ne diraj prcica iz prvih 11JavierBosnia je napisao/la:Ma nije to puno do Robija, ja to drugacije gledam. Mi da smo igrali čitave utakmice kao prvih 45 min, mi bi imali maksimalnih 12 bodova i prvi bi bili.
Ali ovo nije PES da tako bude. Problem je onda drugi, ako igramo odlično prvo poluvrijeme, šta je sa zadnjih pola sata?
Msm da je podatak da smo sve golove primili u drugom poluvremenu dosta bitan i da ukauje na nešto. Na šta? Pad koncentracije, nedostatak snage, umor? Jel tako.
Ja mislim da jeste, imamo Pjanica, Dzeku, Viscu koji mogu odigrati citavu utakmicu i ostatak tima koji je gotov nakon sat vremena.
Duljevic izdahne, Čivić i Todor isto, stoperi gube koncentraciju i strah im se uvlači pod kozu i imamo sta imamo.
Sviđa mi se ova postavka protiv Italije, sa Gojakom i 2 Edina ispred.
Još da dođe tu Kolašinac, u sredini Prcića da zamjeni Krunić i mislim da se lagano vraćamo na drugo mjesto.

nego, da pripreme odrade u zatvoru na crkvickom brdu, pune koncentracije na pripreme, mozda ne bi ni dolazilo do tih padova u igri..
ja bih iskreno volio znati robertov odgovor na pitanje zasto ilidza a ne trening centar,koji je btw hvalio na sva zvona kada nas je preuzeo.