Imaju oni i mit broj tri: Amar Osim je otkrio Edina Džeku. Šljivotres je samo bio nadimak da ga dodatno motiviraju, a pustili su ga za deset hiljada eura jer ga nisu htjeli ometat u njegovom razvoju. Onaj što je rekao da su dobro prošli se samo šalio.duplakruna46 je napisao/la:Spreman u sehari novi mit za nekih 20ak godina.Vanja8 je napisao/la:Sretno bilo Halil bey...
I dok tvoje bivse kolege budu igrale sa Celticom,ti uživaj u koncertu Ljube Alicica, na Grbavici...
Željo igra grupnu fazu LŠ, zbog nepravde prema najvecem klubu od strane NS BiH - Odluka CAS-a
Neces se morati zamarati igrajuci ove pretkvalifikacije,kvalifikacije , Play Off...
Mit br. 1:Veliki Zeljkan izborio Evropu ali im Zapadne sile ma celu sa Donaldom Trumpom nisu htjele da izdaje licencu za nastup u istoj iako su sve pravovremeno isplatili.
Mit br. 2: Najbolji igrac FK Sarajevo i najbolji igrac BiH PL, uprkos ponudi uprave kluba za godisnju platu od 200 tisuca KM, nije htio da produzi ugovor sa istim. Odlucio je preci u Zeljeznocar za primanja od 25 tisuca KM zbog ljubavi prema najvecem klubu u BiH.
PS Hvala Bogu pa nisam strumf.
PPS Kako su postali mali vidi se iz aviona, dok na ulici sute i ne progovaraju o ovim pojacanjima, pod laznim placenim nickovima satro prezadovoljni. DaBo da vam svako pojacanje bilo ala Emir Halilovic.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zlimislić i Graovac demantovati da imaju kontakte sa Sarajevom i Željom
čudno kao Ahmetovićev šoping u Sarajevo.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad covjek cita pitare pomisli da za njih igraju Messi,Ronaldo,Neymar,Ter Stegen,Modric,Van Dijk itd...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Divi Zaima kako trci na ovoj fotki iznad teksta...
Haman ko RONALDO...

Haman ko RONALDO...

Matere mi povrijedice se covjek...Osim13 je napisao/la:Zaim i jeste Runa

Pa dobro, tako i ti kad si mali bio dok si učio voziti biciklo recimo sigurno si u početku padao, povredice kupio...tako i naš Zaim, ovo ljeto mu je glavni zadatak naučiti trčati. Sve je to natural :kafa:Vanja8 je napisao/la:Matere mi povrijedice se covjek... :facepalm:Osim13 je napisao/la:Zaim i jeste Runa :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Znaci 2030 g ocekujete da bi mogao dati neki gol...?Osim13 je napisao/la:Pa dobro, tako i ti kad si mali bio dok si učio voziti biciklo recimo sigurno si u početku padao, povredice kupio...tako i naš Zaim, ovo ljeto mu je glavni zadatak naučiti trčati. Sve je to naturalVanja8 je napisao/la:Matere mi povrijedice se covjek...Osim13 je napisao/la:Zaim i jeste Runa

Aloe, zabio je Kamešnici i to lobovao golmana.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mashala,napredan je...Osim13 je napisao/la:Aloe, zabio je Kamešnici i to lobovao golmana.

-
- Kontakt:
Jufke zasto ste mijenjali sa Škotima domaćinstvo prve tekme. Svi bi birali da drugu igraju kući, kakva je to logika? 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Sigurniji smo ovako u prolaz.sviunapad1010 je napisao/la:Jufke zasto ste mijenjali sa Škotima domaćinstvo prve tekme. Svi bi birali da drugu igraju kući, kakva je to logika?
Logicki igramo da ne primimo ovdje pogodak na 0-0. A tamo cemo nekako i zabiti, jer svaki nas gol, oni moraju dva. Prolaz dalje ovako je mnogo laksi.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Po cemu bi svi birali?sviunapad1010 je napisao/la:Jufke zasto ste mijenjali sa Škotima domaćinstvo prve tekme. Svi bi birali da drugu igraju kući, kakva je to logika?
Mi svakako bolje prolazimo kad prvu kuci igramo.Kad smo stigli do pley ofa mi smo sve prve kuci igrali(i zijanili) i u gostima okretali.Da ne govorim da smo ove godine upravo tako i kup uzeli gdje smo prve tekme kuci igrali(protiv Zrinjskog i Sirokog)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 jun 2019, 12:22, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne mozete proci ni da se vas gol racuna ko 5 njihovihduplakruna46 je napisao/la:Sigurniji smo ovako u prolaz.sviunapad1010 je napisao/la:Jufke zasto ste mijenjali sa Škotima domaćinstvo prve tekme. Svi bi birali da drugu igraju kući, kakva je to logika?
Logicki igramo da ne primimo ovdje pogodak na 0-0. A tamo cemo nekako i zabiti, jer svaki nas gol, oni moraju dva. Prolaz dalje ovako je mnogo laksi.
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Svi koji imaju 1 promil sanse da prođu bi birali. Vjerovatno je odgovor ko ce nam doci na tekmu ako gore bude 3:0miky_hz je napisao/la:Po cemu bi svi birali?sviunapad1010 je napisao/la:Jufke zasto ste mijenjali sa Škotima domaćinstvo prve tekme. Svi bi birali da drugu igraju kući, kakva je to logika?

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
zbog publike, jer ko bi ti dosao nakon 5-0?sviunapad1010 je napisao/la:Jufke zasto ste mijenjali sa Škotima domaćinstvo prve tekme. Svi bi birali da drugu igraju kući, kakva je to logika?
ovako imaju spektakl barem jednu utakmicu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa objasni mi? To je neko nepisano pravilo da je u gostima bolje prvu igrati,ja ti kazem evo na nasem primjeru da smo mi u vecinu ovih dvomeca bolje prosli kad smo prvu kuci igrali.sviunapad1010 je napisao/la:Svi koji imaju 1 promil sanse da prođu bi birali. Vjerovatno je odgovor ko ce nam doci na tekmu ako gore bude 3:0miky_hz je napisao/la:Po cemu bi svi birali?sviunapad1010 je napisao/la:Jufke zasto ste mijenjali sa Škotima domaćinstvo prve tekme. Svi bi birali da drugu igraju kući, kakva je to logika?
Nema ovo veze sa Celticom,nego opcenito govorim sportski posto i ti to spominjes.Ovo je logicno zamjenjeno zbog vise publike a i zbog vadjenja viza .
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 jun 2019, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ke ke ke kakav humor
Sta ima u livnu
Sta ima u livnu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.