FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moraju zajedno Zec i Alispahic, to je poenta i potreba
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
-
- Kontakt:
U vezi eventualnih transfera Sehe i Dzeke interesuje me da li ima neko ko moze potvrditi pouzdano ovo pisanje medija da se ne dobija nista u slucaju transfera u okviru iste asocijacije. Po onome sto sam ja razumio u ovom pravilniku postoje dvije razlicite stvari za koje se mora platiti a to su obestecenje za treniranje (ANEKS 4) i mehanizam solidarnosti (ANEKS 5). Ono sto mediji stalno spominju je prica koja je vezana za obestecenje za treniranje dok po ovom pravilniku ukoliko se placa transfer, 5% transfera mora biti rasporedjeno po onim procentima koji su vec svima poznati...
Posebno me brine tacka 3 iz drugog clana ovog aneksa po kom bi te pare mogle ici fudbalskom savezu nakon 18 mjeseci.
Elem nadam se da je ovo samo prica koja je aktuelna samo u medijima i da su ljudi u klubu detaljno proucili ovaj pravilnik te da ne postoji ni promil sanse da nas neko zezne.
Pozz svima.
Posebno me brine tacka 3 iz drugog clana ovog aneksa po kom bi te pare mogle ici fudbalskom savezu nakon 18 mjeseci.
Elem nadam se da je ovo samo prica koja je aktuelna samo u medijima i da su ljudi u klubu detaljno proucili ovaj pravilnik te da ne postoji ni promil sanse da nas neko zezne.
Pozz svima.
Već 2-0 Alispahić,A.Zec
Znači Asim ostaje do daljnjeg
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sada jedan period meča bez uzbuđenja, ali jak vjetar otežava situaciju, mada to nije pretjerano pomoglo Kamšenici da se odbrani na startu meča.
Napuhat ce pulenima u kosti sviraj kraj
Napuhat ce pulenima u kosti sviraj kraj
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
3-0 penal Ramović
Zajmović 4-0
Sijeva pred golom domaćina.
Oluja se sprema
Oluja se sprema
Poceli se izivljavati
Da hoće u prvenstvu bit ovako
Zaimović je izašao na gol Kamešnice i onda maestralno lobuje golmana za uvjerljivu prednost svog tima

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
GOOOL! Evo i petog gola za Željezničar, koji danas očito ima želju da rivalu ogadi ovaj sport.
Da i mi nekom nesto zgadimo
Da i mi nekom nesto zgadimo
5-0 Zec
Rezultat će biti veći od 9
Rezultat će biti veći od 9
Zamisli sta bi pisao danas na ovoOsim13 je napisao/la:Pa samo još Felix fali Sanele mi

Nece sa nama vise niko htjeti dole prijateljske igrati, mora ostati na ovome, i barem dva gola da ih pustimo da daju