140mil nam uzese za Sanea + bonusi, oj Citya sto nas izyebaseOmerbavarac je napisao/la:Napokon.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
140mil nam uzese za Sanea + bonusi, oj Citya sto nas izyebaseOmerbavarac je napisao/la:Napokon.
Jos ugovor na samo 4 godine, vrijedan 16 miliona po sezoni.harden je napisao/la:140mil nam uzese za Sanea + bonusi, oj Citya sto nas izyebaseOmerbavarac je napisao/la:Napokon.![]()
![]()
Ma ja rodri iskreno se nadam da dolazi odlican igrac visok jak sjajan s loptom za nas idealanL-Train je napisao/la:Rodrigo iz Atletica?Bayern111 je napisao/la:Ja nesto iskreno vjerujem da mi imamo vec dogovorene igrace i da nas od prvog ceka iznenadjene bas mislim i rodrigo i sane i kabak da je to vec zavrseno
Mozda samo moje zelje ali nebi me iznenadilo da je tako
rodri je sigurno igrac man cityaBayern111 je napisao/la:Ma ja rodri iskreno se nadam da dolazi odlican igrac visok jak sjajan s loptom za nas idealanL-Train je napisao/la:Rodrigo iz Atletica?Bayern111 je napisao/la:Ja nesto iskreno vjerujem da mi imamo vec dogovorene igrace i da nas od prvog ceka iznenadjene bas mislim i rodrigo i sane i kabak da je to vec zavrseno
Mozda samo moje zelje ali nebi me iznenadilo da je tako
Bice i trojica.sljivo je napisao/la:Od 00.01 ide refrešanje transfer vijesti, očekujem dvojicu do ujutru.
To se zove promocija po Azijskim zemljama, to vec duze vremena radimo, zadnja dva imena su Usami i Jeong, a bilo je tu njih jos dosta, Ali Daei, Hashemian, Ali Karimi itd.coelho41 je napisao/la:Prema Bildu Alexander Nübel je obećao transfer u Bayern. To bi bio drugi golman potencijalne svjetske klase kojeg smo uzeli Schalkeu.
Također potpisali smo nekog igrača pod imenom Sarpreet Singh![]()
![]()
mislim igraće za Bayern II al koji k.urac s ovim anonimusima iz fudbalskih liga koje nisu ni Evropa ni Južna Amerika. Allahu dragi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.