PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
kako im nece vize trebati a CAS ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
samoposteno je napisao/la:
Stiglo pojacanje na tusanj![]()

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !

Jajalo: Sarajevo jeste bilo korak nazad u mojoj karijeri, ali ne kajem se
- svrakino1921
- Kontakt:
Jajalo o koracima u karijeri
-
- Kontakt:
Poglupi kao Sport United ili?onsarh je napisao/la:Za sve imate opravdanje, za sve, na stranu sto su to nelogicna i poglupaMortemHz je napisao/la:Vize pametnice, vizesviunapad1010 je napisao/la:Jufke zasto ste mijenjali sa Škotima domaćinstvo prve tekme. Svi bi birali da drugu igraju kući, kakva je to logika?
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako kome, zavisi na kojem si levelu inteligencijeonsarh je napisao/la:Za sve imate opravdanje, za sve, na stranu sto su to nelogicna i poglupaMortemHz je napisao/la:Vize pametnice, vizesviunapad1010 je napisao/la:Jufke zasto ste mijenjali sa Škotima domaćinstvo prve tekme. Svi bi birali da drugu igraju kući, kakva je to logika?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da, deset miliona na racunu a ni marke za plate i premije igracima, zamjena domacinstva navodno zbog viza a vize po skracenom postupku gotove za osam dana koliko su ih cekali i igraci Širokog pretprosle godine, level razmisljanja i opravdanja - pitar

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Svakakvih je bilo na ovom forumu, ali ovaj lik je next levelonsarh je napisao/la:Da, deset miliona na racunu a ni marke za plate i premije igracima, zamjena domacinstva navodno zbog viza a vize po skracenom postupku gotove za osam dana koliko su ih cekali i igraci Širokog pretprosle godine, level razmisljanja i opravdanja - pitar![]()

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
bhpremierliga12 je napisao/la:Svakakvih je bilo na ovom forumu, ali ovaj lik je next levelonsarh je napisao/la:Da, deset miliona na racunu a ni marke za plate i premije igracima, zamjena domacinstva navodno zbog viza a vize po skracenom postupku gotove za osam dana koliko su ih cekali i igraci Širokog pretprosle godine, level razmisljanja i opravdanja - pitar![]()

Ne postaj glupe postove, i nece biti potrebe da ti repliciram, i da se osjecas razmontiran, a dva si ih imao do sada

- bhpremierliga12
- Kontakt:
onsarh je napisao/la:bhpremierliga12 je napisao/la:Svakakvih je bilo na ovom forumu, ali ovaj lik je next levelonsarh je napisao/la:Da, deset miliona na racunu a ni marke za plate i premije igracima, zamjena domacinstva navodno zbog viza a vize po skracenom postupku gotove za osam dana koliko su ih cekali i igraci Širokog pretprosle godine, level razmisljanja i opravdanja - pitar![]()
![]()
Ne postaj glupe postove, i nece biti potrebe da ti repliciram, i da se osjecas razmontiran, a dva si ih imao do sada![]()

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Fejk, u Švrakinom ta tabla ne bi dva sata izdržala na jednom mjestu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Onsarh sta mai, ne doceka me ti na otoci 

Sve isplaceno beze se tjesisonsarh je napisao/la:Da, deset miliona na racunu a ni marke za plate i premije igracima, zamjena domacinstva navodno zbog viza a vize po skracenom postupku gotove za osam dana koliko su ih cekali i igraci Širokog pretprosle godine, level razmisljanja i opravdanja - pitar![]()
Kakva ti je ovo morbidna zajebancijarishovski je napisao/la:

zagor1987 je napisao/la:Sve isplaceno beze se tjesisonsarh je napisao/la:Da, deset miliona na racunu a ni marke za plate i premije igracima, zamjena domacinstva navodno zbog viza a vize po skracenom postupku gotove za osam dana koliko su ih cekali i igraci Širokog pretprosle godine, level razmisljanja i opravdanja - pitar![]()

kada bude sve, javit cu ti ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko im još dođemoonsarh je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Sve isplaceno beze se tjesisonsarh je napisao/la:Da, deset miliona na racunu a ni marke za plate i premije igracima, zamjena domacinstva navodno zbog viza a vize po skracenom postupku gotove za osam dana koliko su ih cekali i igraci Širokog pretprosle godine, level razmisljanja i opravdanja - pitar![]()
![]()
kada bude sve, javit cu ti ...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.