FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ramović 6ica
irfo je napisao/la:Zaimović je izašao na gol Kamešnice i onda maestralno lobuje golmana za uvjerljivu prednost svog tima

Vazda sam govorio da dečku treba vjerovati

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Ma ne valja ovo ništa, nisam zadovoljan.

Nakon večerašnjeg trijumfa
Iako je Željezničar protiv Leotara slavio s visokih 8:0 menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim na press konferenciji je rekao da nije pretjerano zadovoljan, pogotovo odnosom u drugom poluvremenu.
"Slavili smo s visokih 8:0, a ja sam razapet između dva osjećaja. Zašto ovo govorim? Iz jednog jedinog razloga. U drugom dijelu je Leotar bio raspadnut, a mi im 30 minta nismo uspjeli zabiti gol. Radi toga sam razočaran", rekao je Osim i dodao:
"Stajao sam u liniji s Leotarovom odbranom i svaki napad je trebao biti šansa, no pojedini igrači nisu mogli iskorisiti takvu igru Leotara. Zbog toga gubimo u Tuzli i Travniku jer jednostavno ne znamo. Da smo imali još dva igrača kao što je Zeba uz dužno poštovanje prema Leotara, dali bismo im 15 golova. Zadovoljniji sam pobjedom nad Zvijezdom nego ovom večerašnjom."
Trener Leotara Goran Skakić čestitao je Željezničaru na zasluženoj pobjedi i rekao je da za ovakvo izdanje njegovih izabranika nema opravdanja.
"Nakon ovakvog poraza teško je naći opravdanje. Dobro smo ušli u utakmicu, no po meni prestrogo dosuđen penal i malo potom drugi gol su nas presjekli. U drugom dijelu sam želio da postignemo barem počasni gol, no nismo uspjeli. Željezničar je pokazao kvalitetu i po mom mišljenju s ovakvom igrom može odbraniti titulu.
https://sportsport.ba/fudbal/osim-ljut- ... lova/42217
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Jos 3
Bojo
GOOOL! Eurogol novajlije u redovima Želje. Bojo je zabio majstorski pogodak za 7:0.
Bojo

GOOOL! Eurogol novajlije u redovima Želje. Bojo je zabio majstorski pogodak za 7:0.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma ispucasmo se, neće ostat ništa za lige. Jbg.
Mašala 10
Ovako smo davne 1946 u prijateljskoj pobijedili nizeligasa Torpedo 9:1. Oni svoj jedini gol postigli iz penala.
Mi smo tada bili prvaci BiH.
Mi smo tada bili prvaci BiH.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 29 jun 2019, 20:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Ali Krpić je danas prekucao, vozio covjek iz Livna do Sarajeva, pa nazad, odigrao poluvrijeme, još zabio go

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- Dokoljenko
- Kontakt:
Odgovor na pitanja oko pojacanja, posebno dio "ako se uklopi u budzet". Stoper plus vezni koji moze igrati po krilu ili klasicni krilni. Novca za igrace ima ali se nece pristajati na neke divlje zahtjeve, kao sto je npr Welbeck trazio jer je sjedio na tri stolice i na kraju ni jedna.
"Možda jednog ili dva igrača maksimalno, ali ne znamo. Znate kako je, prelazni rok je, svi čekaju neke inostrane angažmane i nije tako lako naći dobrog igrača. Svaki igrač je dobro došao ako se uklopi u budžet i ako bude slobodan", dodao je Osim.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Trebao bi sutra biti snimak utakmiceOsim13 je napisao/la:Hoće biti izvještaj?
Scout1921 je napisao/la:Trebao bi sutra biti snimak utakmiceOsim13 je napisao/la:Hoće biti izvještaj?

Eh, sutra nedjelja pa onda početak radne sedmice, if you know what I mean 

Cener. Zadovoljan sam.
Ko nije zabio gol odmah raskid.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znaci Bogiju raskidLjoZee je napisao/la:Cener. Zadovoljan sam.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Slušama Amara nakon utakmice kaže da je zadovoljan pogotovo što smo u prvom poluvremenu dali iz 7-8 šansi 6 golova i da se nada da će tako biti i u prvenstvu.Reko je da će vjerovatno još 2 igrača doći oni koji su kvalitetni da su dobrodošli i da će pojačat ako se budu uklopili u budžet kluba
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 11 gostiju.