FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne daj Irfo sirotinjskoj Zari ni da pridje Grbavici
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne kradite tuđe idejeirfo je napisao/la:Ne razumiju ljudi da ce nas trzni centar da bude snaga mnogih promjena u klubu, evo vec maloprije mi se Zara raspituje sa 400 kvadratnih metaraOsim13 je napisao/la:Treba se pokazat u dobrom svjetlu bolan, možda nam se onda pridruži i M. S.

Stadion Grbavica će biti izgrađen nanovo i imat će tržni centar
U ekskluzivnom razgovoru za Sarajevo-x.com Dejan Ćuk, idejni tvorac čitavog projekta, otkrio je neke finese.
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- invincible1921
- Kontakt:
Amar: Vozdra raja mogu li vas ponuditi poslovnim prostorima od kojih zivim 

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 29 jun 2019, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa pogodili su portali i ove godine par igraca, samo je to na dosta ozbiljnijem nivou nego proslih godina pa je dosta teze nego prije 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
@Osim13 hoces li ti da kazes ime novog trenera i covjeka zaduzenog sa sportski segment ili da ja uzmem mustuluk?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
To fakat ne znam. Ali sam čuo baš dosta finih informacija sa Skupštine koje će nas baš obradovati.LjoZee je napisao/la:Kad ce sletiti na zvanicnu?Admir74 je napisao/la:Auuuu ide par dobrih info
Prema zvaničnoj danas igramo trening utakmicu s Kamešnicom u Bilom polju, a sutra s Varaždinom. Što se tiče prenosa utakmica:Raonffa je napisao/la:S kim danas igramo?
Plavi će sutra od 18.30 sati odmjeriti snage sa domaćim Troglavom dok je za nedjelju zakazan susret sa novim hrvatskim prvoligašem Varaždinom.
Dobra vijest za sve navijače Plavih je da će moći direktno pratiti oba susreta. Prvi susret će biti na Youtube kanalu LiVidea dok će drugi susret biti prenošen na našem portalu (**).
Željezničar će do kraja priprema odigrati i susret na Pecari protiv Širokog Brijega koji će vjerovatno biti u direktnom prenosu
Zasto Amara Osima vozi Krpic???????? 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Dokoljenko
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Zasto Amara Osima vozi Krpic????????

P.S. Ima ovih "nekih menagera" koji misle da mogu Želju ucjenjivat. Plusvamperfekt.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Kučka ponovo u akciji, nakom izmisljotine o dugovanjima za tri plate, sada info da žele Garovca, isti medij, isti novinar, isti nalogodavac
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Naravno da Graovac pregovara sa nama, ova njegova izjava na SS.ba je za javnost.
Razgovori sa Halilovicem i Graovcem su u zavrsnoj fazi i skoro sa sigurnoscu se moze reci da su novi igraci FKZ. Informacija je tacna.
Razgovori sa Halilovicem i Graovcem su u zavrsnoj fazi i skoro sa sigurnoscu se moze reci da su novi igraci FKZ. Informacija je tacna.
Tomić blizu razlaza sa Olimpijom.Daj ga u Želju pa da budemo najjači u ligi
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Pitarsko ****, ali dobar igrac vjeruj.LjoZee je napisao/la:Yebo ga Halilovic
Ma mene ne zanima gdje je igrao i za koga navija ako je profesionalac na terenu i ako će se pokazati i pomoći da klub osvoji titulu bujrum ako ne koga **** šta će nam onda.
Halilović gori od A.Zeca i Zajima ne može bit
Halilović gori od A.Zeca i Zajima ne može bit
- Dokoljenko
- Kontakt:
Koga?LjoZee je napisao/la:Yebo ga Halilovic
@19871921 Ko god da ti je to rekao, slagao te.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli Dokoljenko. Info od danas, neko ko je tu...Dokoljenko je napisao/la:Koga?LjoZee je napisao/la:Yebo ga Halilovic
@19871921 Ko god da ti je to rekao, slagao te.
Nikog konkretno vec onako yebo ga 
Ne bih ga vala volio vidjeti u nasem dresu pa ne znam sta da je.

Ne bih ga vala volio vidjeti u nasem dresu pa ne znam sta da je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako Amar vidi štofa u njemu, ko sam ja da se petljam, ne samo ja, nego bilo ko, ko sebe naziva navijacem. To sto se kod nas zadnjih godina mahala uvukla u klub i odredjivala koga dovesti, koga ne, je drugi par opanaka. Tesko se naviknuti da je ponovo uveden red u sportski segment i da samo trener odlucuje kojeg ce igraca dovesti.
Inace, puno srece novom predsjedniku i rukovodstvu kluba.
Inace, puno srece novom predsjedniku i rukovodstvu kluba.