Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Admir_Sa » 05 nov 2010, 15:29

Pajo ostani!
nema potpisa

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 nov 2010, 16:00

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 16:03

Ko ce ga drugi ozlijediti do mesar iz Chelsija antitalenat Essien, od ekipe pune antitalentovanih krkana, zadnjeg sljama drustva, uzora dilerima, lopovima i ostalim kriminalcima ne mozes nista drugo ocekivati.
Dio Arsenala

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 05 nov 2010, 18:06

slika

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 nov 2010, 18:10

Hahah Ebue najludi lik u fudbalu :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 nov 2010, 18:28

Svaki put kad hoče da proslavi gol nešto izvede, lik je pun nekih ideja, "ludih" :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2010, 18:33

-Paja je napisao/la:Dragi moji istinski Topnici polako se blizi trenutak kad cu napisati svoj 1000 post i povuci se sa foruma, nadam se da sam bio dobar topnik onakav kakve nas najdrazi vodja voli!

Arsenal dominira!
Daj,ostani makar do prvog sledeceg spustanja na zemlju od strane Chelsea,da cujemo i ove godine opet kako Arsenal pravi ekipu za narednu sezonu :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 18:53

Nadji mi post u kojem sam ja napisao da Arsenal pravi ekipu za narednu sezonu? Ako ga ne nadjes i ti odlazi sa foruma moze?
Dio Arsenala

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2010, 19:02

-Paja je napisao/la:Nadji mi post u kojem sam ja napisao da Arsenal pravi ekipu za narednu sezonu? Ako ga ne nadjes i ti odlazi sa foruma moze?
Ma nisam mislio da si bas ti to rekao,ali moras priznati da se oko Arsenala uvjek vrti ta prica o sazrijevanju,kao ceka se da igraci steknu iskustva i onda u ravnopravnu borbu za titulu..a sezona za sezonom prolazi :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 19:04

To se pricalo prije 2 godine kad su imali svi po 19,20, 21, 22 godine danas su dovoljno iskusni da osvoje sve sto treba to sto nemaju srece sa povredama je drugi par rukava.
Dio Arsenala

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 05 nov 2010, 20:04

Paja najpametniji provokator od svih, a ima ponekad i dosta istine u njegovim postovima. Covjek udje na temu Dzeko napise da je Bendtner bolji od Dzeke i onda se ostali raspravljaju 2-3 stranice o tome a paje nigdje i tako na mnogim drugim zakuha i nema ga vise :D
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 20:06

Ma necu, ima jos topnika ovdje pametni ste i mozete se argumentovano nositi sa kvazistrucnjacima sa strane koji jos uvijek nisu skontali da ja i cikcanga nismo ista osoba a i administracija im to potvrdila ali nema veze. Mozete argumentima dotuci svakog ko tvrdi da Arsenal nije dominacija i da nije dominantan jer je to apsolutna neistina!

@Bosco
Ova druga godina je poprilicno teska u prvoj sam imao vremena na pretek a i mislim da sam dokazao da je nas Arsenal najveci klub na svijetu koji igra najljepsi fudbal sto ga je svijet vidio, imamo najljepsi stadion, najboljeg managera, najbolju strukturu kluba, najbolje igrace, najbolje mlade igrace ukratko receno Dominacija na svim poljima!
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 nov 2010, 20:15

-Paja je napisao/la: @Bosco
Ova druga godina je poprilicno teska u prvoj sam imao vremena na pretek a i mislim da sam dokazao da je nas Arsenal najveci klub na svijetu koji igra najljepsi fudbal sto ga je svijet vidio, imamo najljepsi stadion, najboljeg managera, najbolju strukturu kluba, najbolje igrace, najbolje mlade igrace ukratko receno Dominacija na svim poljima!
Makar nekad uleti Paja, makar nekad. Iako sam te ispočetka potpuno omalovažavao shvatio sam da si upravu jer na ovom forumu svi mrze Arsenal i samo provociraju na ovoj temi (čast izuzecima, prepoznaće se ;) ) a ti si jedini koji ima snage i volje da brani naš voljeni klub od padobranaca. Nemoj zaboravit svoje prijatelje na ovoj temi !

Dominiraš Paja, dominiraš !

ŽorŽ.
Kontakt:

Post Postao/la ŽorŽ. » 05 nov 2010, 20:17

Ne znam kako iko može simpatizirat klub koji nije osvojio trofeja od pamtivijeka, koji nikad nije osvojio LP, koji ništa ne znači u historiji fudbala ...
Herz für Bayern

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 05 nov 2010, 20:17

Romariooo je napisao/la:Pajuga nam ide ipak na lijecenje, masllah, jedva cekam da se vrati normalan, dace Bog da ozdravi, nadam se da nece dugo lijecenje biti i da mu nece dotuziti bolnicka supica. Nadam se i da ce Arsenal napokon uzeti titulu u Engleskoj, pa tako obraduju naseg izlijecenog Paju.
Kad se izlijeci pocinje da navija za Barcelonu i sa sobom vodi Fabregasa u Barcu :mrgreen:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 nov 2010, 20:23

Paja,de nam makar prvo preko velikoga vodje sredi da onaj Hajrovic mladi stoper Arsenala zaigra za nasu reprezentaciju,necu te ni pitati da li se radi o najboljem mladome stoperu svijeta,odmah doduse iza Nordtveita :D

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 20:44

"Igraci skacu po crvenom autobusu koji dolazi na nekakav trg na kojem stojim u masi, ne mogu da skontam koji je koji dok se u jednom trenutku kad pocinje proslava na prednji dio busa ne pojavise Henry i Vieira, ovacije su strasne skoro svi vriste, a onda dolazi On drzeci u ruci poseban zlatni trofej namijenjen neporazenom prvaku, skrenuvsi mi paznju na sebe da sam totalno zaboravio na onaj gigantski dres Arsenala sto visi na zgradi sa upadljivim O2 znakom u koji sam neprestano buljio. Ovacije postaju visetruko jace dok On dize pehar u zrak. Sada znam da navijam za dominaciju i da su najdominantiji tim sto ga je svijet vidio"

To bi bilo to moji dragi topnici, branite cast najveceg kluba na svijetu!

Ponovna dominacija je neminovnost!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 05 nov 2010, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 nov 2010, 20:46

Sretno Paja majstore, navrati nam, Topnici sa SS.ba foruma su uz tebe ! Sretno u daljnem školovanju.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 05 nov 2010, 20:58

ŽorŽ. je napisao/la:Ne znam kako iko može simpatizirat klub koji nije osvojio trofeja od pamtivijeka, koji nikad nije osvojio LP, koji ništa ne znači u historiji fudbala ...
Zašto onda ti navijaš za Bayern a ne za Real?
...što je više lome to je volim jače...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 nov 2010, 21:04

ŽorŽ. je napisao/la:Ne znam kako iko može simpatizirat klub koji nije osvojio trofeja od pamtivijeka, koji nikad nije osvojio LP, koji ništa ne znači u historiji fudbala ...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nakon ovakvih postova mi se place ...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.