lovu nekom umjesto da sve to organizuje klub ili da da svojim navijacima pa da se oni barem mogu finasirati a ne da prodaju vrse ljudi koji nemaju veze sa klubom,jedino ako nekome ne daju pilav.Znase da markentig moraju voditi strucni ljudi,plati covjeka koliko treba ali barem znas sta imas.ja sam je napisao/la:Baš čitam tekst i baš me iznervira. Marketing Želje je na smiješnom nivou, Bukija kao igrača izuzetno cijenim, ali fudbaler da bude direktor marketinga?Seyo_TM je napisao/la:Nit su dresovi nit je fun shop do direktora marketinga...bosnjakluk i kicenje tudjim perjem...teško... Ljudi se godinama školuju za takve pozicije, ali to je naravno tamo gdje su klubovi profesionalni i gdje je marketing, uz prodaju igrača, najbitniji segment ozbiljnog kluba. Ja čekam dan kad ću doći na Grbavicu i potrošiti 30-40-50KM, odgledati utakmicu i otići kući. Znam kako funkcionišu ozbiljne firme, problem Želje je što se ne zna čiji je. Kad se bude znalo ko ulaže pare i ko hoće profit, na legalan način, naravno, tad će ovo sve izgledati puno drugačije. A, do tad, i ovo je super
Kamo sreće da na forumu ima više komentara na ovom nivou.dino lj je napisao/la:Ozbiljan komentar svaka cast i potouno si u pravu.Klub treba da zaradjuje na svakom segmentu od obicnih kospica,grickalica,sokova pa nadalje.Svugdje u svijetu klubovi imaju prodaju svega i svacega u svojoj reziji za vrijeme utakmica i na taj nacin pune budzet,po stadionu i oko njega prodaju oni sto daju lovu nekom umjesto da sve to organizuje klub ili da da svojim navijacima pa da se oni barem mogu finasirati a ne da prodaju vrse ljudi koji nemaju veze sa klubom,jedino ako nekome ne daju pilav.Znase da markentig moraju voditi strucni ljudi,plati covjeka koliko treba ali barem znas sta imas.ja sam je napisao/la:Baš čitam tekst i baš me iznervira. Marketing Želje je na smiješnom nivou, Bukija kao igrača izuzetno cijenim, ali fudbaler da bude direktor marketinga?Seyo_TM je napisao/la:Nit su dresovi nit je fun shop do direktora marketinga...bosnjakluk i kicenje tudjim perjem...teško... Ljudi se godinama školuju za takve pozicije, ali to je naravno tamo gdje su klubovi profesionalni i gdje je marketing, uz prodaju igrača, najbitniji segment ozbiljnog kluba. Ja čekam dan kad ću doći na Grbavicu i potrošiti 30-40-50KM, odgledati utakmicu i otići kući. Znam kako funkcionišu ozbiljne firme, problem Želje je što se ne zna čiji je. Kad se bude znalo ko ulaže pare i ko hoće profit, na legalan način, naravno, tad će ovo sve izgledati puno drugačije. A, do tad, i ovo je super
ako je iko trebao da bude na mjestu direkotra marketinga ,onda je to almir gredic.zavrsio je ekonomski fakultet.dino lj je napisao/la:Ozbiljan komentar svaka cast i potouno si u pravu.Klub treba da zaradjuje na svakom segmentu od obicnih kospica,grickalica,sokova pa nadalje.Svugdje u svijetu klubovi imaju prodaju svega i svacega u svojoj reziji za vrijeme utakmica i na taj nacin pune budzet,po stadionu i oko njega prodaju oni sto daju lovu nekom umjesto da sve to organizuje klub ili da da svojim navijacima pa da se oni barem mogu finasirati a ne da prodaju vrse ljudi koji nemaju veze sa klubom,jedino ako nekome ne daju pilav.Znase da markentig moraju voditi strucni ljudi,plati covjeka koliko treba ali barem znas sta imas.ja sam je napisao/la:Baš čitam tekst i baš me iznervira. Marketing Želje je na smiješnom nivou, Bukija kao igrača izuzetno cijenim, ali fudbaler da bude direktor marketinga?Seyo_TM je napisao/la:Nit su dresovi nit je fun shop do direktora marketinga...bosnjakluk i kicenje tudjim perjem...teško... Ljudi se godinama školuju za takve pozicije, ali to je naravno tamo gdje su klubovi profesionalni i gdje je marketing, uz prodaju igrača, najbitniji segment ozbiljnog kluba. Ja čekam dan kad ću doći na Grbavicu i potrošiti 30-40-50KM, odgledati utakmicu i otići kući. Znam kako funkcionišu ozbiljne firme, problem Želje je što se ne zna čiji je. Kad se bude znalo ko ulaže pare i ko hoće profit, na legalan način, naravno, tad će ovo sve izgledati puno drugačije. A, do tad, i ovo je super
zeljo tv je realiziran uz fabriku... dajem glavu da je 2-3 hiljade ljudi dolazilo na osnovu onog projekata, ja nisam vidio reklamu za zeljinu utakmicu skoro godinu dana...dino lj je napisao/la:Ozbiljan komentar svaka cast i potouno si u pravu.Klub treba da zaradjuje na svakom segmentu od obicnih kospica,grickalica,sokova pa nadalje.Svugdje u svijetu klubovi imaju prodaju svega i svacega u svojoj reziji za vrijeme utakmica i na taj nacin pune budzet,po stadionu i oko njega prodaju oni sto daju lovu nekom umjesto da sve to organizuje klub ili da da svojim navijacima pa da se oni barem mogu finasirati a ne da prodaju vrse ljudi koji nemaju veze sa klubom,jedino ako nekome ne daju pilav.Znase da markentig moraju voditi strucni ljudi,plati covjeka koliko treba ali barem znas sta imas.ja sam je napisao/la:Baš čitam tekst i baš me iznervira. Marketing Želje je na smiješnom nivou, Bukija kao igrača izuzetno cijenim, ali fudbaler da bude direktor marketinga?Seyo_TM je napisao/la:Nit su dresovi nit je fun shop do direktora marketinga...bosnjakluk i kicenje tudjim perjem...teško... Ljudi se godinama školuju za takve pozicije, ali to je naravno tamo gdje su klubovi profesionalni i gdje je marketing, uz prodaju igrača, najbitniji segment ozbiljnog kluba. Ja čekam dan kad ću doći na Grbavicu i potrošiti 30-40-50KM, odgledati utakmicu i otići kući. Znam kako funkcionišu ozbiljne firme, problem Želje je što se ne zna čiji je. Kad se bude znalo ko ulaže pare i ko hoće profit, na legalan način, naravno, tad će ovo sve izgledati puno drugačije. A, do tad, i ovo je super
bilo je i sve je zavrseno oko toga...bice jedan projekat, "o tom po tom"...zeljo tv je "unisten" od strane "fabrike" (onaj prvobitni) i prebacen na vogoscu, nikakve veze oni nisu imali sa pravljenjem, nego s.ource...koji je to volonterski odradio...Dove87 je napisao/la:trebali bi ljudi da naprave live stream utakmica svih preko zeljine zvanicne stranice i naplacivat osim ako je na tvu.
kao sto velez radi nesto slicno.
Jel bilo iakkvih ideja i pregovora takvih?
i bit ce odma pokupili od pitara . . .Seyo_TM je napisao/la:bilo je i sve je zavrseno oko toga...bice jedan projekat, "o tom po tom"...zeljo tv je "unisten" od strane "fabrike" (onaj prvobitni) i prebacen na vogoscu, nikakve veze oni nisu imali sa pravljenjem, nego ****...koji je to volonterski odradio...Dove87 je napisao/la:trebali bi ljudi da naprave live stream utakmica svih preko zeljine zvanicne stranice i naplacivat osim ako je na tvu.
kao sto velez radi nesto slicno.
Jel bilo iakkvih ideja i pregovora takvih?
Ko je Fudonermin_TM je napisao/la:
Hvala na objašnjenjuelSaik je napisao/la:Onaj novinar što je prozivao Amar zbog toga što je izjavio kako igrači ne znaju i kako su trebali 15:0 dobiti Leotara.
on se jos uvijek ganja s Thunom...ne daju mu papire ! Trenirao je sa ekipom u Banovicima na pripremnom dijelu,ali sada ga nesto nema nigdje,pa cak ni u čaršiji.Zelim mu puno srece.Nadam se prekosutra pozitivnom rezultatu,ako ne to onda neka bude sve FER I KOREKTNO !pile87 je napisao/la:LokalpatriotaLjumani_Banovici je napisao/la:opustili ste se pred utakmicu... nema sumnje bit ce tesko kao sto je Sir Amar rekao imaju jaku odbranu,a ubojit konta napad..
A ovo sto si napisao da pocnem navijati za zelju....Iskreno: Volim ga i drag mi je klub ,ali ja navijam za svoj grad,za svoj klub ''Budućnost'' ... isto ko sto ti sada ne bi navijao za npr. Sarajevo a vamo ides na utakmice Zelje i budes s Manijacima....bolan jednom stanes na jug i sve ti se samo kaze...meni je buducnost isto simpatican klub a ocekivao sam malo vise od njih jel ima onog eldara ikanovica jos uvijek igra ili, eto od njega sam puno vise ocekivao a nisam cuo ni jednu tekmu nista da je napravio... mozda bi u Zelji pokazao koliko moze...
aaaj likaa...pogrijesio sam i ispravio..sta odma tu pravis zijane..madridista je napisao/la:pa zar ovdje još ima onih koji ne znaju kad je tekma, kakva crna subota, PREKOSUTRA JE TEKMA!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.